icon

Obliekli by ste chalanovi tieto farby?

mata0410
Včera o 09:07

Obliekli by ste chlapcovi tieto farby?

Obliekli by ste chalanovi tieto farby?
mimikarol
Včera o 11:03

Veď chlapec povedal že to nechce, takže vybavené. A že sa to nosilo pred 30timi rokmi? No a? Tak nech si dá svorka účes aký sa vtedy nosil

jaskolka
Včera o 11:12

Mne to príde ,že je už dosť "ošuchana"podľa fotky, plná žmolkov. Do školy by som ju nedávala,nie kvôli farbe, ale kvôli tomu,že už na nej skrátka vidno vek. A keď ani sám syn ju nechce,tak by som sa vykašlala na to,že či ju svokra dala či neviem kto.

petracandle
Včera o 11:22

@mata0410 ja mam rada 90tkové retro čiže mne by sa to aj páčilo 😃 ale objektívne je to nemoderné a ideálne na doma po dvore

anonym_1ce99c
Včera o 11:31

Farby v pohode no tento kúsok co si poslala by s neobliekla nikomu. Je to škaredé.

titla
Včera o 12:19

Urcite by som nic take nekupila, ale ak mi niekto taku bundu pre dieta da - ako Tebe svokra - tak by som ju nechala na nosenie na pracu do zahrady, sankovacku ako navrhol tvoj syn a pod. Urcite by som ju dietatu neobliekla do skoly ale je dobre mat aj taketo kusky oblecenia na "spinavu" pracu, aby sa clovek nemusel strachovat, ze si oblecenie znici/zaspini.

anonym_c36edd
Včera o 12:21
@mata0410

to mi ju svokra dala, ze manzel nosil, ze je chlapcenska lebo je siva... mne pride fialova a ruzova ako dievcenska... syn sa vyjadril, ze len na sankovacku, do skoly medzi ludi nie. Ja ho nutit nebudem len svokra vie dost naliehat, ze su deti vo veku kedy este nemaju "pravo" rozhodovat co budu nosit..

@mata0410 naozaj by som nasilu detom nedavala nosit oblecenie este z cias mojho detstva. Nech si svokra ponosi. Ked sa chce zavdacit, nech zoberie dieta do obchodu a vyberie si sam. Ze to niekoho napadne tolko v skrini drzat a teraz byt nasilna. Postavit sa za svoje dieta a vratit pekne milej svokre.

simona20201309
Včera o 12:39
@mata0410

to mi ju svokra dala, ze manzel nosil, ze je chlapcenska lebo je siva... mne pride fialova a ruzova ako dievcenska... syn sa vyjadril, ze len na sankovacku, do skoly medzi ludi nie. Ja ho nutit nebudem len svokra vie dost naliehat, ze su deti vo veku kedy este nemaju "pravo" rozhodovat co budu nosit..

@mata0410 pozri, takú 30r mikinu po manželovi snáď nebudeš dávať dieťaťu na verejnosť. A po dome alebo okolo domu je úplne jedno co ma na sebe. Podľa mňa je uni

anonym_44bec4
Včera o 12:42

Mne sa práveže takéto retro veci páčia. Ale nechaj to úplne na syna. Kde si ju chce obliecť, tam nech si ju oblečie a kde nie, tam nie. Môj muž má aj ružové veci, takže toľko k tomu.

magduska2
Včera o 12:50

Mne teda ani nejde o tie barvy..ano dnes chlapi nosia bežne ružovú,fialovú..a je to vela krat pekné a sexy.Ale toto? To si este pamatam ja ako decko ,a pamatam si,že tento styl som už vtedy neznášala takže to ako keby niekde vyhrabala moja mamka a doniesla to pre moje deti 🤦🏻‍♀️
Byt tebou normalne to vyhodim.

bobo2433
Včera o 12:52

Na dnesnu dobu veru nie . Ani vzhľadovo ani farebné sa mi to nepáči . Netráp syna ,veď doteraz dostať také pekné oblečenie moderné za pár e . Svokra to rozdycha . Pred 30r ok, ona vychovávala obliekala ... Teraz nech tvoje deti nechá na teba

klotildabazarik
Včera o 13:22

@mata0410 sak kludne mu to oblec pokial neprotestuje😂, si myslim ze decku je uplne ukradnuté co ma na sebe v tomto veku

jazdkynaaa
Včera o 14:34

ani chlapcovi, ani dievčaťu ...

anonym_a43ea7
Včera o 14:43

@mata0410 pred 30 rokmi áno 😀

tiezjedna
Včera o 14:46

mne vôbec nevadí tá farebná kombinácia, ale takúto handru by som dieťaťu ani na doma neobliekla.

