icon

Páčia sa vám tieto šaty?

3. dec 2025
Páčia sa vám tieto šaty?Páčia sa vám tieto šaty?Páčia sa vám tieto šaty?
Strana
z2
autor
3. dec 2025

@anonym_autor áno, mám vyšportovanú, štíhlu postavu, výšku 170, vek 40. Latka vyzerá ako na obrázku - taká pevná ale priehľadná (pod nou je ina latka). Mám aj jemne zlate sandalky na opätku a listovú kabelku k tomu.
Pre mna bola sklamaním farba, vyzera tmavšie než na fotkách. Preto rozmýšľam, či si ich nechať.

autor
3. dec 2025
@anonym_70c079

@anonym_autor sú krásne, kde ich dostať kúpiť?

@anonym_70c079 v Zare

majus2323
3. dec 2025

@anonym_autor si nádherné

anonym_f5b840
3. dec 2025

@anonym_autor áno páčia

tilly
3. dec 2025

Jej. Moja mamina mala podobne na prelome 80/90tok.

margotka17
3. dec 2025

@anonym_autor šaty sú pekné, jednoduché, nič nimi nepokazis, ale ani neohuris. Mne hnedá farba nepristane, tebe možno áno. Skôr by sa mi páčili smaragdovo zelené či cviklove. A ešte je otázne, na akú príležitosť ich chces obliest.

autor
3. dec 2025
@tilly

Jej. Moja mamina mala podobne na prelome 80/90tok.

@tilly nuž ako sa hovorí, “ móda sa vracia”🤭

autor
3. dec 2025
@margotka17

@anonym_autor šaty sú pekné, jednoduché, nič nimi nepokazis, ale ani neohuris. Mne hnedá farba nepristane, tebe možno áno. Skôr by sa mi páčili smaragdovo zelené či cviklove. A ešte je otázne, na akú príležitosť ich chces obliest.

@margotka17 aj ja by som brala inú farbu (i keď hnedá mi ide), ale nemajú. Na vianočný večierok, možno svadbu

margotka17
3. dec 2025
@anonym_autor

@margotka17 aj ja by som brala inú farbu (i keď hnedá mi ide), ale nemajú. Na vianočný večierok, možno svadbu

@anonym_autor áno, hodia sa na takú príležitosť, ešte vhodné doplnky a si ako z katalógu 👍.

rozculena
3. dec 2025

nie

mk1111111111
3. dec 2025

Predna cast OK, zadok nafuknuty, nic moc. Fakt len 2 obdlziky zosite a gumickami v pase. Keby bol spodok trocha do A, a nebol tam ten zadny "pufen", tak ok, ak si vysoka a hodi sa Ti farba a keby boli z kvalitnej latky. Vysledok, vela keby, keby = vratit

domkakvet
3. dec 2025

@anonym_autor nie.

tiezjedna
3. dec 2025

mne by sa viac páčili ako overal

autor
3. dec 2025
@mk1111111111

Predna cast OK, zadok nafuknuty, nic moc. Fakt len 2 obdlziky zosite a gumickami v pase. Keby bol spodok trocha do A, a nebol tam ten zadny "pufen", tak ok, ak si vysoka a hodi sa Ti farba a keby boli z kvalitnej latky. Vysledok, vela keby, keby = vratit

@mk1111111111 pas je pevný, nie je elastický, (prešivana je len ta vonkajšia latka), mne uplne sedí a ta spodná cast ma strih a drží tvar do A. Latka je naozaj kvalitná, akurát je to taký druh, aký je (pevná, jemná, ale hustotkana akoby sieťovina s odleskami).

Ale už som sa rozhodla, vrátim ich, ta farba ma sklamala a praveze ten vrch je taký pufovany (nie ako na fotke - rovný v strede).

autor
3. dec 2025
@mk1111111111

@mk1111111111 a nie sú to gumicky v pase, sú to tak nahusto prešívané tenké záhyby…

maryetta
3. dec 2025

Mne sa pacia.
Ale ako pises. Farba. Niekedy su "zbytocne" tmave farby.
Teraz aj ked pozeram tak cierna, bordova-tmavo vinova, tmavo modra. Tmavo zelena.... tmavo hneda....
no vsetko tmave farby ☹

miadi
3. dec 2025

Nepacia sa mi a uz vobec nie na svadbu alebo vecierok . Su take na bezne dni. Jesenne v trznici ist kupit mrkvu vyvencit psika ist na kavu v meste . Take September-Oktober obdobie . S nejakym extravagantnym ucesom mozu byt ok Ak ich nemilujes tak ich vrat najdes nieco lepsie hneda vyzera dobre len ked mas este opalenu zlatistu pokozku z leta .

autor
3. dec 2025
@miadi

Nepacia sa mi a uz vobec nie na svadbu alebo vecierok . Su take na bezne dni. Jesenne v trznici ist kupit mrkvu vyvencit psika ist na kavu v meste . Take September-Oktober obdobie . S nejakym extravagantnym ucesom mozu byt ok Ak ich nemilujes tak ich vrat najdes nieco lepsie hneda vyzera dobre len ked mas este opalenu zlatistu pokozku z leta .

@miadi 😁😂 akurát že bezne na trznicu a venčiť nenosím trblietave a lesklé veci, to už by som svietila ako to jesenné slniečko 🌞

miadi
3. dec 2025
@anonym_autor

@miadi 😁😂 akurát že bezne na trznicu a venčiť nenosím trblietave a lesklé veci, to už by som svietila ako to jesenné slniečko 🌞

@anonym_autor prepac Ja tu na mobile z 6x5cm fotky s 3 dioptriami nevidim nic trblietave . A z hnedej by som si ta vobec nevsimla ako slniecko ani na živo . Ved si Daj co chces kam chces nepytaj sa druhych na nazor maj ten svoj a bud snim spokojna . 😉

marusiao
3. dec 2025

páči sa mi aj farba aj strih

autor
3. dec 2025
@miadi

@anonym_autor prepac Ja tu na mobile z 6x5cm fotky s 3 dioptriami nevidim nic trblietave . A z hnedej by som si ta vobec nevsimla ako slniecko ani na živo . Ved si Daj co chces kam chces nepytaj sa druhych na nazor maj ten svoj a bud snim spokojna . 😉

@miadi mne sa náhodou tvoj názor úprimne páčil a pobavil 🙂

johanka21
Včera o 05:36

@anonym_autor Mne sa páčia len priamo na tej modelke, na jej ultra štíhlej postave vyzerajú dobre. Ale napríklad, ja som štíhla, mám však prsia trojky, tak na mne by už tak dobre nevyzerali, nemala by som odvahu obliecť si takéto šaty.

martinadomianova
Včera o 08:47

@anonym_autor nie

vilma7
Dnes o 04:34

Noe. Vôbec. Ani trochu

Strana
z2