Páči sa vám táto bunda?

Neviem, normalna cierna zimna bunda 🙂 kludne by som nosila
Ja mam rada obyčajne veci, bez nápisov, potlače..
Cize za mna nie, nenosila by som ju.
Ale keby naozaj nic ine neviem nájsť, tak by mi bolo jedno, dala by som si aj oranžovú bundu, len aby mi nebola zima.
Obycajna cierna bunda z lacneho obchodu za par EUR. Nenosim nic s napismi a uz vobec by som si nedala taketo velke vyrazne napisy ak mas viac ako 20 rokov. A hlavne, ked si nieco taketo niekto kupi, nech si aspon prelozi, co ten napis znamena.
V obchodoch je kvantum zimneho oblecenia, v sportovych urcite, v roznych cenovych relaciach.
Bunda v pohode. Ale nápis sa mi nepáči. Kvôli nemu by som nekúpila.
Na mňa pôsobí ako pánska a strašne lacno. Tie nápisy tam nie sú pekné.
Je v pohode.
@anonym_autor Nenosila, nepáčia sa mi prešívané čo pripomínajú perinu,
ak nestoji aspon 150 euro tak nieje pekna.
Treba vidieť ako vyzerá oblečená, ale nie som z nej pohoršena ako tu väčšina, myslím, že nič také strašné a nenositelne na nej nie je, aj keď tiež nemám rada nápisy, ale však toto je jeden malý napíš, nie cez celú bundu. Keby mám na výber iné bundy by nebola táto v prvom rade ktorú by som chcela, ale keby to bolo z núdze nemala by som s ňou problém, však čo už keď potrebujem 😄
alebo je zle odfotená, alebo je ozaj taká mizerná ako na foto.
v prvom mom. som myslela že je pre pánov.
Takisto mám pocit,že je to pánsky strih..určite sa nájde aj krajšia.....
Ani mne sa na 100% nepáči preto sa pýtam. Ale neviem nájsť v iných obchodoch, všetko vypredané. Všade majú už len vesty...
@anonym_autor pozri Bonprix, mne sa tá čierna veľmi nepáči, ale ak potrebuješ čiernu a nemáš na výber, kľudne si ju kúp. Možno ju ponosis jednu sezónu a potom len tak na donosenie ju využijes.
Vcelku ujde.Klasicka bunda
Keby malo namiesto good ending happy ending. Tak by sa mi páčila viac 😁
Ten nápis a tie vrecká sa mi nepáčia, nekúpila by som si ju
@zuzubb007 veď si jej napísala, že nie je strašná... preco sa ti zrazu nepáči? 😅
@anonym_e61137 za mňa nie, je strašná, nedala som tam čiarku, je to škaredá bunda, ak sa ti páči tak čo ťa po názore druhých daj si čo chces na seba
@zuzubb007 mne len prišla smiešna tvoja odpoveď 😉 Píšeš ako Tatár 😅

Zrazu každa aká herečka tu je 🤣 Ja by som chcela vidieť vase bundy.
Autorka, mne sa nepáči štýl vreciek a ten nápis.