3petka
Včera o 14:47

@mata0410 Ja nie. Minule sme boli na obede a bol tam taký chlapček asi v kombinéze po sestre. Mala presne také farby zelená a fialové lemy. No čisto ako baba, až keď nám chlap povedal že je to chlapec sme to zistili. Ale to bolo batoľa, no a väčšiemu už vôbec nie.

jesenzima
Včera o 14:48

@mata0410 ..ja nie ...

justr
Včera o 15:17

Áno. Farby neprídu vôbec "dievčenské", aj keď takýmito blbosťami sa absolútne neriadim. A pre tie, čo si myslia že to je nemoderné, tak práve naopak, takéto retro kúsky sa dosť vrátili do módy, aj presne tento štýl mikín. Mne osobne sa to páči, ale záleží aj na celkovom štýle toho čo to nosí, treba to vedieť aj moderne nakombinovať. Ale keď sa to chlapcovi nepáči tak by som ho určite nenútila nosiť to.

sense
Včera o 15:24

Ja som mala takú pred 30rokmi. Neviem koľko má dieťa ale niekde do záhrady či do lesa výnosu. Bežné by som ti dieťaťu nenútila bez ohľadu na pohlavie, obzvlášť ak to to dieťa nosiť nechce

no1990
Včera o 15:52
@mata0410

@mata0410 deti sú vo veku že nemajú právo rozhodovať o tom, čo budú nosit? A ty si vo veku kedy o sebe už rozhodovať sama môžeš? Lebo to vyzerá tak, že tiež ešte nie si v tom veku.. to nie je o mikine. Pretože ak by si mala nejakú integritu tak neriešiš na koniku vhodnosť mikiny. Svokra tak mne bude hovoriť a rozhodovať o tom čo majú moje deti nosit..

anonym_fbcdf5
Včera o 16:36
@mata0410

@mata0410 sama píšeš, že "syn sa vyjadril, ze len na sankovacku, do skoly medzi ludi nie". To by bolo pre mňa smerodajné. Nie názory cudzích ľudí z internetu, nie tvrdenie babky. A nie preto, že je to od svokry. V dnešnej dobe, keď sa decká vysmievajú z každej somariny, by som rešpektovala názor syna. A povedzme si úprimne, ani pekné to nie. Ty by si si to obliekla do práce, keby to bola tvoja veľkosť?

martinadomianova
Včera o 19:06

@mata0410 ja by som to neobliekla ani dievčaťu ani chlapcovi. Absolútne sa mi to nepáči.

zuzubb007
Včera o 19:21

Nie neobliekla by som to, nie kvôli farbe ale kvôli tej 30 ročnej handre, nech svokra nosí storočné veci a nedáva to deťom, snáď nepotrebuješ názor mamičiek na modrom koniku, zahodim do koša a vybavené

anonym_1f2f5f
Včera o 19:40

Vzor ani farby by mi vôbec nevadili pre chlapca. Nosí sa to teraz. Do školy by som nedávala vidieť už vek. Ale manžela ♥️ by som chcela potešiť že nosí niečo po ňom tak doma a kľudne aj ku svokre by som mu to dala obliecť.

anonym_1f2f5f
Včera o 19:46

Ale teda u nás je syn celý šťastný keď svokrovci vylovia po ockovi kadejaké stariny z pivnice. Tak isto aj ja som mala odložené jedny moje šaty pre dcérku keď mala rok spravila som jej fotku 🙂

mamka34
Včera o 20:10
@mata0410

@mata0410 moja svokra keď vytiahla veci po manželovi mala presne tieto reči, že pre deti neplatí žiadna móda. V dnešnej dobe vám daruje hocikto lepšie oblečenie.🙂

kikappp
Včera o 20:22
@mata0410

@mata0410 svokra naliehat môže. Určite by som dieta nenutila ak nechce.
Môj už v 9r keď raz povedala,ze nechce nebola sanca ho presvedčiť.

senta_sofia
Včera o 20:24

@mata0410 volakedy kolovali taketo veci po rodine a neriesilo sa, ci dievcenske/chlapcenske. Mam vela veci po detoch, ale niektore im uz proste neobleciem, lebo mi pridu staromodne, ci uz strihom, vzorom alebo materialom. Ale ak s tym on nema problem, ze ako spodna vrstva pod bundu, ok.

laila22
Dnes o 04:24
@mata0410

@anonym_d9d723 od svokry mam vraj bola sita na mieru.. veru pred 30timi rokmi sa to nosilo vela podobneho.

@mata0410 čo si nesvojpravna? V živote na mňa nikto nenaliehal, aby som dieťaťu obliekla čo on kúpil, ani svokra nie... Keď sa mi niečo nepáčilo, odložila som do zadu do skrine a bolo vybavené. Čo svokra s tebou žije, aby ti rozkazovala čo máš obliecť chlapcovi?

anonym_7e8fdd
Dnes o 05:18

Kupujem synovi (9rokov) fialové mikiny, aj tričká, aj ružové, dneska to je moderné. Ale tá mikina na fotke vyzerá ako po starých rodičoch ešte.

dory11
Dnes o 08:53
@mata0410

@mata0410 tak urob ako vraví dieťa ak je okej a oblečenie si to na snakovacku kľudne medzi ľudí ju nosiť nemusí .