icon

Nosíte na pláž jednodielne plavky?

20. júl 2025

Zvyknete byt na plazí aj v jednodielnych plavkách?

minenkaa
20. júl 2025

@anonym_autor ano

belllinka
20. júl 2025

Nie

ssimusska
20. júl 2025

@anonym_autor nie

biba_18
20. júl 2025

striedam to

kiki68
20. júl 2025

@anonym_autor ano vacsinou. Ja moc nemam rada dvojdielne

simik22
20. júl 2025

Áno, nemám postavu na dvojdielne

jamidea
20. júl 2025
@simik22

Áno, nemám postavu na dvojdielne

@simik22 ver mi, ze tie 2dielne vyzeraju lepsie na hocikom. Nic v zlom, cele su des aj na stihlej. Skus to.

ika02
20. júl 2025

Ahoj, za mňa kompromis monokiny sú super.

sulavikova
20. júl 2025

@anonym_autor áno, roky nosím iba celé krásne retro plavky + sukne ku plavkám zn. Belsira.

biba_18
20. júl 2025
@jamidea

@simik22 ver mi, ze tie 2dielne vyzeraju lepsie na hocikom. Nic v zlom, cele su des aj na stihlej. Skus to.

@jamidea je to vec vkusu. tvojho. niekto má iný…

lol2219
20. júl 2025
@jamidea

@jamidea mne sa zas viac pacia jednodielne. Take s uplne vykrojenym chrbtom az k zadku.. 🙂 postavu mam fajn, ale viac sa mi pacia taketo, tak ich aj nosim 🙂
Tym som len chcela povedat, ze je to vec vkusu.

januska12323
20. júl 2025
@jamidea

@jamidea to je tvoj názor, každý môže nosiť čo chce a v čom sa cíti dobre.

mirage
20. júl 2025
@jamidea

@jamidea jednodielne na stihlej su velmi sexi.

bg92
20. júl 2025

Nie, niektore sa mi sice aj pacia ale vadi mi ta mokra plavkovina na tele. A popravde, makam na postave a v bikinach sa citim super

modrahruska
20. júl 2025

V zivote som nemala dvojdielne a uplne mi to vyhovuje, su pohodlne a na plavanie super, predvadzat sa v nich nepotrebujem.

sense
20. júl 2025

Áno a dokonca aj v tricku

really8
20. júl 2025

Nosim momentalne iba cele. Nie kvoli postave ale pacia sa mi. Mam snad 4 a prijde mi ze v nich vyzeram skvele. A tak sa aj citim.

lucia13022023
20. júl 2025

Mne je v nich nepohodlne, takže nie. Ale inak sa mi páčia, nesúhlasím s názorom, že dvojdielne sú lepšie. Nie sum

simsalabim
20. júl 2025

Nie, je mi v nich zima, ked vyjdem z vody.

panonia
20. júl 2025

Ani nemam take.

kleopatra114
20. júl 2025

Dvojdielne ani nemám.

maranta_leuconeura
20. júl 2025

Z praktickych dovodov na plazi dvojdielne, kedze vzdy po kupani si musim dat suchy spodok. Ja si myslim ze v jednodielnych vyzeram lepsie a navyse chrania vacsiu cast tela a nemusela by som si cele brucho natierat.

lenocka2409
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
21. júl 2025

@anonym_autor áno, neriešim, ale tak ja som už 40+, takže už viem, že každý tam rieši len seba 😄.

mk1111111111
21. júl 2025

Ja by som cele straaasne chcela, ale teda vyzeram v tom divne a to mam 52kg/168cm. Teraz som aj kupila take topkove, sexi, ale, neviem sa s nimi stotoznit.Tak nic a zasa tento rok dvojdielne

kaktusik007
25. júl 2025

nosim dvojdielne, aj ked teda asi postava uz do nich nie je ;) ale neriesim, na plaz k moru patria podla mna bikiny a cele plavky do bazena ;)

anonym_ceb06e
25. júl 2025

@anonym_autor na pláži sú predsa rôzni ľudia v rôznych plavkách. Ja milujem tankini. Nemám zlú postavu ale netuzim po tom aby všetci videli polku mojej rite a polku pŕs. To je tak pre partnera. Takže za mňa jednodielne kľudne ale ja si k tomu zvyknem dat aj také mini sortky

spenat9
25. júl 2025
@jamidea

@jamidea nesuhlasim, na peknej postave su aj jednodielne plavky sexy..

K otazke: nie som zastanca prilisneho odhalovania sa pokial su tam nejake kila navyse (rozumej mini sukne, crop topy).. ale v jednodielnych plavkach byt na plazi ked je horko, to by som mohla kaslat nech by som mala postavu akukolvek.. okrem toho sa ti ani neopali brucho co podla mna tiez hned lepsie vyzera postava ked je opalena