icon

Páči sa vám táto bunda?

7. jan 2026

Ahojte, začiatkom zimy som si skúšala túto bundu v predajni, bola extrémne príjemná (je z kačacieho paperia). Odradila ma cena, ale teraz je v akcii, tak rozmýšľam či si ju kúpiť... Páči sa vám? 🤔

Páči sa vám táto bunda?
autor
7. jan 2026
@anonym_98add4

250€ za páperovú bundu je výborná cena. Zas píšu tí, čo prd takú bundu mali/skusili/videli a nemajú na to peniaze. Táto konkrétna je neurazí/nenadchne, ale v zasade je to dobrý nadčasový kúsok, budeš ju nosiť aj 10+ rokov. Čiže ak si typ postavy na dlhu bundu, chod do toho. Cena je výborná.

@anonym_98add4 ďakujem,som rada, že aspoň niekto pochopil kontext 😊

autor
7. jan 2026
@victory7897

A že zle sa máme na sk ,keď za bundu čo vyzerá na max 30 € vieme vyhodiť kopu love...sinsay 15€ taku podobnú som videla , kožušiny nepodporujem

@victory7897 máme sa rôzne, niekto lepšie, niekto horšie, ja mám svoje peniaze zaslúžene 😊

anonym_e07e4f
7. jan 2026

@anonym_autor Mne sa z nej až zatmelo pred očami 😀

really8
7. jan 2026
@anonym_98add4

250€ za páperovú bundu je výborná cena. Zas píšu tí, čo prd takú bundu mali/skusili/videli a nemajú na to peniaze. Táto konkrétna je neurazí/nenadchne, ale v zasade je to dobrý nadčasový kúsok, budeš ju nosiť aj 10+ rokov. Čiže ak si typ postavy na dlhu bundu, chod do toho. Cena je výborná.

@anonym_98add4 toto je nadcasovy kusok?😂😂😂😂 haloooo uz nie je rok 1998

mia667
7. jan 2026

@anonym_autor nie nepáči sa mi

anonym_75e508
7. jan 2026
@anonym_98add4

@anonym_98add4 250 eur za páperovú bundu je super cena, ale za kvalitnú páperovú bundu, čo táto nevyzerá ani náhodou, o tej stránke radšej nebudem polemizovať a nie za bundu, ktorá sa predáva v strede zimy v zľave.

pseudomonas87
7. jan 2026

@anonym_autor ak si idem kupovať jeden kus oblečenia za 250 euro chcem si to vyskúšať a nie cez stránku, ja by som ju určite nekúpila.

anonym_98add4
7. jan 2026
@really8

@anonym_98add4 toto je nadcasovy kusok?😂😂😂😂 haloooo uz nie je rok 1998

@anonym_75e508 nepozerala som to, vidím bundu, píše paperová cena 250€. Už si musí zvážiť pani sama, nebudem analyzovať značku stránku atď, je dospelá, hádam si to zvládne prezistit sama. Ja som sa vyjadrila len k cene paperovej bundy všeobecne.
@really8 choď sa strápňovať inde

vevesh
7. jan 2026
@anonym_98add4

@anonym_98add4 aj 250e je vela-za polsku kvalitu, aj ked je to paperie. Mozno v inej znacke okej v takej sume. Take noname by som dala max. 150, ak....

autor
7. jan 2026
@pseudomonas87

@anonym_autor ak si idem kupovať jeden kus oblečenia za 250 euro chcem si to vyskúšať a nie cez stránku, ja by som ju určite nekúpila.

@pseudomonas87 asi si nečítala úvodný príspevok 😊

ivanaks
7. jan 2026

Mne sa páči (tá z linku, nie obrázka 😉), ale len na modelke a rozopnutá. Zapnutá a previazaná na uzol na mňa pôsobí strašne lacno a môže mať cenu nahodenú, akú chce. Tiež sa mi zdá tenučká, a to som mala aj bundu s páperím. Takže ešte jedna rada, ak je podšívka riedka, budeš operená po každom jednom oblečení/vyzlečení. Takú drahú bundu by som radšej odskúšala "naživo", o to viac, že je poľská (čo neznamená, že všetko poľské je zákonite nekvalitné).

sisska96
7. jan 2026

úplne obyčajná čierna bunda nič extra. Takúto si kúpiš v Gate za 40 eur

ivanaks
7. jan 2026

Ak sa ju predsa rozhodneš kúpiť (je v Tvojom cenovom limite a páči sa Ti aj napriek tomu, ako sme Ti ju "zhejtili" (lebo nie je podstatné, či sa páči nám, ale Tebe), máš naštudované, či a ako sa dá vrátiť, ak by Ti nesadla, či to nie je falošná stránka a reálne dostaneš, čo si si objednala atď.), pri praní nezabudni dať do práčky loptičky, suš v sušičke a perie pekne poroztriasaj, nech sa Ti výplň nezgrcne do gulí (a už končím s nevyžiadanými radami 🙃).

autor
7. jan 2026
@ivanaks

Ak sa ju predsa rozhodneš kúpiť (je v Tvojom cenovom limite a páči sa Ti aj napriek tomu, ako sme Ti ju "zhejtili" (lebo nie je podstatné, či sa páči nám, ale Tebe), máš naštudované, či a ako sa dá vrátiť, ak by Ti nesadla, či to nie je falošná stránka a reálne dostaneš, čo si si objednala atď.), pri praní nezabudni dať do práčky loptičky, suš v sušičke a perie pekne poroztriasaj, nech sa Ti výplň nezgrcne do gulí (a už končím s nevyžiadanými radami 🙃).

