Oblečenie na svadbu a krst v kostole
Dobry vecer dievčatá viete tu poradiť tak sa obraciam na vas, mam okolo 40tky civilne sme svoji, ale mame túžbu zosobášit sa aj v kostole a spojiť to s krstom nášho dieťaťa...bude to len my dvaja a 2 svedkovia, co také je vhodné si obliecť ako nevesta, my sme sa brali v kratasoch a tričku cize ani vtedy som nemala šaty, tu by to chcelo asi niečo dostojnejsie, ale na biele šaty ako sa vydávajú 20 ročne nevesty sa necítim...svadba bude zaciatkom júna cize asi bude hic už (kiež by nebol) ...nejaký kostým? Alebo nohavice blúzka? Resp aké šaty? Ja nič iné ako rifle tepláky tricka mikiny a tenisky nenosim, o opatkoch ani 2cm nemoze byt ani rec ...postava nič moc veľké pozadie a trciace brucho, od pása hore útla tenká žiaden prsia, akoby poskladané z 2 rôznych častí...co poviete na toto?
Hodi sa to? Pripadne nejaké tipy... Vdaka

Och, to v 40 tke si chces obliest také šatičky? Určite by som si dala nejaké letné šaty a kľudne biele tramky na platforme cca 2 cm. Obleč sa pohodlne, ak by pršalo, kľudne na vrch nejaký svetrík, ale v lete nie je zima, aj keď prší.

Určite skôr zavinovacie, pastelové, kvetinove. Tieto mam aj na predaj , ak by zaujali. Pise 50 ,ale sadnu na 48. Mala som ich synovi na 1.svätom prímani .