Oplatí sa investovať do intimissimi nohavičiek?
Ahojte, oplatí sa investovať do nohavičiek z intimissimi? Bola som dnes v predajni, boli veľmi príjemné ale tie ceny celkom dosť na mňa..
Byvali super, mala som ich roky, ale posledne sa celkom skoro rozpadli.
Záleží od Tvojho rozpočtu. Čo je pre niekoho veľa, pre inú je skoro nič. Ja napr nie som ochotná za nohavičky dať viac ako 10,- a podprsenku cca max 35,-. Tie mám odtiaľ. Sedia mi pekne, ale žeby boli nejako výnimočne kvalitné, také normálne. Nohavičky asi ani žiadne nemám. Mám od nich bodyčka a tie sú super.
Byvali super, mala som ich roky, ale posledne sa celkom skoro rozpadli.
@veltraud to bude vekom. Mne tiez vydrzia trenky po 40-ke ani nie 2 tyzdne
Ja mám za pár € z H&M (výpredaju) a sú fajn, držia už dlho a sú pohodlné. Mne by sa nechcelo za nohavičky dávať toľko peňazí. Podprsenka je niečo iné za tú som ochotná si od nich priplatiť. Ale tak, čo na nohavičkách môže toľko stáť...
@veltraud to bude vekom. Mne tiez vydrzia trenky po 40-ke ani nie 2 tyzdne
@martinmmartin 🙂 vekom som uz presla na bavlnene ;)
@anonym_autor urcite nenakupuj v plnej cene. Cakaj na vypredaj a vtedy nakup.
Mám odtiaľ, a som veľmi spokojná
@anonym_autor Keď máš účet na onlyfans, tak určite.
Podľa mňa sa nohavičky z kvalitného materiálu dajú kúpiť aj za nižšiu cenu a nedala by som toľko za ne nech by boli akokoľvek úžasne. Keby chcem ze drahé nohavičky tak po úplne iných značkách siaham.
Nie
@anonym_autor Keď máš účet na onlyfans, tak určite.
@chrobak7 aky primitivny komentár
@chrobak7 aky primitivny komentár
@anonym_autor Do oblečenia sa neinvestuje, oblečenie sa kupuje. Ak sa ti oblečenie páči a máš na to, treba si urobiť radosť a kúpiť si to. Nie je to investícia, lebo tá suma sa ti nevráti. Investícia je to, kde sa ti vložená suma vráti so ziskom. A to sa ti vráti len vtedy, ak by si oblečenie využila na podnikanie.
Takže nie je to primitívny komentár, ale faktický.
Čiže do oblečenia neinvestuješ, ale ak máš na to, tak si ho kúp. Ak je to pre teba drahé, tak si kúp lacnejšie, neznačkové.
Beriem už iba odtiaľ. Bezšvové. Síce drahé ale 👌
@anonym_autor ako ktoré. Mám aj z intimissimi, h&m, lindexu aj z pepca. Niektoré sa rozpadli a niektoré sú kvalitné a držia. Dokonca niektoré z pepca sa kvalitou vyrovnajú tým z intimissimi. Záleží na modeli.

Nakuo si po vianociach alebo ked budu zlavy, ale neprisli mi nejako specialne