icon

Oplatí sa cestovať do Poľska kúpiť pánsky oblek?

veronika_124
18. jún 2025

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, hlavne tých čo bývate bližšie pri PL hraniciach, koľko tam cca stojí pánsky oblek? Rozmýšľame, že by sme šli do Noweho Targu. Bývame ďalej, tak či sa mi tam oplatí cestovať 300km🥲.. ďakujem za každú odpoveď😊

denkabemommy
18. jún 2025

@veronika_124 zas tak prevratný rozdiel tam nie je, zvlášť, ak máš cestovať 300km, tak sa ti to neoplatí 🙂

jaskolka
18. jún 2025

@veronika_124 keby si žila niekde blízko pri hraniciach,tak oplatí. No 300 km to už vôbec nijaká výhoda nebude, neoplatí sa ti to

frflos_nespokojny
18. jún 2025

myslim, ze koli obleku do targu sa neoplati. na trhu mas firmu konik , ale niekedy problem nieco vybrat. ak zvazujes oblek, tak doporucujem firmu ankar
Długa 138, 34-442 Łapsze Niżne, Poľsko. maju dobry vyber a kupis tam komplet vybavu:
kosela, kravata, topanky .....a maju aj damsku modu.
velka vyhoda: na pockanie ti vedia upravit oblek v cene a ak zavolas vopred da sa dohodnut aj stretnutie mimo otvaracie hodiny.
kupoval som komplet vybavu davnejsie
maju aj pobocku v targu, ale lapse su naj.
koli vyberu a sluzbam sa iste oplati, ale neviem porovnat ceny.

marca12
18. jún 2025

Ak uz mas cestovat taku dialku,spoj to s nejakym vyletom,predlzenym vikendom. V Polsku je co pozerat.

frflos_nespokojny
18. jún 2025

200 km nie je vobec vela.

margotka17
19. jún 2025

@veronika_124 my sme kúpili tu na SK oblek, stal 230 €+ 85 € košeľa k tomu. Švagor bol v PL, kúpil tam oblek 190 €. No tu je blízko do PL. Pozri si obleky aj v Tesco. Náš sused tak kúpil v Tesco a normálny pekný klasický oblek.

macilaci
19. jún 2025

@veronika_124 Paco romano má akciu 1+1 za 400€.

frflos_nespokojny
19. jún 2025
@margotka17

@veronika_124 my sme kúpili tu na SK oblek, stal 230 €+ 85 € košeľa k tomu. Švagor bol v PL, kúpil tam oblek 190 €. No tu je blízko do PL. Pozri si obleky aj v Tesco. Náš sused tak kúpil v Tesco a normálny pekný klasický oblek.

@margotka17 je rozdiel kupovat oblek na trhu v PL a v obchode kde ti poradia a na mieru upravia oblek na pockanie a to nie len stvrtok a sobota. u nas ti iba predaju a potom sa este trap a zhanaj krajcira.

margotka17
19. jún 2025
@frflos_nespokojny

@margotka17 je rozdiel kupovat oblek na trhu v PL a v obchode kde ti poradia a na mieru upravia oblek na pockanie a to nie len stvrtok a sobota. u nas ti iba predaju a potom sa este trap a zhanaj krajcira.

@frflos_nespokojny nie, my sme kupovali a hneď mu aj pás na počkanie urobili, lebo mu nesedel. Na trhu v Poľsku kúpiš oblek aj za 70 €. Kto je spokojný aj s takým,, môže kúpiť aj 3 obleky ako Bolek Polievka, keď vo filme povedal, coš nemám na tři obleky nebo coooo 😆

vams
19. jún 2025

Mu sme kupovali na trhu v Jablonke oblek pre syna na stužkovú a v pohode, cca 130€, doladili košeľu, cca 20 - 30€, motylika a topánky. Manžel to isté. Pre mňa šaty na svadbu stali 30€.

frflos_nespokojny
19. jún 2025
@margotka17

@frflos_nespokojny nie, my sme kupovali a hneď mu aj pás na počkanie urobili, lebo mu nesedel. Na trhu v Poľsku kúpiš oblek aj za 70 €. Kto je spokojný aj s takým,, môže kúpiť aj 3 obleky ako Bolek Polievka, keď vo filme povedal, coš nemám na tři obleky nebo coooo 😆

@margotka17 priznam sa, ze na trhu som oblek este nekupoval 🙂
naposledy sme boli v targu v zime a tam som aspon videl na vlastne oci snehove kopy a bolo problem niekde v meste zaparkovat. o dva tyzdne iba mizive stopy po snehu

margotka17
19. jún 2025
@frflos_nespokojny

@margotka17 priznam sa, ze na trhu som oblek este nekupoval 🙂
naposledy sme boli v targu v zime a tam som aspon videl na vlastne oci snehove kopy a bolo problem niekde v meste zaparkovat. o dva tyzdne iba mizive stopy po snehu

@frflos_nespokojny my keď sa konečne dostaneme kvôli nedostatku času na trh do Krásna, tak väčšinou kúpime zimné oblečenie, bundy, rifle, topánky a veeeeeela tajných zelatinovych cukrikov v čokoláde, zopár drobností do kuchyne, záclony.....

frflos_nespokojny
19. jún 2025

v novom targu v centre je super obchod na zaclony a zavesy, perfektny zlatnik a potraviny biedronka, alebo lidl v Krościenko nad Dunajcem. do pl chodime uz len viac menej na vylety

maryetta
19. jún 2025

Pripadne skus pozriet Leluchow. Tento obchod a tam urcite kupis. Maju aj fb.

frflos_nespokojny
19. jún 2025
@maryetta

Pripadne skus pozriet Leluchow. Tento obchod a tam urcite kupis. Maju aj fb.

@maryetta je to blizsie. niekedy sa tam chodilo vyhradne na maso. od vlakovky do obchodu vozili na autach gratis

simona082
25. jún 2025
@vams

Mu sme kupovali na trhu v Jablonke oblek pre syna na stužkovú a v pohode, cca 130€, doladili košeľu, cca 20 - 30€, motylika a topánky. Manžel to isté. Pre mňa šaty na svadbu stali 30€.

@vams dobrý deň, prosím neviete názov toho obchodu? Pripadne bolo tam viac obchodov s oblekmi? Chceli by sme ísť od TN, či sa nám oplatí cestovať, ďakujem 🙂

vams
25. jún 2025
@simona082

@vams dobrý deň, prosím neviete názov toho obchodu? Pripadne bolo tam viac obchodov s oblekmi? Chceli by sme ísť od TN, či sa nám oplatí cestovať, ďakujem 🙂

@simona082 my sme boli len na klasickom trhu v Jablonke.

frflos_nespokojny
1. júl 2025
@simona082

@simona082 kde chcete ist? na trh ci len obchod s oblekmi?