icon

Odolné ruksaky pre rodičov

juliet86
8. apr 2025

dievcata tie co mate dve deti vo veku cca 2-5rokov aky mate ruksak? taky kde zmestite nahradne oblecenie veci na prebalovanie snacky pre vsetkych vodu mobil penazenku kluce ?
ja som mala ruksak 15rokov znacky Fila. presiel so mnou cely svet aj. cast materstva ale uz je po nom. Kupila som teda opat Filu ale rozpadol sa po 8 mesiacoch :/
Prosim poslite ktory ruksak sa vam osvedcil a preco a pripadne aj konkretny link. Nieco odolne s vela.priehradkami

btus
8. apr 2025

pre tvoju potrebu ruksak min objem cca 30 l. Pozeral aby som v outdoorových obchodoch. My máme Mammut, ale zlý nie je ani Zajo, Millet, Dynafit, Deuter... https://www.google.com/search?q=ruksak+t+30+l&s... ani Decathlon nie je zlý. https://8a.sk/batohy-turisticke-20-30-litrov

tanyan
8. apr 2025

Takú kvalitu už teraz ťažko kúpiš. Žiaľ, ani značka už nie je zárukou kvality. V poslednom čase mám pocit, že značky už robia len krátkodobé módne trendy a pojem "trvalo urdžateľné" je iba klamstvo vo forme reklamného sloganu. Z pomedzi posledne kúpených najlepšie drží ten z tureckého trhu...

madeincssr
8. apr 2025

@juliet86 ako prve by som detailne popozeral v Decathlone, a ak nenajdes, ako druhe kupil starsi, este kvalitny, minimalne pouzivany z inzercie (z tych drahych sportovych znaciek).

procrastique
8. apr 2025

Keď sa mi pred 5 rokmi roztrepal Mammut, kúpila som ako dočasnú a rýchlu náhradu tento, kým nájdem akože niečo lepšie... a teda nič lepšie určite už nikdy nekúpim. Nepreprší ho, nekonečné priehradky, dostatočne veľký, vystužený, nevyzerá príliš športovo, úplný skvost. Jediná nevýhoda, že už ho vlastní snáď polka sveta.
https://euqs.shein.com/Release-Buckle-Decor-Fun...

oceanahory
8. apr 2025

@juliet86 Ja mam ruksak znacky Burton a mam pocit, ze je neznicitelny, takze tuto znacku vrelo odporucam 👍.

madeincssr
8. apr 2025

@oceanahory joooj, to je júesej, tych teraz treba ignorovat 😉

vanilkovazmrzka
8. apr 2025

Kupila by som si z druhej ruky, potom by ma nemrzelo az tak velmi ze sa po roku rozpadne 🙂
Ja mam fjallraven niekolko modelov, vydrzia vela, tensie sa vedia na namahanych miestach rozderavit a odchadza z nich farba, ale ako vsetko, so spravnou starostlivostou vydrzia dlho. Aj ked je fakt ze dnes kupeny batoh neprezije pol storocia ako ich kusky spred 50 rokov… 😔 /a strasne vela ich fejkuju takze na bazaroch pozor/

marty_4
8. apr 2025

mame z decathlonu niekolko ruksakov, za mna su fajn aj co sa kvality tyka. cenovo tiez v pohode 🙂 skusila by som pozriet tam.

vanilkovazmrzka
8. apr 2025

A suhlasim s decathlonom, velky vyber a kvalita a cena asi bezkonkurencna

olimuc
8. apr 2025

Fjällraven 17 Laptop (vyuzivam priestor na Laptop na ine veci) mam uz druhy (prvy sa sice nerozpadol aj ked ma uz vela rokov ale ma skvrny od Oleja a nejdu vyprat) Samsonite a Deuter vudezia tiez dlho. Ak v nich nosis tie zenske “tehly” tak sa casom rozpadnu vsetky .. moje maximu bolo napratat do maleho ruksaku 11kg … ale prezil