icon

Nosíte crop topy aj v dospelosti?

27. jún 2025

Ahojte
Mám 28 rokov a riešim dilemu nosíte ešte crop topy aj v dospelosti? Mám niekoľko ktoré sa mi veľmi páčia najmä na leto k vyšším nohaviciam alebo sukni. Ale brucho mám skôr pluché než ploché takže nie vždy sa v tom cítim úplne sebavedomo. Premýšľam, či je to ešte v pohode v tomto veku alebo už radšej siahnuť po niečom dlhšom. Nechcem pôsobiť, že sa snažím silou mocou držať štýl tínedžeriek, ale zároveň by som nerada úplne zabudla na to, čo sa mi páči. Ako to vnímate vy? Je to dnes ešte moderné, alebo už patrí crop top skôr mladším?

Ďakujem za každý názor

denkabemommy
27. jún 2025

Mám 26 a 90% času v lete nosím croptopy 🙂 neprídem si tak, že sa snažím držať štýl s tínedžekami, najmä keď vidím, že tínedžerky vyzerajú skôr ako bezdomovci, než ako dievčatá/ženy 😅

mirola
27. jún 2025

ja nosim a mam 38 rokov, dokonca aj uplne kratase. Dam si cokolvek, ale som chuda.

arianna25
27. jún 2025

Ja mám tiež 38 a keby som bola štíhla, tak by som si dala crop top. Mne sa to páči ale ja si to nemôžem dovoliť. Musela by som mať povedzme o 15 kíl menej.

larinka552
27. jún 2025

Ved nos vsetko co sa ti paci a v com vyzeras dobre 😃 Mas 28 si este mlada a vobec sa neporovnavaj s tinedzerkami 😉

maminkadeticiek
27. jún 2025

Mam 39 a dam si decentny crop aj riflove kratasy.Mam na to postavu.

arianna25
27. jún 2025

Vidím ženy že majú crop top a nemajú úplne top postavu, dá sa to s vyššími riflami, pokiaľ nie sú až bars baculate. Vtedy to už neodporúčam podľa môjho vkusu. Vyzerá to potom nepohodlne. Ale myslím že teba sa to netýka.

liusa82
27. jún 2025

je to pekné ale na chudej babe čo nemá brucho.Takže ak to tak necítiš a máš pochybnosti ohladom postavy tak to radšej nenos lebo sa budeš zle cítiť. Veď daj sem foto toho brucha odfoteného v crop tope a tu sa ti už dá odpovede 😃 a to nemyslím výsmešne ale tak radšej raz vidieť ako len opísať slovom

sulavikova
27. jún 2025

Mám 46 a nosím v lete holé brucho k sukni, prípadne prestrihy na šatách. Nepretekajú mi špeky ako dnešným tíns dievčatám.

moonlight1210
27. jún 2025

Croptopy boli in za mojej mladosti, vtedy som ich nosila v lete ku vsetkemu. Mala som cca 18-20.

Odvtedy uz nie. Jednak uz neboli in, a ked teraz prisli do mody zase, uz sa to nejak ku mne nehodi. Nieco na ten sposob uz iba pri cviceni.

tramtada31
27. jún 2025

Asi treba dat pozor, aby to nevyzeralo lacne. Ja napriklad nenosím ani výstrihy ani minisukne, príde mi to take prvoplánové.

ivik4
27. jún 2025

To nieje o veku ale o postave.
Nosim

ukgirls
27. jún 2025

mam 43 a uplne mi je jedno ci mi trci kus brucha alebo nie.. neprevysa -netrasie sa - nemam sa za co hanbit .. a ak sa niekto pohorsuje nech sa zahali a mne da pokoj

lucia13022023
27. jún 2025

Záleží aké, 90% croptopov mi prídu lacné. Ale súhlasím, nie je to o veku ale o postave

panonia
27. jún 2025

Mám 42 a tiež nosím. Tu nejde o dospelosť ale o to že máš na to postavu...ja sa zmestím aj do deckých velikosti.

mk1111111111
27. jún 2025
@lucia13022023

Záleží aké, 90% croptopov mi prídu lacné. Ale súhlasím, nie je to o veku ale o postave

@lucia13022023 ale, prosim Ta, ja mam cropy, co neboli lacne a ano lacno nevyzeraju, su decentne a vhodne aj pre starsie osoby ako 14 rokov Samozrejme, ako pises, treba na to postavu, to je zaklad

sszuzu8
27. jún 2025

Nosím. Brucho takmer nemám. Len podbruško vidno od pôrodov to proste tak mam. Mam 31. Vysoké kratasy to podbruško zakryjú. Nie je to nič strašné.

svokrinjazykmonika
27. jún 2025

Keby mám pekné bruško tak si dám. Možno budúce leto keď budem mať 34 😁 toto leto nestíham.

evcagabi
27. jún 2025

Pred tehotenstvom a pocas hej, teraz este nemam uplne crop topove brucho, inak by som nosila 😅 mam 34

thirstymonk
27. jún 2025

Ako chlap ti môžem povedať, že mne sa to páči, keď má žena dobrú kostru, nevidím dôvod, prečo by mala chodiť v burke. Je úplne jedno, koľko máš rokov, dnes mnohé 50ničky vyzerajú lepšie ako niektoré dvadsiatničky.

Moja manželka tiež nosí sem-tam crop top. Nie pravidelne, ale nosí. Nemá sa za čo hanbiť.

siska53
27. jún 2025

Kludne nos, si mlada. Ja uz mam brucho po detoch trochu - diastaza a navyse ten typ oblecka mi nikdy a z tak nevyhovoval, ale mam dva, kde to vie vyzerat super. A to mam 50rokov 😁. Lenze som mala, chuda a tipuji mi menej, take divne to na mne nevyzera.
Ale ak tebe vyhovuju a nemas obrovske brucho, nos!

cukroska
27. jún 2025

Čím ďalej viac vidím aj stihle ženy okolo 50tky. Aspoň na fotkách z dovoleniek a výletov. Takže vrk je číslo.

majkadu92
27. jún 2025

Áno mam 33 a nosím crop top stále ale mam brucho z fitka ;)

wolf_
Autor odpoveď zmazal
ariannazara
27. jún 2025

Yes 😆

vanilka3
27. jún 2025

Ja som ich nosila iba v tehotenstve, ked som mala velke brucho a suknu vytiahnutu uplne hore, cize az pod prsiami 😁

arianna25
28. jún 2025

V 28 som tiež bola štihlucka, no nechcem strašiť, ale pred 30kou som prestala fajčiť už natrvalo, a postupne išli kilka hore doteraz. Začalo mi viac chutiť papať a vychutnám si dobré jedlo. Na začiatku bolo veľa sladkého a teraz už jem normálne, iba sem tam sa napraskam. Neriešim diéty ani nič. Už sa mi nejako nechce. Ale som tak ešte v rámci normy, hoci nemôžem si obliecť všetko, ale šaty v lete pohodka. To nosím rada.
Všetko je o Tom ako sa cítime.

6kristina
6. júl 2025

nos všetko v com sa cítiš dobre, ja mám 25 a nosím croptopy🙂