Oplatí sa kúpiť tričká z Pepca za 2,50?
Máte skúsenosť, či sa oplatí kúpiť alebo radšej nie? Mám 2 nočné košele odtial už dlho také tričkové a tie sú fajn, ale keď som kúpila tričká v Sinsay za 2.50 tak čistá katastrofa a doslova na jedno použitie. Prípadne aké máte skúsenosti z iných obchodov na fajn tričká lacné, čo sa nezrazia alebo neotočia celé po praní. Vďaka.
Moja mamina si tam kupuje veci a sú v dobrej kvalite, za tu cenu.. Je spokojná, ma odtiaľ veľa oblečenia.
Sinsay to je kapitola sama o sebe, tam predávajú handry a nie oblečenie 🤣
Ja mám z Kik na chalupu tričká.
Stáli naozaj smiešne peniaze, keď som ich kupovala " však to len na chalupu, do záhrady "
Tie " šunty" tričká držia už pár rokov, ku podivu.
S Pepco skúsenosť nemám.
Ja kupujem tričká a tielka na doma a do záhrady v Takku a sú super, na to že ich v kuse periem a ničím, dosť vydržia. Tieto:
https://www.takko.com/sk-sk/tričko/23044000001-...
Ja kupujem panske sebe aj muzovi za 3€/kus, ako domace a okolo domu a teda som prekvapena kvalitou.
@banalu z pepca?
Tak máš oči preboha, však vidíš zloženie, hustotu látky. Ja kupujem bavlna-elastan a mám napríklad predlžené z Gate za pár eur už asi 8 rokov a je ako nové-dokonca aj farba drží, rovnako z Kiku tielká kupujem na doma po 3 eurá a vydržia aj 5 rokov. Však pozri zloženie a látku, ak je taká riedka že cez ňu môžeš cediť ovocie na sirup tak nekupuj...
Ano
Takko a KiK majú lepšiu kvalitu.
@marsmykkok nie je to vždy poznať, zloženie môže byť všade rovnaké a aj tak to nie je to isté a tiež aj tenká látka môže byť a môže byť kvalitná 🤷🏼♀️ tie tričká zo Sinsay boli tiež bavlnené a ako náhle som to oprala tak sa celé skrútili 🤷🏼♀️
Dospelacke som kupila par a neboli nic moc, ale to uz davno (a ja musim mat elastan a specificky strih, kvoli velkym prsiam) a detske kupujem bezne, ale zlozenie bavlna elastan. Su tensie ako gramaz na sitie v metrazi, co zvyknem kupovat, ale deti to nosia dost a aspon sa nebojim, ked zaspinia. Od kecupu a tak. Lebo ak mam meter latky za 15 eur a usijem tricko, tak im ho davam na navstevu, do kostola a tak, tym mensim a ti vacsi nosia aj do skoly, jasne, ale ti sa uz tak nezagebria...vacsinou. No a na sport, ihrisko, to naozaj staci, tie z Pepca. Vsak kup a uvidis.
Súhlasím takko ma super kvalitu a to používam sušičkou a jedine vydržali
Ja mam z Pepca na doma,kupila som ich viac a periem to stale,lebo furt sa pri vareni zaspinim,alebo sa spotim a nic im nie je,drzia. Ale zo Sinsay mam tiez dobru skusenost,ale musi to byt ta hrubsia pevnejsia bavlna, decka mali z tenkej a to fakt bolo po par praniach uz len na doma.
Sinsay a pepco su presne take ist nekvalitne handry 🙈 ja by som si ovela radsej kupila trisko za 2,5e zo sekaca ako z takehoto obchodu.
Sebe tam nic nekupujem aj detom som prestala.kupujem vacsinou z HM,ked maju akcie,tak pekne bavlnene tricka aj za 2.99e kupis.
Sebe som nedavno kupila tricka obycajne zo 100%bavlny z Gymbeam za 4e.
Sú úplne v pohode , aj z KiK mám mužské a sú úplne super. Oveľa lepšie ako ženské
Tesco zaradilo do ponuky basic oblecenie, tricka sa pohybuju okolo 2,99 a je to uplne ina kvalita ako pepco, ja kupujem tie.
@senta_sofia áno aj ja kupujem lacné tričká v tescu. Minule sa mi podarilo kúpiť takú tenkú bundu za 5eur
@senta_sofia áno aj ja kupujem lacné tričká v tescu. Minule sa mi podarilo kúpiť takú tenkú bundu za 5eur
@tim23 hej, ked je akcia, bez debaty, tieto basic su lacne aj bez akcie a su dobre, drzia tvar, je to makka prijemna bavlna
Tak ja v pepcu kupujem tričká pravidelne, podľa mňa sa dobre nosia, aj farba dobre drží, tak isto aj džegínsy a rifle sú fajn a drobcovi tam tiež kupujem tepláky a tričká, aj košele. Takže za mňa 👍
Tesco zaradilo do ponuky basic oblecenie, tricka sa pohybuju okolo 2,99 a je to uplne ina kvalita ako pepco, ja kupujem tie.
@senta_sofia svätá pravda
Moja.dcera ine spodne tielko cez zimu ako to obycajne bavlnene neoblecie. Veci su celkom fajn podla mna.
Ja zvyknem, áno. Ale už som natrafila aj na poskodené, keď sú napríklad vyťahané farby tam kde sú zložené tričká 😁😁 ale za 2.50 do záhrady dobré... 😁
Kupim na sezonu ak maju pekny vzor co ma zaujme, inak kupujem vzdy vo vypredajoch v c&a tam tie tricka vyjdu na 2€ kus v akcii a kvalita tip top len to cislovanie je mensie
Úplne v poho

Ja kupujem take obycajne elasticke v KIK 🙂 mam snad uz v kazdej farbe a uplne super..