Páči sa vám táto kabelka?
Ahojte, páči sa vám táto kabelka? Rozmýšľam nad touto farbou alebo tmavohnednou.
Ale hlavne som chcela vedieť názor iných žien. Ďakujem.

V pohode. 🙂
ano 🙂 pekná jednoducha
Mne áno. Farba je na tebe, ktorá sa ti skôr hodí k oblečeniu.
Mne sa nepáči, ale ja ju nosiť nebudem.
Za mna farba krasna, kabelka pekna, jednoducho elegantna, ale nechcela by som ju kvoli podla mna nepraktickemu otvaraniu a tomu uchu.
@anonym_autor nie príliš veľká
Ano
Za mna farba krasna, kabelka pekna, jednoducho elegantna, ale nechcela by som ju kvoli podla mna nepraktickemu otvaraniu a tomu uchu.
@modrahruska toto ma jedine na nej odrádza. Všelijako si ju pozerám z každej strany. Je nádherná, mám rada takéto jednoduché kabelky, pracovne sa mi do nej zmestí všetko čo potrebujem. Ale to otváranie neviem, neviem.
áno
@modrahruska toto ma jedine na nej odrádza. Všelijako si ju pozerám z každej strany. Je nádherná, mám rada takéto jednoduché kabelky, pracovne sa mi do nej zmestí všetko čo potrebujem. Ale to otváranie neviem, neviem.
@anonym_autor zjavne je tam snaha o fejkovanie Hermes…preto to hrozne otvaranie🤷🏼♀️
Mne sa na nej paci tvar a styl, ale nemam rada hnedu farbu, preferujem bielu alebo ciernu. Samozrejmostou je prava koza...
@anonym_autor krasna kabelka krasnej farby bez kriciaceho loga. Mam podobny styl zapinania a je to v pohode. Ale neviem ci je spravne pytat ss otazky ohladom mody na fore kde polka zien povazuje leginy za normalne oblecenie
Mne sa na nej paci tvar a styl, ale nemam rada hnedu farbu, preferujem bielu alebo ciernu. Samozrejmostou je prava koza...
@tenerifka ja mám iba čierne kabelky a jednu mám burgundy. Preto by som chcela jednu hnedej alebo camel farby. Na oživenie šatníka.
@anonym_autor krasna kabelka krasnej farby bez kriciaceho loga. Mam podobny styl zapinania a je to v pohode. Ale neviem ci je spravne pytat ss otazky ohladom mody na fore kde polka zien povazuje leginy za normalne oblecenie
@really8 vážne nosia ženy odtiaľto legíny? No ja hovorím o kabelke do práce, do officu, na meetingy, nie do Lidla na nákup. 🙂
@really8 vážne nosia ženy odtiaľto legíny? No ja hovorím o kabelke do práce, do officu, na meetingy, nie do Lidla na nákup. 🙂
@anonym_autor prečo by nenosili. čo je na legínach také zlé. ja ich nenosím, ale bežne vidím ženy oblečené v legínach.
Toto je dupe poskladany z niekolkych znamych kabeliek, ktore su spojene do jednej (Hermes - Birkin a Dolce Gabbana - Sicily). Nekupila by som si to, pretoze to zatvaranie nie je prakticke, tazko sa s tym manipuluje.
Ja som mala nieco podobne od Baldinini, tiez to malo taketo prekryzenie kvazi a po par mesiacoch sa to cele vyveklalo a nakoniec ten uzaver mi aj odpadol.
nemam rada velke kabelky a ani do ruky, ale ak ty take nosis a paci sa ti, tak si ju kup
Mne sa nepáči. Ale keby sa mi páči je jedno čo si myslia iné zeny
Pokial chodis iba autom … v pohode - inac strasne neprakticke zapinanie. Ani nosenie mi nepride prakticke, v ruke - chyba mi 1 ruka naviac a dlhe ucho - smyka sa z ramena, ked je plna. Inac je pekna … ale mna by nepraktickost odradila. Dalsia vec … je kozena? Ak nie v reale nebude nic moc.
nemam rada velke kabelky a ani do ruky, ale ak ty take nosis a paci sa ti, tak si ju kup
@lizatko1009 ak beriem so sebou tašku na notebook, tak veľa vecí mám tam. Ale ak ju nemám, tak potrebujem repre kabelku, jednoduchú, nepreplácanú, kde sa mi zmestí notes A5, pero, Ipad, vizitky, okuliare, peňaženka, voňavka, deodorant, vreckovky, kľúče, doklady, dva mobily, power banka, korektor, špirála, rúž, púder, skladacia taška na nákup, lieky, hrebeň a zabudla som na niečo? Vzhľadom na to, že som odchovaná na MK travel tote bag, je toto pre mňa mini kabelka 🙂
Pokial chodis iba autom … v pohode - inac strasne neprakticke zapinanie. Ani nosenie mi nepride prakticke, v ruke - chyba mi 1 ruka naviac a dlhe ucho - smyka sa z ramena, ked je plna. Inac je pekna … ale mna by nepraktickost odradila. Dalsia vec … je kozena? Ak nie v reale nebude nic moc.
@olimuc je kožená, materiál je z Talianska, šijú sa v ČR, ide o remeselnú výrobu.
Skoda toho zapinania. Ja ho nemam rada, takze u mna automaticky nie, lebo si predstavim, ze kazdy den by som nadavala na to tak priemerne 8x
Ja mam tvarovo podobnu od lubive, mne vysla kompromisovo naj z toho co som pozerala a na co ja potrebujem. A este aby bola bez ozdob roznych 🙈
https://lubive.sk/produkt/kabelka-tamara/?srslt...
Nepáči sa mi farba ale ty ju budeš nosiť
Mne sa paci, presne ako pises, vhodna do kancelarie. Aj farba je fajn.
Pekná, ale zaroven trošku nudná.

Nie. Príde mi ako brašna na náradie.