Plavecké plavky pre ženu
Ahojte
Chodím plávať na plaváreň. Chcem si kúpiť plavecké plavky a čo som zatiaľ videla, žiadne nemajú podšívku alebo vypchavky na prsiach. Mám malé prsia, ale strašne mi vytŕčajú bradavky a hanbím sa za to. Je nejaký trik, ako to zakryť?
Plavecké s nejakými vypchavkami ťažko zoženieš.ja som stojace bradavky po čase prestala riešiť.ale som zvedavá čo tu poradia ostané ženy
Kup si neoprenove, tie maju trosku hrubsiu vrstvu
Preco ti vadia vlastne bradavky
@anonym_autor skus pripadne pretekárske, tie su troska sťahovacie. Dcéra pláva a pri nich nič nevidno (z lacnejších su Funkita)
lenže ťa sklamem - žiadna podšívka na svete ti nezakryje bradavky pokiaľ ich máš také že ich vidno…
A to ti to tak vadi tych 20 sekund presunu zo sprchy do bazena a z bazena do sprchy? Prave som sa vratila z plavarne, mam jednoduche tenke plavecke plavky, plavam pravidelne a nemam pocit, ze by na plavarni niekto riesil niekoho plavky….

Plavaj rychlejsie, nikto si nevsimne 😉 kup si klasicke jednodielne s vypchavkami, ak to chces, ak je spravna velkost, nebudu oadat z ramien ani ked nemaju na chrbte spojenie