@ivanaks ďakujem 😊 si milá 😊

mmia96
7. jan 2026

@anonym_autor mne sa vôbec nepáči a tá cena za takúto bundu…nájdeš krajšie aj lacnejšie

really8
7. jan 2026
@anonym_98add4

@anonym_75e508 nepozerala som to, vidím bundu, píše paperová cena 250€. Už si musí zvážiť pani sama, nebudem analyzovať značku stránku atď, je dospelá, hádam si to zvládne prezistit sama. Ja som sa vyjadrila len k cene paperovej bundy všeobecne.
@really8 choď sa strápňovať inde

@anonym_98add4 chcem byt tu pri tebe

mameha7
7. jan 2026
@anonym_8a2565

@vevesh lebo to je poľská značka. To by som už dupľom nedala toľko peňazí.

@anonym_8a2565 Ochnik je práve výborná značka. Mám od nich kozusinový kabát a kvalita je dobrá.

anonym_57a521
7. jan 2026

Nepaci sa mi. Ale pokial je paperova, cena nie je az taka hrozna. Tiez mam zimnu bundu v tejto cenovej hladine a to ani nie je paperova.

klotildabazarik
7. jan 2026

@anonym_autor obycajna predrazena bunda, trosku kačacie ho peria a hned 200eur,debil co to kupi, kde to chces nosit? Ak byvas na orave mozno, aj ked to kačacie je adi iba v kapucni neviem necitala som popis každopádne zbytočne vyhodené peniaze ktore sa daju aj lepšie investovať.

slavomira236
7. jan 2026

@anonym_autor mne sa nepaci ten opasok a mne sa zda ze je tenka. Mam taketo 2 bundy z peria ina znacka kratke a su tenke. To nosim na prechod.

iwesska
7. jan 2026

Vyzera tenka. Mam tiez jednu taku a je skor na jesen,aj ked ma paperie,ale co ma serie nejviac je,ze to paperie mam na kazdom tmavom svetri🙈 Vyzeram ako operenec,ked sa vyzleciem😂 Nie je taka krasna,abu tolko stala😄

marci9
7. jan 2026

nepáči sa mi absolútne

anonym_19425d
7. jan 2026
@sisska96

úplne obyčajná čierna bunda nič extra. Takúto si kúpiš v Gate za 40 eur

@sisska96 nesklamali ste😜aj obyčajná vo vnútri plnená vatelinom stojí v Zare 50 eur bez pravej kožušiny.
@anonym_autor nie je zlá, ale ja som si kúpila bundu a zvlášť u výrobcu kozusin na rukávy a kapucňu kožušinu.Vybrala by som si inu

lucik194
7. jan 2026

za mna absolutne nie,

za tie peniaze mas "znackovu"paperovu vetrovku. pri lepsich paperovych vetrovkach mas napisane gramaz paperia, tu som to nikde nenasla, takze kludne moze byt uplne tenucka, ako jarna vetrovka.....

pozri ine znacky, teraz zacinali vypredaje zimnych veci, pozerala by som typ the north face, a podobne....

je to polsky šmejd

amalka07
7. jan 2026

Pozri reserved, to je overená stránka a myslím že majú bundy s perím o polovicu lacnejšie a stokrát krajšie. Prepáč ale toto je bunda čo sa nosila v roku 2012 a je tenká. Perie ≠ hrúbka

tilly
7. jan 2026

Nie. Nepraktická, blbá dĺžka. Za tie peniaze máš kopec krásnych búnd a kabátov

tilly
7. jan 2026

Keď chceš s kožušinou, odporúčam kúpiť peknú paperku a na ňu si kúpiš lem z myvala. Ja som tak upgradla niekoľko búnd.

simca06022011
7. jan 2026

obycajny typ bundy, nic na pacenie/nepacenie, ak sa ti hodi a bude ti v nej dobre, preco nie... Ta bunda je draha (dcera ma kvalitnejsiu, detska na 4roky stala o dost viac), lebo je tam okrem toho ze je z paperia, prava kozusina. Su ludia co nevidia rozdiel mezdi 25eurovou, 50eurovou a 500EUR bundov, a nevadi. Ale popravde pri vyssich cenach, by som tu bundu chcela najskor drzat v ruke, ci je kvalitne spracovana, aby sa nestalo ze o rok bude splasnuta, ze z nej bude vylietavat perie atd... Rozmyslela by som si to, tieto kozusinove veci su aj na bazaroch nepredajne, raz som sa uz popalila a teraz ten skvost mam odlozeny doma a .. bude odlozeny neviem do kedy :DDD

simca06022011
7. jan 2026
@tilly

Nie. Nepraktická, blbá dĺžka. Za tie peniaze máš kopec krásnych búnd a kabátov

@tilly preco blba dlzka? ja napr. nosim len taketo dlzky zimnych bund :DDD kratke nemam rada, a dlhsiu mam len jednu a v tom sa idem prizabit

anonym_8b720e
7. jan 2026

Tak... Čierna, nudná, tuctová. Za tie peniaze?? Kedy som si mala kúpiť takú dráhu bundu, kúpim si Wellensteynku.