Outfit na prvý deň v práci
Baby, čo myslíte, je toto vhodny outfit na prvý deň v práci ako sekretárka? Ak nie, čo by ste zmenili? Tie sandále mi splývajú s pančuchami. Čo dĺžka sukne? V pohode alebo zvoliť dlhšiu?

S tými bodkami oveľa lepšie ako had😉
Ja len teda nezamrznes vonku s tými holými nohami? 😃😊 ináč pristane ti všetko keďže máš super postavu
@lindaturcanova veď chcela som si dať pancuchy, preto ich mám na prvej fotke, ale vraj sa nehodia do sandál a ja nemám doma lodičky, zase nejdem robiť sekretárku na ministerstvo ale do obyčajnej firmy, navyše lodičky som nikdy Nemala a asi by som sa v nich necítila pohodlne. No a budem dúfať že v pondelok bude teplejšie ako dnes :D pripadne si dám silonky
sukňa + tá biela blúzka je naj kombinácia
To uz mate tak teplo aby si isla v sandaloch?
Mne sa paci ta bodkovana bluzka, dokonca este aj tu kozenu suknu zjemnila, prvy den by som asi dala nohavice s bluzkou a kombo bluzka sukna o tyzden, sice nie som usadla stara teta, co neodpusta peknu postavu, ale ak to tam este nepoznas sla by som prve dni nenapadnejsie
Kožená sukňa nie,sukňa nad kolená nie,blúzka prvá nie tá druhá bodkovana je krásna s tými nohavicami,robila som sekretárku v korporate u nás sa NATO dosť pozeralo čo máme oblečené a hlavne nie príliš obtiahnuté veci
Radsej by som si kupila jedny univerzalne pohodlne lodicky ako ist traposit v sandaloch.
Zvieracie vzory patria na zvieratá a nikde inde. Širšie Nohavice s vysokým pasom a normálnu zakasanú košeľu si viem na tebe predstaviť. Prípadne úzke nohavice a blúzku..
Bez ohladu na vek a postavu su veci, ktore sa proste na oblecenie pre asistentku nehodia. Vyzyvave vystrihy, minisukne, obtiahnute a priesvitne veci. Tak isto tielka ako na kupalisko. A uz vobec nie, ak je tato odpba prvy kontakt s ludmi, co do firmy prichadzaju.
@denkabemommy ten vrchný obrázok mi príde áno sa safari a spodny ako na dovolenkovu prechadzku na santorini 🫣 ale aspoň vidím co je moderne teraz medzi mladými, toto by som vôbec nepovedala ze je vhodne na prácu v kancli ale ako píšem doba je iná a ja som už mimo toho asi 😃
@lindaturcanova tieto som mala v mobile, neni to úplne bussines casual štýl, skôr casual. Ja robím z domu, takže môžem aj v teplákoch, ale zvyčajne takto chodím von
Biela bluzka s bodkami a cierne nohavice su fajn, len tie topanky dolad. Nemas biele alebo cierne kozene tenisky? Hladke bez nicoho. V sandaloch ak mate klimu si tak max nieco uzenies… prinajmensom prechladnutie… na pancuchy do sandàlov zabudni … to naozaj pokazis akykolvek outfit a das to na dedinsku marfu. Obehni obchody, nejake uzavrete boty urcite najdes
Ta prvá blúzka súhlasím vzor je strašný 😃 sukňa mi nevadí veď nie je popod riť, je pekná 🙂 ale topánky by som vymenila. Tým by som sa asi najviac čudovala v tomto počasí. Aspoň u nás je otrasne teda
Sukňa určite dlhšia, kožená, no... Dajme tomu. Inak ok, len tá dĺžka sukne, mohla by byť dlhšia. inak bluzky sú krásne obe, kľudne môžeš nosiť. Postavu máš perfektnú, všetko na Tebe musí vyzerať super. Držím palce, nech sa Ti v práci darí, dlho som pracovala ako asistentka a bežne sme takto chodievali oblečené.
