Oblečenie na oslavu 40. narodenín
Myslíte si,že je vhodné si obliecť na svoju veľkú oslavu aj bielu košeľu,alebo také blúzkové ?
Momentálne máme veľa iných rodinných starostí aj ohľadom oslavy a nemám energiu ani chuť chodiť vyberať oblečenie.
Momentálne mám zápal priedušiek a naozaj budem rada ak vsetko sa stihne pripraviť, vybaviť a aj
budeme radi ak to budeme mať za sebou.
Oslava je plánovaná už od Vianoc všetko najednané..
Myslíte, že keď si dám čierne gate elegantné čo mám doma a bielu košeľu, či blízku,že nebudem vyzerať duvne?
Mne sa to páči a šaty ani suknú absolútne.
Mám plnoštíhlu postavu s väčším bruchom.
Už som kadečo skúšala, ale znechutená..a nemám ani chuť, an8 čas ani energiu vidieť sa vo všetkom otrasne.
Úplne v pohode
Jasne daj si
@ivik4 Naozaj? Nebudem vyzerať ako sekretárka či teta ?😀 Aj keď mna skôr pobavia taký čo prídu v spoločenských šatách a oblekoch 😀 Keby bolo na nás ideme tak športovo elegantne Keďže všetci inklinujeme k tomu viac.
Úplne v pohode
@pribinak Ďakujem. To mi nejako najviac ide...skôr tak nie moc načančane.Uvolnene..
Jasne daj si
@ivik4
Pre mna jasne ze nieje lebo sa sa vzdy okydam dacim 😊
@anonym_autor samozrejme však môžeš aj ružové nohavice a bielu blúzku aj tie čierne a blúzka je uplne v pohode
Ak je dohoda, že idete do black tie, tak sa to nehodí. Ale však je to tvoja oslava, pozvaným povedz, že obleky nemusia mať, skôr niečo menej formálne a toto bude v pohode. Načo sa nútiť do niečoho, v čom sa necítiš dobre.
@anonym_autor A kde budete mať oslavu?
zaujala ma veta - keby bolo na mne.
zaujimave. ty oslavujes svoju 40 a nie je to na tebe? to je funny 😀
sorry ale robit oslavu o ktorej chcem aby uz bola za mnou, nemam chut riesit niektore veci tykajuce sa jej, tak bud ju nerobim, alebo si ju urobim podla seba a pre seba, kedze som oslavenec.
a ano, kludne aj ako divoku party, alebo ziadnu, alebo hocico. kriste co je toto za zivot robit svoju vlastnu oslavu taku, aku ju nechcem, mam z nej stres, starosti a je mi divne z oblecenia ktore si na nu mam dat.
tazko k tvojmu vyberu. zalezi od celkoveho stylu, smrncu. jedna baba moze vyzerat v bielej bluzke a ciernych gatiach smrncovne ina ako teta.
ked raz budes robit 50 orozmyslaj nad tym ze ju urob podla seba. je to tvoja oslava. druhi nech si spravia svoju. kde je napisane ze to ma byt usadla akcia v bluzicke a obleku? inklinujes k sportovemu. tak preco takto?
@anonym_autor ja som si na Katarínou zábavu kúpila saty, ktoré som si neobliekla. Tiež som si dala nohavice a košeľu. 🤷♀️ a na 40ku som bola v teplákoch, veď boli mi blahoželať rodinný príslušníci a pár kamosiel. Všetci boli v teplákoch. 😀
@anonym_autor jasne, oblec si čo máš doma🙂 to ja neviem ale to len posledne roky sa každý predbieha v obliekaní. Autorka nepíšem teraz o tebe. Niekedy nikto take neriešil. Osobne by som vymazala cely ig, lebo tie “celebrity” aby ľudom niečo reálne dávali tak len robia zlo, samé nákupy, samé chvalenia novými vecami. Je mi z toho na zvracanie 😡
Daj si, v com sa budes citit dobre. Ja milujem saty, sperky, mala som aj ligotavu celenku so 40tkou. Ale to som ja. Rada sa paradim. Chcela som ziarit. 🙂
Ak je dohoda, že idete do black tie, tak sa to nehodí. Ale však je to tvoja oslava, pozvaným povedz, že obleky nemusia mať, skôr niečo menej formálne a toto bude v pohode. Načo sa nútiť do niečoho, v čom sa necítiš dobre.
