Videli ste niekoho s kabátom?

2. okt 2021

Ahojte. Videli ste uz niekoho s kabatom? Mozem si dnes obliect? Ci pockat na horsie pacasie?

miriam2908
2. okt 2021

Oblec sa tak, ako bude tebe prijemne a pohodlne. Na ostatnych sa vykasli.

gabikaa96
2. okt 2021

Už celý týždeň vidím ľudí v kabáte, ja tiež nosím tenký prechodný kabát.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
2. okt 2021

V BA ešte nie. Svieti tu slnko a je teplo

kittykat22
2. okt 2021

ja nosim kabat a ciapku a okolo mna chodia ludia v kratasoch a kratkom tricku. Pozeraju na mna, ci som sa zblaznila a ja na nich pozeram naschval uplne rovnako 🤣🤣

gubka71
2. okt 2021

@pribinak slnko tu sice svieti .Ale ja si predstavujem teplo inak 😉

anickaaa6aaa
2. okt 2021

@raja95 to ozaj? A v zime si das co? 😅

mpg
2. okt 2021

Záleží, či je to na juhu alebo severe SK, ale u nás ešte nosia iba prechodné bundy,
aj dnes je celkom pekné počasie na juhu Slovenska.

cloviecka
2. okt 2021

Ja som z pod Tatier a normálne nosím kabáty aj tenkú čiapku, keď treba. Pod kabátom mám len tričko alebo šaty. V zime pribudne Ešte teplý sveter. Tu už je chladno.

777januska777
2. okt 2021

Manžel chodi v mikine alebo v krátkom tričku ja v bunde alebo kabáte 😀 no a nevadí nám to, kto nás vidi sa asi zasmeje, ale pravdupovediac vôbec si to nevšimam 😀

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
solange7
2. okt 2021

Ja som mala včera kabát a pod ním len tricko. Vedľa mňa bola baba v kratasoch a krátkom tričku.

mirage
2. okt 2021

Ja v praci sukna a tenisky s clenkovymi ponozkami, tricko a sveter - kolegyna hrube pancuchy, zimne topanky, prisla v kabate. Kazdy nech sa oblieka, ako sa mu paci. Fascinuju ma taketo otazky, ty sa fakt zariadis podla odpovedi z MK?

anickaaa6aaa
2. okt 2021

@raja95 tak ja u nas na Orave nie je najteplejsie.. Ale bundy maju este cas 😉

patka06
2. okt 2021

podľa toho odkiaľ si, u nás na juhu sa ešte chodí v tričkách

gladys_07
2. okt 2021

jesus christ, niektore sa bez kona fakt ani nevytoto?!? 🤦‍♀️

ivaa_
2. okt 2021

Nosim kabát uz týždeň

autor
2. okt 2021

@gladys_07 co je na tom zle, ked sa clovek opyta na nazor inych zien? Zena prida negatiny test, zle je, ze ci je slepa, pripadne preco testuje skoro. Prida pozitivny test, zle je, ze ci nevie citat navod. Zena prida nejaku intimnu otazku-zo zdravotnych dovodov, tak uz ju idu ukamenovat ci nepozna doktora. Zena sa chce postazovat, a uz automaticky, naco je s takym debilom a ze sa ma rozviest.

Tak naco potom je modry konik? Ked vzdy sa najde nejaka zakomplexovana osoba, ktorej vzdy nieco vadi na hocijakej diskusii. Clovek, aby uvazoval, ci nahodou nenaserie nejaku babu, ked sa nieco spyta na MK.

autor
2. okt 2021

A to ani nehovorim, ked zena v anonymite zalozi temu ohladom intimnosti (lebo jej je to asi blbe, preto anonymita) a uz sa najde nejaka, co jej odpise, ze je to isto nejaky uchyl a da bloknut diskusiu.

benit
2. okt 2021

Tak ja byvam na zapade pri trnave a chodim v balerinach, satach, silonkach a kozenej bunde. Este sa mi zda u nas teplo. Poobede nesiem bundu v ruke a len satach. Ale kazdy vnimame teplo alebo pohodu inak, oblec sa aby si sa ty citila dobre.

mareka49
2. okt 2021

Nosí bundu vyteplenu lebo na sever fúka.
Je definovaná ako nepremokavá jesenna.
Ale myslím, že v nej o stojím aj zimu.
Alebo zimu bez mrazu.
A dnes aj tenká čiapka.
Čas, kedy by som sa cítila divne koli oblečeniu je už dávno za mnou🙄

gdpr
2. okt 2021

Záleží kde žiješ a koľko máte stupňov ja som mala pechodný kabát skoro celý týždeň v páci bolo u nás cez deň okolo 14st a ráno pri odchode z domu okolo 5-7 😂

kopytko03
2. okt 2021

Moja kolegyňa nosí členkové čižmy nepretržite od jari do jesene (v zime ich vymení za zateplené vysoké). V júli sme všetci chodili v sandáloch, ona v čižmách, stále jej je zima na nohy. Je jej srdečne jedno čo si o tom myslíme a nám je srdečne jedno že ich má.
Obleč si kabát ak sa naňho cítiš.

vamajka
2. okt 2021

Ano moja kolegyna isla do prace v kabate a ja v tricku takze je to individualne. Ja si dam kabat az ked mrzne

karmen118
2. okt 2021

No ja napr. nosím na tričko zatiaľ iba trochu zateplenú mikinu - stredné Slovensko 😀, takže ono je to aj podľa toho kto ako znáša chlad. Ja si kabát/bundu dávam až keď teplota klesne pod 10 stupňov a je už celodenne proste chladno. Kým je tak ako teraz, že ráno zima, ale cez deň teplota ešte stúpa, tak mi bundu netreba. A vonku vidím ľudí oblečených od trička cez mikinu/sveter po prechodné bundy/kabáty. Takže sa zariaď podla seba, ako je tebe najlepšie 🙂

tncka
2. okt 2021

U nas bolo dnes 18st,zahynula by som v kabate🙈

mooonika1975
2. okt 2021

@kittykat22 ja čiapku nosím už mesiac

mooonika1975
2. okt 2021

@karmen118 tiež som stredné Slovensko, včera som išla do práce ráno a boli4 stupne 😉

jaskolka
2. okt 2021

Fakt je to individuálne, inak je pod Tatrami a inak na juhu Slovenska. My sme blízko Tatier, ráno tu už bolo aj 3 stupne, muž šiel do roboty v termo nohaviciach, bunde a čiapke (robí na stavbe vonku). A zároveň ide o to, ako ty vnímaš zimu, mam kamošku, ktorá je "zmrzlina", ona aj pri 28 stupňoch si v pohode dá ponožky, nohavice a tenké sako,a naopak ina kamoška je schopná pri 10 stupňoch v úplnej pohode ísť naboso v krátkych šatách. Takže nemá skutočne veľký význam pýtať sa veľmi všeobecne,lebo aj odpovede budú úplne rôzne.

janiela6
2. okt 2021

Vieš napísať takúto otázku na MK a nevieš sa obliecť? Keď chceš mať kabát, tak si daj kabát. Len sa opýtam, čo budeš nosiť, keď začne mrznúť... Ja nosím zatiaľ iba tričko a mikiny, dokonca dnes moja trojročná iba v tričku (ani za svet obliecť sveter) a moja kamarátka drkotala zubami v hrubej vlnenej bunde, že aká je vonku zima. Je to veľmi individuálne, obleč sa, ako chceš ty.