icon

Oblečenie na svadbu a krst v kostole

13. jan 2025

Dobry vecer dievčatá viete tu poradiť tak sa obraciam na vas, mam okolo 40tky civilne sme svoji, ale mame túžbu zosobášit sa aj v kostole a spojiť to s krstom nášho dieťaťa...bude to len my dvaja a 2 svedkovia, co také je vhodné si obliecť ako nevesta, my sme sa brali v kratasoch a tričku cize ani vtedy som nemala šaty, tu by to chcelo asi niečo dostojnejsie, ale na biele šaty ako sa vydávajú 20 ročne nevesty sa necítim...svadba bude zaciatkom júna cize asi bude hic už (kiež by nebol) ...nejaký kostým? Alebo nohavice blúzka? Resp aké šaty? Ja nič iné ako rifle tepláky tricka mikiny a tenisky nenosim, o opatkoch ani 2cm nemoze byt ani rec ...postava nič moc veľké pozadie a trciace brucho, od pása hore útla tenká žiaden prsia, akoby poskladané z 2 rôznych častí...co poviete na toto?
Hodi sa to? Pripadne nejaké tipy... Vdaka

Oblečenie na svadbu a krst v kostoleOblečenie na svadbu a krst v kostole
Strana
z3
autor
13. jan 2025

Obrázky sú z netu stiahnuté

barka1
13. jan 2025

Šaty, ale nejake svetlejšie a mladistvejsie, tieto vyzeraju ako na pani 60+.

kacena4
13. jan 2025

daj si nohavicový kostym a mas poltopanky bez opatku, nohavice a bluzku ci tricko, nemusi to byt zrovna slavnostne ale aby si sa v tom citila dobre. inak tie foto su fajn ak ti nevadi ten styl. a farbu skor by som sla do pastelovych farieb

terezka1947
13. jan 2025

Hodiť sa to hodí,ale kľudne aj niečo mladickejsie😉
Alebo už ty vieš,čo sa naj hodi k postave. Kľudne aj kostymove,či pekné letné šaty.....

loliki
13. jan 2025

Pekné šaty. Ak sa ti páči zelená. Hlavne sa cíť v nich dobre. V teplákoch a v tričku tam určite nechoď. 🙂

autor
13. jan 2025

Ďakujem zelenú mam rada preto aj tie obrázky a som rada teda je to v poriadku taky štýl, a haha jasne v teplákoch by som nešla určite🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
januska12323
13. jan 2025

Tieto šaty sú pre ako babku. Si mladá môžeš mať aj krajšie strihy a farby. Choď vyskúšať do obchodov.

maryetta
13. jan 2025

Neviem aka si konfekcna velkost. To co si pridala to je tak vekovo 60r plus.
Ty si mlada tak si mozes dovolit istotne viac.
Skus pozriet.... ma tam krásne saty.

marca12
13. jan 2025

Toto je outfit pre pani 60+.

autor
13. jan 2025

@januska12323
@maryetta
@marca12 ďakujem za názor skúsim ešte popozerať 🙂 aj za stranku ďakujem🙂

autor
13. jan 2025

@1ryba ďakujem pozriem este cosi ved casu je dosť, ja som mala vždy problém cosi nájsť aby to sedelo k sebe keďže vrch menšie číslo ako spodok, rifle z hm mam 46 momentálne ta veľkosť mi sedi

mucuinka
13. jan 2025

Tieto su pre stare matrony, neobliekla by som ich ani mojej mamine. Skus nieco mozno v kremovej, pudrovej, aby to trochu evokovalo aj svadbu a aj krstiny. My sme kupovali krasne saty u Oli Daubner. Ma pomerne originalne kusky, predajne ma myslim v Poprade aj v Prievidzi. Zienka, co tam bola, skvelo poradila. Ale urcite najdes aj inde. Urcite hladaj dalej

marca12
13. jan 2025

https://www.miadresses.sk/kratke-saty/svetlomod...

Ja by som takyto strih hladala. Neviem sice,aku mas postavu. Vyskusaj si v obchode viacero strihov napr.vystrih do vecka alebo okruhly,potom kratsie,dlhsie,midi,s rukavmi,bez rukavov.... a ked tak podla toho objednaj saty z internetu. Nech mas predstavu,co ti pristane.

autor
13. jan 2025

@mucuinka dakujem , hľadám hlavne aby to bolo decentne bez výstrihu, patricna dĺžka a nech v tom nevyzerám ako napasovana jaternica, Prievidzu mam kúsok takže super 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
13. jan 2025

@marca12 tie sú veru pekne také vílovske,len mne to nejak evokuje , mam v hlave zafixovane ze to tak pre slečny do 30 môže byt, výstrih skôr okrúhly ku krku v tom sa lepšie citim 🙂 ale krásne sú veru

autor
13. jan 2025

@1ryba tie druhe kvetove z vrchu sa mi páčia 🙂 ďakujem som vedela ze tu mi poradíte, chlap je taky ze keby si dám jej vrece zo zemiakov povie ze v poriadku od neho sa veľa nedozviem 😅

lusyc
Autor odpoveď zmazal
autor
13. jan 2025

Idem pozerať co ste mi poposielali dakujem vsetkym za vas cas, ja si akurát vôbec nepamätám ako bolo začiatkom júna ci uz boli tie vysoké teploty ci nie, ale zas asi to je jedno, kamarátka mala svadbu pred 15 rokmi cez leto a vychytala lejak a relatívne chladno bolo aj na sveter 😄

autor
13. jan 2025

@lusyc tie vyzerajú veľmi pekne aj tak viac svadobne 🙂

zeldia
13. jan 2025

Mne by sa skôr hodili letné kvetinové saty v pastelovych farbách. Tie zelene to je príšerná nevhodná farba pre nevestu. Nenapisala si akú máš pleť a vlasy. V každom prípade ak nemáš ryšave vlasy a pehy tak takúto zelenu určite nie. Vyber svetlejšie farby pripadne pastelove kvety.

lusyc
13. jan 2025

Aj som ich tak brala. Bola polka mája, horúco, ale v kostole fajn. Kúpila som na koniku, upravila, aby sedeli.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
13. jan 2025

@zeldia vlasy hnedé ale skôr taka nevýrazná bleda hnedá krátke po uši a bledá pokožka, výška 168 a momentálne okolo 68-70kg

1ryba
Odpoveď bola odstránená
marca12
13. jan 2025

Styl nemusi byt takyto,to som len kvoli strihu sem hodila. Aby si hladala skor saty so suknou do acka.

martus5220
Autor odpoveď zmazal
martus5220
13. jan 2025

bajahuc.sk skús kuknúť na FB je ako najkrajšiabacuľka

Strana
z3