Páči sa vám táto bunda?

Nepáči sa mi a nenosila by som ju ani keby som ju dostala zadarmo. Ale ty nos, čo sa tebe páči.
Za mňa nie je strašná
@anonym_autor nie, lebo pre mňa je krátka a nosím len funkčné materiály.
@letfenixa je nad kolená, vzadu trochu dlhšia ako vpredu
Čo je na nej také hrozne?
Normalna bunda, ja by som ale nekupilaz lebo na mna kratka a napis a snurky. Na inych si ani nevsimnem ale
@anonym_autor nie je to môj štýl, ale na prechádzku so psom by som ju možno využila. Do mesta nie.
Nie, ale naco ti je nazor druhych? Ked ti tu sto ludi napise, ze nie, tak si ju nekupis?
Skôr pre mužov, pre ženu sa mi nepáči, ani farba ani to presivanie.
Nie, nepáči sa mi štýl, že vzadu je dlhšia ako vpredu. Ja by som ju nenosila.
@anonym_autor ak sa ti páči, kúp si ju a kľudne nos. Mne sa nepáčia tie vrecia po členky a tiež ju nosí polovica obyvateľstva. Nikto sa za tebou kvôli tej hunde obzerať nebude, ak je teplá, spĺňa tvoje kritériá,tak si ju kúp.
Nie, nepáči sa mi. Ty nos čo sa páči tebe.
páčí sa mi jedine von na dvor alebo von so psami.
Ten nápis a tie vrecká sa mi nepáčia, nekúpila by som si ju
Ani mne sa na 100% nepáči preto sa pýtam. Ale neviem nájsť v iných obchodoch, všetko vypredané. Všade majú už len vesty...
Ani mne sa na 100% nepáči preto sa pýtam. Ale neviem nájsť v iných obchodoch, všetko vypredané. Všade majú už len vesty...
@anonym_autor aku bundu hladas?dlhu,kratku,funkcnu?do akej cca ceny?skus popozerat sportisimo...
Minimálne v Sportisime zimnú bundu určite ešte nájdeš... a krajšiu
Zimne bundy maju vselikde, zalezi, aky typ hladas
Minimálne v Sportisime zimnú bundu určite ešte nájdeš... a krajšiu
@lulana79 v exisporte nádherné bundy tiež ešte majú
Záleží od toho koľko je autorka ochotná zaplatiť za bundu
vy,čo by ste to nechceli ani zadarmo,prípadne si ju dali von so psom....ja chcem vidieť,aké bundy nosíte
@anonym_autor nemôžem ti povedať,či sa mi páči alebo nie.Musela by si sem dať fotku,keď ju máš na sebe,potom by som vedela povedať,či ti pristane alebo nie.Aj tak by to bol len môj názor.Ak sa v nej cítiš OK,tak načo sa pýtaš? Ak sa OK necítiš,tak zase...načo sa pýtaš?
Je to obyčajná normálna bunda.
nie. je krátka, má nepekné nápisy, a materiál je už na pohľad nepríjemný.
@anonym_autor nie
Kde ju chces nosit? Ked je tepla tak ju kup. Mne sa sice velmi nepaci, ale napriklad vcera rano by mi bolo uplne jedno ako vyzeram, hlavne, ze by mi bolo teplo
Vyzerá pohodlná a teplá....no mne sa nepáčia tie nápisy a ten spodok bundy je divne ušitý. Osobne by som si vybrala inú

Obyčajná čierna bunda.