@ibrunova my aj ked mame oslavu v restike, svokra/svagrina nepridu nahodene, ale v beznom oblecku, co nosia do mesta. Pritom maju aj slavnostne🤷♀️. To ja s mami na oslavy nahodene, vyparadene, sperky-aj ked len bizu, mami zlato. Ved na oslavu slavnostne😁🤩🥳🎀
@anonym_autor ja by som si to teda neobliekla je to tvoja oslava mala by si byt stredobodom pozornosti a 40 r mas len raz. Je to tvoj vynimocny den. Podla mna nejake pekne saty by boli fajn a teraz nemyslim vysokospolocenske, ale take skor koktejlove v ktorych sa budes citit fajn.
@anonym_autor jasne, oblec si čo máš doma🙂 to ja neviem ale to len posledne roky sa každý predbieha v obliekaní. Autorka nepíšem teraz o tebe. Niekedy nikto take neriešil. Osobne by som vymazala cely ig, lebo tie “celebrity” aby ľudom niečo reálne dávali tak len robia zlo, samé nákupy, samé chvalenia novými vecami. Je mi z toho na zvracanie 😡
@anonym_1f34cb ja si myslim ine, vzdy boli ludia, ktori sa radi pekne obliekli, ja teda nesledujem nikoho na soc sietach kvoli,ale my sa pekne obliekame na oslavy, aj na Vianoce, aj na 40tku som si kupila specialne saty, chcela som byt pekna.
Je to tvoja oslava a máš sa tam cítiť dobre. Obleč si kľudne aj tepláky keď chceš.
Tak snad na vlastnu oslavu si obleciem co ja budem chciet a dam dress code ked budem chciet. Mas tam byt stredobod pozornosti, oslavenkyna, tak sa k tomu patricne oblec. Biela kosela a cierne nohavice, to je oblecenie casnikov. To chces na vlastnej oslave vyzerat ako obsluhujuci personal? A vobec nerozumiem tomu, co pises o obleceni ostatnych. Tam je dany dresscode black tie,ze idu do vecernych siat? Niekto na tvojej oslave prikazuje, co si obliekat? Je to TVOJA oslava, opakujem TVOJA. Cize ty si hlavna osoba, daj si co chces, nepozeraj na to, co chcu ostatni.
@anonym_1f34cb ja si myslim ine, vzdy boli ludia, ktori sa radi pekne obliekli, ja teda nesledujem nikoho na soc sietach kvoli,ale my sa pekne obliekame na oslavy, aj na Vianoce, aj na 40tku som si kupila specialne saty, chcela som byt pekna.
@mirage krása nie je o oblečení 💪 je o správaní a vyžarovani človeka. Môžeš byt aj neviem ako oblečená ale keď nemáš úroveň tak ti to je nanic. Ale to pisem celkovo nie na teba 😉
No len ak budes mat aj casnikov, aby si nevyzerala ako jeden z nich.
Môžu byť aj nohavice, ale blúzka by mala byť sviatočná. Záleží aj na tom, či to bude v nejakom hoteli alebo doma.
Bude to party s hudbou, alebo posedenie v restauracii? Kludne si daj nohavce a koselu, ale dala by som si na to este nieco speci na ozivenie, kludne aj trbetave. Mas 40 a nie 70.
Asi nerozumiem o com hovoris.
"Keby bolo na Tebe..."
"Teba pobavia ti, ktori pridu v..."
