Páči sa vám táto kombinácia?
Paci sa vám tato kombinacia?

Mne to neladí materiálovo, tá ,,drsná,, kožená bunda a ľahká sukienka...Jednotlivé kusy sú pekné, ale dokopy mi to akosi nesedí 🤔
Autorka nevychádzuj nič, len tie veci prispôsob ročnému obdobiu, spolu sa nehodia. Ale tu koženú bundu nos, je super. Tiež mám podobnú a nedala by som ju zanič na svete 😀
@danyelia materiály sú v pohode, ale keď už tylová sukňa ku koženke tak dlhá
@osky z roku 5? Presne toto sa teraz nosí a je to pekne vyvážené a zladené 🫣
@lucia13022023 za mna tiez outfit co si pridala hrozny. Ta oversize bunda, ostatne ok. To uz potom je lepsie co pridala autorka ako toto
@liv1 a? Načo to píšeš mne? Ja som nepísala ci mi poradíte s outfitom
@liv1 ja som dala inšpiráciu na outfit a ty komentujes outfit ktorý ani nemáš komentovať, lebo nie o ňom je diskusia.
Ale tak keď je pre niekoho letná sukňa s priesvitný rolakom ok, tak chxoem ze sa mu toto nebude páčiť.
Trochu otrepane a nudne ale ok
Len suknu by som dala dlhsiu, ku kolenu alebo tesne nad lebo takto to posobi velmi ze zima mi je
Áno veľmi
Páči
@dominikamacakova Tak to je len môj pohľad, že mne sa tam tie materiály bijú...
@dominikamacakova
Presne toto sa nosi....viem
Ale prave o to ode,ze nie vsetko co je moderne je aj pekne.
Chapem,ze je to vec vkusu.
No...
Mne sa to nepaci .
A pripomina mi to ten rok 5 😃
Sukničku by som vymenila za teplejší materiál, zdá sa mi príliš jemná už na toto obdobie. Inak to vyzerá veľmi pekne, budeš kocka 👍
Bunda je pekná, sukňu by som vymenila za čiernu a určite teplejší materiál a rolák sa k tomu vôbec nehodí.
@lucia13022023 prepáč ale ani tvoj outfit nie je Boh vie čo.Mne to príde vyskladané čo skriňa dala 🤷
@ivanka12311 to nie je môj outfit. A keby je, nepýtam sa na tvoj názor 🙂
Pekna kombinacia ak mas dobru postavu na to. Len by som vymenila rolak, aby nepresvital, dala k tomu hrubsiu suknu na zimu, kludne v tejto dlzke, cierne pancuchy a vyssie cizmy, nie kotnikove. Kozenka je velmi pekna, len uz skor az na jar/jesen, teraz by som skor zvolila kabat, je uz zima.
@lucia13022023 nie nepýtaš každý má právo na svoj názor ☺️
@ivanka12311 keby sa ľudia naučili nedavat nevyžiadane názory, život by bol o niečo krajší.
Daj si nejake vysoke cizmy po kolena nemas? To by bolo super podla mna, cierne, rolak super aj farba aj bundicka, sukna sice tenka ...ale ak budes mat tie vyssie cizmy bude to top 🙂
@lucia13022023 toto sa mi paci len zas ta bunda mne nie, inak pekne a cierne pancuchy nosim casto a vyzera to super
Pre 15ročné štíhle dievčatá je to fajn.
Mne sa prave pacia aj topanky aj suknicka. Ale ta bunda je pre mna hruza. Nie su mi sympaticke, nie je pre mna dostatocne dlha a elegantna. Skusila by som nejaky kabatik napr v tmavosivej farbe, dlhsi, zvyrazni zensku liniu a opticky ta predlzi. 🙂 A najma zelegantni look!
Ta motorkarska bunda mi robi zimu na kriza, len na nu kuknem a celkovo ma irituje neelegantnostou 🤣 ale tak mozno som to len ja.
Takto mi to pride nahadzane hala bala vselico z rozneho stylu, neladi to aspon teda mojmu oku
Mne by sa k tomu páčila krátka vlnená sukňa, vzor škótska kocka.
Vyzerá to dobre

Páči, ale dala by som čierny rolak