Moja zlata aj ked prides vo vreci za tie nohy ta kolegyne opluju 🤣🤣🤣
Akúkoľvek fotku dáš, vždy ti tu niekto niečo vytkne. A obliecť sa nenápadnejšie aby ma nejaké staré ochechule nemali v zuboch? No nech sa len ukážu hneď na začiatku čo sú zač, nech to viem. Za mňa je to prvé oblečenie pekné a vhodné.
A nemusíš hneď kupovať lodicky keď nenosiš. Ja by som si kúpila aj čierne mokasíny také nízke jednoduché elegantné (lebo sú aj také vyššie 'traktorky' 😁)
@michelle567 Mám oxfordky čierne lesklé ale vyzerá to nedobre s tými kúskami ktoré som aj tu ukázala, najhoršie to vyzerá s tesilakmi keďže by sa mi bez opatkov šuchali po zemi, a to nechcem.
@alica110 Ja po týchto reakciách hlavne na tu blúzku sa normálne za seba hanbím že čo som to chcela za “zločin” spravit :D Ale tak chcela som vedieť názory ostatných lebo mi na tom naozaj záleží
Trochu nechápem, prečo tam chceš silou mocou natlačiť tu napasovanú koženú sukňu. 🤷 Nohavice pôsobili oveľa elegantnejšie. Potrbuješ ukazovať zadok alebo načo na prvý deň do mužského kolektívu taký typ sukne? 😶
Neviem, čo bude presne náplň tvojej práce, ale u nás je asistentka zároveň aj prvou osobou, ktorú stretne klient, čiže musí byť oblečená tak, aby to bolo reprezentatívne a ladilo celkovo s firemnou kultúrou. My si tiež dovolíme sem tam aj tenisky v práci, ALE! ak máme na ten deň naplánované jednanie s klientom, tak v žiadnom prípade, vtedy sa musíme obliecť primerane formálne. Asistentka to má ťažšie, ona je v kontakte s tými klientmi prakticky každý deň, tak musí si dávať väčší pozor. Osobne by som prvý deň nebrala nič kožené, ani koženkové, sukňu nad kolená, ani so zvieracim vzorom. Tu nejde o nejakú závisť "väčších" kolegýň (akože postavu máš eňo ňuňo, keď sa pozriem do zrkadla na moju v stave po dvojtýždňovej sekcii, tak je to zúfalé 🫣😄), ale ide celkovo o tu pozíciu a reprezentáciu firmy navonok. A náplň tvojej práce.. lebo keď budeš naozaj tou prvou, ktoru stretnú klienti, tak musíš dbať o to, aby to bolo trolilinku formálnejsie. Čiže ten základ máš super, len blúzka nie s hadim vzorom (ta bodkovana je pekná a taká akurát nápadná a zaujme 🙂), sukňa nie kožená ci koženkova, nie nad kolená a pokiaľ je to možné, tak ozaj topánky s uzavretou špičkou. No a ozaj, veľa šťastia v novej práci, aby si bola spokojná 😉
Pokukaj aj v reserved nejaké saká ja mám hlavne odtiaľ do práce a chvália aj kolegyne
Mna by zaujimalo, kde si kupila tu bodkovanu bluzku. Uzasna je.
Pokial chces posobit profesionalne, reprezentujes aj firmu, nielen seba, tak sa obliekaj striedmo. Nie ako 60 rocna zena, aj pre mlade baby sa daju najst biznis kusky. Za mna su najlepsie saty, lebo tam nerozmyslas, ze co na seba. Lebo naozaj v tej kozenej obtiahnutej minisukni (dufam, ze to nie je kozenka, ktora sa Ti zacne po par tyzdnoch odlupovat) nebudes budit profi dojem ani nahodou a kazdy Ti bude pozerat na zadok. Bluzka je OK, mne vzory napriklad nevedia.
Mam dlhorocne skusenosti s kancelarskou pracou na obdobnej pozicii a niekolko skoleni, kde je oblecenie vzdy temou cislo 1. A nejde o to,ze co povedia ini, ale to, ako ty sama reprezentujes seba a firmu. Nemyslim si, ze Ta budu nenavidiet v praci kvoli postave tie, ktore taku nemaju. Ze ty si take veci mozes dovolit a oni nie. Je to o tom, ze co je vhodne nosit a co nie.

Myslím, že tento posledný outfit je z tých troch najlepší👌🏻