Ved je to Tvoja oslava. Preco nepovies nenapises vsetkym normalne dresscode a budete sa vsetci citit fajn? A nie ze Ty tu trpis lebo sa vidis vo vsetkom otrasne, Janko pride v saku lebo sa boji ze tu bude superformalne a Jolana si da len rifle a potom sa bude citit trapne, lebo niektori tam budu vo velmi formal obleceni.
???
@anonym_autor ja som oslavovala 40r.pred 2 týždnami a veru,dala som si na tom záležať,,, mala som zlaté šaty po kolená, čierne lodičky,,, oslava bola iba s rodinou,v reštaurácii
@mirage krása nie je o oblečení 💪 je o správaní a vyžarovani človeka. Môžeš byt aj neviem ako oblečená ale keď nemáš úroveň tak ti to je nanic. Ale to pisem celkovo nie na teba 😉
@anonym_1f34cb ale toto ja viem, mne to pisat nemusis. Ja som reagovala na ine..Ty pises ze "niekedy nikto take neriesil" - co je blbost, ludia sa vzdy radi pekne a elegantne obliekli. Ja to mam napr po rodicoch, tak som naucena z domu.
Čierne nohavice a biela blúzka nie je zlá voľba. Ale aká je tá blúzka? Dúfam,že nie nejaká obyčajná. Ty máš oslavu,ty máš zaujať. Keď už volíš takéto oblečenie,tak si daj aspoň lodičky k tomu, pekne sa uceš, namaľuj a nejaký doplnok by to chcelo . Ja som na hlave mala korunku so 40tkou z Tedy, tam choď kuknút. Sú tam rôzne šerpi, okuliare a také blboviny na oslavu
@ibrunova No presne..😀 Keby bolo teplo, leto,jar tak budiš..ale ja chcem sa cítiť dobre a nie ako na svadbe 😀😀v
Čierne nohavice a biela blúzka nie je zlá voľba. Ale aká je tá blúzka? Dúfam,že nie nejaká obyčajná. Ty máš oslavu,ty máš zaujať. Keď už volíš takéto oblečenie,tak si daj aspoň lodičky k tomu, pekne sa uceš, namaľuj a nejaký doplnok by to chcelo . Ja som na hlave mala korunku so 40tkou z Tedy, tam choď kuknút. Sú tam rôzne šerpi, okuliare a také blboviny na oslavu
@zildo Ďakujem. Ja práveže nechcem byť stredobodom pozornosti 😂 Je to rodinná veľká oslava v penzióne a pár priateľov. Naša mládež chce si vypiť, zatancovať, stretnutneje sa všetci aspoň takto, keďže svadbu robiť zrejme nebudem a my she už bili snáď všetkým na okrúhlinách aj svadbách.
Asi nerozumiem o com hovoris.
"Keby bolo na Tebe..."
"Teba pobavia ti, ktori pridu v..."
Ved je to Tvoja oslava. Preco nepovies nenapises vsetkym normalne dresscode a budete sa vsetci citit fajn? A nie ze Ty tu trpis lebo sa vidis vo vsetkom otrasne, Janko pride v saku lebo sa boji ze tu bude superformalne a Jolana si da len rifle a potom sa bude citit trapne, lebo niektori tam budu vo velmi formal obleceni.
???
@anonym_5a65be
Pretože to nepochopili. Bola som kamoške na oslave a tal všetci ako na svadbu. Nech prídu všetci ako chcú..kto čo rád nosí ako sa v čom dobre cíti.
Keby bolo v lete dám si pekné letné šaty, sandalky a je to vonku..Ake takto nemám chuť, pretože sme všetci chorí...ach..
Bude to party s hudbou, alebo posedenie v restauracii? Kludne si daj nohavce a koselu, ale dala by som si na to este nieco speci na ozivenie, kludne aj trbetave. Mas 40 a nie 70.
@cimage Ano jasne..bude v penzióne a ci budeme do polnoci či dlhšie netuším..ale aj dj s rodiny.

Jasne daj si