icon

Obliekli by ste chalanovi tieto farby?

mata0410
Včera o 09:07

Obliekli by ste chlapcovi tieto farby?

Obliekli by ste chalanovi tieto farby?
Strana
z3
iwesska
Dnes o 09:07

Na doma,ked chce,kludne. Do skoly nie,je to riadne retro.Moja svokra tiez lipla na 30r.vetrovke po muzovi a dala ju dcere,ze do skoly😂🤦‍♀️Ta jej hned povedala,ze babka,ja take nenosim a bolo po natlaku😂

belasy_motylik
Dnes o 09:12

Toto je poriadny retráč 😀. To sme my nosili ešte keď behali dinosaury 😄. Maximálne by som to dala dieťaťu na doma, ak by sme mali chalupu, tak na dvor, ale do mesta, školy, škôlky určite nie a nejde vôbec o farbu, takýchto handier kúpiš v sekáči za euro plnú tašku. Syn má viac rozumu ako svokra.

anonym_99c9c0
Dnes o 10:30

Zboznujem modu 90rokov a teraz je zas in, ta mikina je fajn. Ak ju syn chce nosit, nech si ju da.

tianna
Dnes o 11:40

@mata0410 nie, ja sa držím toho že chlapci majú byť oblečení ako chlapci a dievčatá ako dievčatá. Asi som už stará 😆

estellas
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
Dnes o 12:05

uplne v pohode... ano tieto sila aj moja mama :D mali sme cele supravy a boli perfektne. Na farbach nic nie je zvlasnte, pozrela si sa co nosia dnesne deti? :DD s kludom aj ruzovu si chalani daju :DD ak sa to dietau nebude pacit, neda si to. Iste by som dieta neznasilnovala nech si to da.

okm221
Dnes o 12:06

Ja ružovú obliekam mojim chlapcom bez problémov.. Ale túto mikinu len na dvor, nieje už pekná

anonym_93510d
Dnes o 12:11

A tu presne vidieť, prečo je v deťoch toľko zla a vysmievajú sa napr.aj za oblečenie. Keď počujú svojich povrchných rodičov mať takéto reči tak sa neni čomu čudovať. Spamätajte sa, je to len mikina!!! Je jedno akej farby aj ako stará, pokiaľ je čistá a nedotrhaná tak je v pohode!

estellas
Dnes o 12:20

@mata0410 Nejde o farby. Názor syna má byť prvoradý, ak sa mi to nechce nosiť do školy nech to nenosí.
Ak vraví, že to chce nosiť len na sánkovanie.
Ta mikina je dosť vyblednutá, vyzerá obnosene veľmi. Toto by som svojmu dieťaťu do školy neobliekla.
To by som mu obliekla maximálne po byte.

amy234
Dnes o 14:48

Na doma keď chce prečo nie, alebo von pod kabát, ale len ak aj on chce. Inak by to letelo von do kuky, normálne cez fotku mi to pride také negavitne, ako keby to nedarovali z lásky.

ekira1
Dnes o 14:51

Nemám problém dať synovu pestré farby, ale takúto mikinu som nosila i ja v 90' a bude to ten " večný" materiál, čo vydrží i jadrový výbuch a strih široký v páse a krátky a široké i rukávy. Maximálne na dvor, určite nie medzi ľudí. Prečo to neposunula ďalej v čase keď sa nosili, nech sa to využilo na plno. A syn má koľko rokov?

tyriss
Dnes o 16:38

Farby su iba farby. Ziadne chlapcenske a dievcenske. Uz ozaj stop s tymto nezmyselnym rozdelovanim. Ked sa dietatu oblecenie nepaci, tak nech ho nenosi. Nedala by som to ani na spodok skrine, ale zahodila. Dom nie je skladisko veci, ktore sa inym zdaju, ze by som si mala nechat. No isto.

kikappp
Dnes o 16:48
@tyriss

Farby su iba farby. Ziadne chlapcenske a dievcenske. Uz ozaj stop s tymto nezmyselnym rozdelovanim. Ked sa dietatu oblecenie nepaci, tak nech ho nenosi. Nedala by som to ani na spodok skrine, ale zahodila. Dom nie je skladisko veci, ktore sa inym zdaju, ze by som si mala nechat. No isto.

@tyriss co je nezmyselné že ružovú prevažne nosia dievčatá? Nechápem prečo niekoho pohoršuje ,ze naozaj je ta farebnosť v istej miere podelena na mužské a ženské.

zuzana76
Dnes o 16:57

a svokra ako bude vediet, ci ju nosi? na doma nechaj, okolo domu, ked bude tatovi nieco pomahat v zahrade, alebo na sankovacku, urob par fotiek, nech ma svokrusa radost, jednu z fotiek jej zaramuj a nech to ma doma vystavene 😀

zuzana76
Dnes o 16:58

farby su v pohode aj pre chalana

ninik2024
Dnes o 18:30

@mata0410 obliekla ale len ku svokre 😁 ani na doma nie, keďže predpokladám kurite a medzi ľudí nikdy...to by som sa od hanby prepadla

mamina7070
Dnes o 18:43

nejde o faby ale nemoderna stara osuntela vec, rovno do smetiaka by to slo

Strana
z3