Nosíte na pláž jednodielne plavky?
Zvyknete byt na plazí aj v jednodielnych plavkách?
Nie
@anonym_autor nie
striedam to
@anonym_autor ano vacsinou. Ja moc nemam rada dvojdielne
Áno, nemám postavu na dvojdielne
Ahoj, za mňa kompromis monokiny sú super.
@anonym_autor áno, roky nosím iba celé krásne retro plavky + sukne ku plavkám zn. Belsira.
@simik22 ver mi, ze tie 2dielne vyzeraju lepsie na hocikom. Nic v zlom, cele su des aj na stihlej. Skus to.
@jamidea mne sa zas viac pacia jednodielne. Take s uplne vykrojenym chrbtom az k zadku.. 🙂 postavu mam fajn, ale viac sa mi pacia taketo, tak ich aj nosim 🙂
Tym som len chcela povedat, ze je to vec vkusu.
Nie, niektore sa mi sice aj pacia ale vadi mi ta mokra plavkovina na tele. A popravde, makam na postave a v bikinach sa citim super
V zivote som nemala dvojdielne a uplne mi to vyhovuje, su pohodlne a na plavanie super, predvadzat sa v nich nepotrebujem.
Áno a dokonca aj v tricku
Nosim momentalne iba cele. Nie kvoli postave ale pacia sa mi. Mam snad 4 a prijde mi ze v nich vyzeram skvele. A tak sa aj citim.
Mne je v nich nepohodlne, takže nie. Ale inak sa mi páčia, nesúhlasím s názorom, že dvojdielne sú lepšie. Nie sum
Nie, je mi v nich zima, ked vyjdem z vody.
Ani nemam take.
Dvojdielne ani nemám.
Z praktickych dovodov na plazi dvojdielne, kedze vzdy po kupani si musim dat suchy spodok. Ja si myslim ze v jednodielnych vyzeram lepsie a navyse chrania vacsiu cast tela a nemusela by som si cele brucho natierat.
@anonym_autor áno, neriešim, ale tak ja som už 40+, takže už viem, že každý tam rieši len seba 😄.
Ja by som cele straaasne chcela, ale teda vyzeram v tom divne a to mam 52kg/168cm. Teraz som aj kupila take topkove, sexi, ale, neviem sa s nimi stotoznit.Tak nic a zasa tento rok dvojdielne
nosim dvojdielne, aj ked teda asi postava uz do nich nie je ;) ale neriesim, na plaz k moru patria podla mna bikiny a cele plavky do bazena ;)
@anonym_autor na pláži sú predsa rôzni ľudia v rôznych plavkách. Ja milujem tankini. Nemám zlú postavu ale netuzim po tom aby všetci videli polku mojej rite a polku pŕs. To je tak pre partnera. Takže za mňa jednodielne kľudne ale ja si k tomu zvyknem dat aj také mini sortky
@simik22 ver mi, ze tie 2dielne vyzeraju lepsie na hocikom. Nic v zlom, cele su des aj na stihlej. Skus to.
@jamidea nesuhlasim, na peknej postave su aj jednodielne plavky sexy..
K otazke: nie som zastanca prilisneho odhalovania sa pokial su tam nejake kila navyse (rozumej mini sukne, crop topy).. ale v jednodielnych plavkach byt na plazi ked je horko, to by som mohla kaslat nech by som mala postavu akukolvek.. okrem toho sa ti ani neopali brucho co podla mna tiez hned lepsie vyzera postava ked je opalena

@anonym_autor ano