icon

Páči sa vám tento kabát?

valeriatothova1
7. dec 2025

Dobrý večer,páči sa vám tento kabát?môžem ešte nosiť

Páči sa vám tento kabát?Páči sa vám tento kabát?Páči sa vám tento kabát?Páči sa vám tento kabát?
Strana
z2
simsalabim
8. dec 2025

Bez toho oneho okolo rukavov a kozusiny v kapuci ok. Ale radsej vlneny, aby to bol klasikcy duffel coat.

dusankomoj
8. dec 2025

Dnes sa nosí úplne všetko. Osobne sa mi kožušky nepáčia,ale napriek tomu mi tento príde v pohode. Ak sa páči tebe a dobre ti sedí,tak určite neber ako smerodatntné módne maniačky na MK🤣 tu sa vždy nájde 150 rôznych názorov.

arianna25
8. dec 2025

Určite je oveľa ženskejší, než puffy bunda, široké nohavky.

really8
8. dec 2025

Ak by bol bez kapucne vedela by spm ho vziat na milost. Nemyslim ze je zly ale tiez by som si ho neobliekla. Mam podobny ale v uplne inom strihu.

lukbe
8. dec 2025

Nie.

nic0le
8. dec 2025

nie

osky
8. dec 2025

Krasny elegantny kabat.
Nadcasova klasika,kt.ano...podobne sa nosili aj pred 100 rokmi a myslim,ze budu moderne este aj o dalsich 100 rokov.
Vzdy je ten strih trosku modernejsi.
Mne sa prave pacia tie kozusky na rukavoch.je to zenske, zmäkcuje to celkovy dojem.
Aj to zapinanie je pekne-ved tersz taketo kabaty predavaju.a teda,lacne nie su...

A ked sa pozriem,co niektori ludia nodia-akoby vysli z popolnice...

katkazatka
8. dec 2025

nie. Vidno, ze ma aspon 40 rokov.

stvura
8. dec 2025

@valeriatothova1 kolko mas rokov? mne osobne sa nepaci, mala som podobny a darovala som ho mojej krstnej mame (bola to zena 60+), jej dokonale sekne, na mne vyzeral ako vrece. Nos to co sa tebe paci a v com sa citis dobre, moze ti byt sumafuk kto si co mysli (ja sa tym riadim a som v poho)

barbie2023
8. dec 2025

Áno ... Veď tie čo vravia nie , keď taký bude mať nejaká influenserka , tak ho budú pýtať aj ony 😆😆😆

marci9
8. dec 2025

Nie. Ako pre baču na salaš.

domkakvet
8. dec 2025
aandrea9
8. dec 2025

@valeriatothova1 páči sa ti? Dobre sa v ňom cítiš? Ak ano, tak nerieš názory iných a v pohode ho nos.

tiika
9. dec 2025

@valeriatothova1 ani mne nie

anonym_6c31bd
9. dec 2025

Juuuj, mne vôbec, nosili sa také pred xy desaťročiami a nie je to móda, ktorá by sa mala vrátiť 😆. Ale tak to je subjektívny pohľad a názor, keď sa niekomu páči, nech pokojne nosí 🙂

sulavikova
9. dec 2025
janulka1802
9. dec 2025

Nie, ale vidím také a podobné kúsky sem tam na ženách.

kristina3791
16. dec 2025

@valeriatothova1 nepáči ale pokiaľ tebe áno nevidím problém v nosení

anonym_2dfc0f
16. dec 2025

@valeriatothova1 páči a lacný nebol🙂

kristina3791
16. dec 2025
@anonym_2dfc0f

@valeriatothova1 páči a lacný nebol🙂

@anonym_2dfc0f tak potom nos, dôležité je či sa tebe páči to čo si o ňom myslia ostatný ty môže byť jedno. Vždy sa nájde niekto komu sa niečo páčiť nebude

lakebabe
16. dec 2025

Mne nie ale ak sa ti páči tak ho nos

Strana
z2