icon

Oplatí sa kúpa kabelky Dajana za 400 EUR?

28. máj 2025

Oplati sa kupit kabelku od Dajany ? Vela negativnych recenzii mazu , neprijima kritiku a na pozitivne recenzie na ktorych ma zvlast zamestnanca ako vacsina tychto firiem velmi neverim. Vacsine z okolia sa rychlo znicili a reklamacie vobec nepresli.. ak mate poradte mi. Vizualom su krasne ale nedam 400€ na 4 mesice nosenia..

amonet
28. máj 2025

ja mam batoh uz tri roky a stale je v poriadku

biba_18
28. máj 2025

ja mám jej kabelky roky. viac ako 10 ... ale to bola ešte stará dobra dajana, akurát začínala na sashe - teraz netuším ako to je... ale ako sa môžu zničiť kožené kabelky po 4 mesiacoch nosenia??

lilianka28
28. máj 2025

Ja mám od nej viac kúskov. Ešte z doby, keď predávala na Sashe. Stále ju mám a je normálne nositeľná.
Mám aj novšie kúsky a aj tie sú v poriadku. Akurát mne sa moc nepáči tej jej nový marketing a že od všadiaľ vyskakujú kupóny na zľavu... A tiež že niektoré ceny má fakt už premrštené. Aj keby sa mi neviem ako kabelka páčila, viac ako 300,- € som nie ochotná za ňu dať.
A len tak na okraj, neviem ako sa KOŽENÁ kabelka (akejkoľvek značky) môže zničiť za 4 mesiace.

stela567
28. máj 2025

Síce od nej kabelku nemám ale za mňa dobra značka ktorá predáva kvalitu nepotrebuje reklamu, kupóny a videá kde kabelky dáva známym influencerkam. Takže už len z týchto dôvodov by som si ju nekúpila a ani nekúpim. Chytila sa teraz veľmi obľúbených tém selflove, bodypositivity atď. Za mňa nie. Aj keď predáva kabelky zevraj s príbehom, za mňa tam žiaden pribeh nie je.

bielasovicka
28. máj 2025

Ach ženy, vy fakt dávate za kabelku 300-400€? Ani za svet by som toľko nedala🤦🏼‍♀️

biba_18
28. máj 2025
@bielasovicka

Ach ženy, vy fakt dávate za kabelku 300-400€? Ani za svet by som toľko nedala🤦🏼‍♀️

@bielasovicka moje stáli max 100-ku, ani to nie ...

bielasovicka
28. máj 2025
@biba_18

@bielasovicka moje stáli max 100-ku, ani to nie ...

@biba_18 ja dám najviac 50,60

lenka.25
28. máj 2025

Ja som mamine kúpila kabelku pred rokom a pol a stále ju ma ako novu .

kristinka92
28. máj 2025

Za mna su to nevkusne gýče, ktoré sa potom ak tazko ladia. Radšej si pozri na nete značku Polène, cena plus mínus ta istá a kvalita perfektná, kabelka nadčasová

guudy
28. máj 2025

Mne sa jej kabelky nepacia. S cenou problem nemam 🙂

multimlok
29. máj 2025

Mám asi 10 kabeliek Dajana Rodriguez, niektoré už približne 5 rokov, koža stále vyzerá v podstate ako nová a som s nimi maximálne spokojná, platí to pre vyšívané aj nevyšívané modely. Dvakrát som reklamovala ošúchané zlaté kovanie, vždy bez problémov reklamáciu vybavili a kovanie vymenili. Kovanie by mohlo byť pri tých cenách kvalitnejšie, inak nemám čo vytknúť. Neviem, ako je to pri striebornom kovaní, s ním mám len jednu DR kabelku, tú najstaršiu. Časom chytilo miernu patinu, inak je kabelka stále v krásnom stave.

procrastique
29. máj 2025

Odhliadnuc od toho hrozného dizajnu, kvalita je biedna za tú cenu. Hodnota je tak max 90 eur a zvyšok je už len "značka" ak sa to vôbec dá nazvať značkou.

zara1357
29. máj 2025

Známa má 5ročnú kabelku a jej recenzia bola ( keď som zvažovala kúpu limitky), že si opäť radšej kúpi LV originál- ktorý poznajú po celom svete a nie DR ktorú poznajú iba na SK..
Ale to čo mňa odradilo, bolo že jej ta retiazka na kabelke zhrdzavela a takých recenzií som v tom čase na googli našla viac.
V podstate už túto značku vôbec nesledujem, pretože majú marketing rozbehnutý tak, že je to už na mňa príliš, ale na strane druhej, možno keby mám firmu tiež mám taký marketing, že aj z chladničky vykuknem s poukazom na zľavu🤣

jxxxxn
29. máj 2025

Ja ponukam uplne novu Dajanu za 80, model Karin, bez vysacky

muchotrafka298
31. máj 2025

Ona ked zacinala, kvalita bola inde. Teraz len aby predala, tak su vsade kupony, pcha to kazdemu influencerovi, co vezme spolupracu. Kolegyna ich ma viac, na jednej jej ta kovova retiazka cez rameno zhrdzavela po 2 noseniach. Ja som ich viacero videla na zivo a totalna kolotocarina. Ale tak odbyt isto ma, lebo by to nerobila.

bbwwoman
Odpoveď bola odstránená
marca12
31. máj 2025
@bielasovicka

@bielasovicka Kazdy ma nieco za co je ochotny dat vyssiu sumu. Ja tiez nedam tolko za kabelku,ale na kvety v zahrade miniem daleko vacsiu sumu.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mk1111111111
3. jún 2025

Prosim Ta, je aspon nejaka velka? Lebo za kusok koze presitej sijacim strojom je 400 straaasne vela. Nie je to ani svetovo uznavane znacka. Mam tiez jeden jej kus, ale teda, cens nekoresponduje s kvalitou vyhotovenia. Ja by som ju osobne nekupila, dostala som ju a ani ju veru nenosim.

niky1234
3. jún 2025

Mam jednu 2x som musela reklamovat pokazene zapinanie a to som ju nosila ozaj prilezitostne lebo je to mensia kabelka co nenosim do prace. Stala 150€ a je krasna ale za 150€ si viem predstavit vacsiu kvalitu ruksak z lara bags za 20€ z vypredaja mi drzal dlhsie ako toto. Krstna ma tiez dve kabelky a penazenku… na penazenke uz zips pokazeny po polroku a na kabelke sa jej tiez uz cosi pokazilo…. Takze za mna uz nie… plus lezie mi na nervy ze odvsadial vyskkauje dajana … a minule mi volali ci nechcem investovat do volacoho🙄🙄🙄

jani854
1. aug 2025

SK625ADJ1CSQ6
SK625DJ1FWVJ
Ak by niekto chcel mám posledné dva do Dajana RODRIGUEZ

simi_hankova
Odpoveď bola odstránená
jani854
17. nov 2025

Predám úplne nové veci od Dajana RODRIGUEZ 90 plus doprava ak má niekto záujem kľudne správa 🙂