icon

Odevy na skrytie bruška

evazhoufova
5. jún 2025

Nechcem ešte sa chváliť bruškom dajte tipy ako to kamuflovat

kiki68
5. jún 2025

@evazhoufova vsak daj na seba volnejsie topy, saty.

lucka_ke
5. jún 2025

to vážne? voľnejšie, s volánmi, nie obtiahnuté...

krasneleto
5. jún 2025

@evazhoufova volna tunika, oversize tricka, oversize saty... brusko mozes skryvat, zvacsa vidiet na tvari , ze je zena tehotna :D ak je niekto extra vsimavy :D

januska12323
5. jún 2025

Väčšie veci a sťažuj sa ako sa ti nedá schudnúť, potom nikto komentovať nebude aj keby si mala brucho ako balón. 😁

kiki68
5. jún 2025
@krasneleto

@evazhoufova volna tunika, oversize tricka, oversize saty... brusko mozes skryvat, zvacsa vidiet na tvari , ze je zena tehotna :D ak je niekto extra vsimavy :D

@krasneleto presne toto, na tvari to vidiet, niektori ludia to vidia velmi dobre. Aspon ja mam take skusenosti, ze mi cudzi clovek povedal “ sa s tym nenatahujte, ste tehotna”, som bola v 9/10 tt

moonlight1210
5. jún 2025

Ja som to na kamoskach spoznala hned. A to boli ledva v polke druheho mesiaca. Zena vtedy tak inak vyzera. Aj sa zacne podvedome tak inak nosit. Aj chovat.

moonlight1210
5. jún 2025

Ale ak chces schovat, tak volnejsie veci, no nemusis sa ani vyhnut opasku, ale cez volne, nariasenejsie saty (to inak ludi skor oklame, lebo to robi iluziu pasa uzsieho oproti satam, tak sa nesustredia az tak na to, ze priberas).

Peplum topy.

Riasenie na prsiach, padave volany od vystrihu cez predok (odvadza to pozornost).

Ale ak si zvykla nosit veci viac tvarovane k telu, tak zrazu volne veci ludi aj tak rychlo upozornia, ze sa cosi deje.

olivka0216
6. jún 2025

Ahoj. Ja mám bruško tiež ako tehu, pritom nie som. Všetok tuk sa mi ukladá do brucha. Preto ti radím z vlastnej skúsenosti. Keď si idem kúpiť šaty, volím volný strih. Tričká tiež tak. Teraz bude leto, môžeš nosiť sukne, dlhšie. Kratasy volné teplákové, no s vysokým pásom, ktorý si dáš až na brucho. Niekedy je to hlavne o tom strihu oblečenia. Na internete veľmi nenakupujem, vačšinou mi nesedia strihy a veľkosť. Najlepšie je ísť do obchodu osobne. Tam zistíš materiál, veľkosť, strih a aj farbu.
Ak sa nepotrebujete stretávať s rodinnými členmi, tak zostante doma. Alebo sa im skúste trošku vyhýbať. Resp. všetkým, ktorí vás poznajú a vedeli by to hneď odhaliť. Počkajte aspoň tren 1. trimester, vtedy je tehotenstvo veľmi háklivé. Ak vám niekto povie, že ste tučná, pribratá a pod. tak im povedze, že je to vaša vec. Vy schudnete, no ini zostanú sprostí stále, mozog im nenarastie, a zdrví rozum, či inteligencia tiež nie. vždy sa nad tým iba pousmejte, pretože vy pozunáte pravdu a nikomu ju nemusíte stále dokazovať a vysvetlovať, ľudia si budú tvrdiť stále aj tak svoju pravdu, o ktorej sú presvedčení. Ja som po strednej tiež pribrala a každý na to poukazoval. Vždy som si v duchu tak povedala, že či si myslia, že nemám doma zrkadlo a nechodím holá, že som si to nevšimla. Ľudia vedia byť zlí. Nikto však nevidí/nevidel a ani nechcú vidieť, že mi pred rokom aj 3 mesiacmi náhle zomrel tato a ja som pribrala z dôvodu prejedania sa, zajedania sladkým a pod. Vtedy mi bol oporou iba muž.
s babätkom držím palce.