icon

Pohodlnosť plátených tenisiek Converse

14. máj 2025

Alebo nejaké iné plátene tenisky? Pohodlné, samozrejme jemu jasne ze to nebude úroveň pohodlnosti bežeckých tenisiek.

pralinka25
14. máj 2025

za mna ani nie ale pacia sa mi a nosim ich ale teda myslim ze k tym najpohodlnejsim nepatria aspon pre mna

oceanahory
14. máj 2025

Pre mna maju zial Coverse tenisky velmi uzku cast pre prsty a robia mi pluzgiere 🫤, takze potrebujem nieco sirsie. Ja mam Vans tenisky a Janoski od Nike su za mna TOP-ka.

hviezdicka77
14. máj 2025

milujem ich, tak som si zvykla 🙂

simona92101
14. máj 2025

Pre mna su naj,mam uzku nohu,a mam ich uplne idealne.maju aj makku patovu cast,neodrali ma zatial nikdy.mala som platenky aj z inych znaciek,ale vzdy ma odrali a nohy ma v nich boleli.

caroline_
14. máj 2025

podla mna ak mas stihlejsie chodidlo tak hej,ja teda rozhodne nie a ledva si tam narvem nohu

tanickalab
14. máj 2025

su skor na uzsiu nohu, takze pokial mas problem s tym ze ti v obycajnych platenkach lietaju prsty tak su pre teba ideal. inak by som ich pohodlnymi nenazvala.

belle_vie
14. máj 2025

Ja mam jeden model ktory je trocha sirsi a kozeny ( lahsie sa udrzuju). Ale dlho som si zvykala, odierali ma na pate.
Mala som podobny aj od MK a to bolo ako papucky, makkucke.

tecila
14. máj 2025

Ja milujem Converse, ale teda no pohodlné nie sú veľmi. Mám teraz pre zmenu Vans a su za mňa oveľa pohodlnejšie. Mám plutvičku. Ale ak tak, už pokukujem po klasických bielych Converse.

renka30
14. máj 2025

Pre mna pohodlne su, ale ja mam detsku nohu vel. 34 (converse mam 33)...mam aj klasicke platenky aj kozene, nosim cele leto, teda okrem sandalov.

olimuc
14. máj 2025

Pre mna su uzasne pohodlne …. ale kupujem unisex model … stale ten isty a vyhazdujem az ked su derave. (Nizke biele platene klasiky) Ale ja mam divne nohy, najlepsie sa mi chodi v topankach, kt su pre ostatnych otras tvrde (neznesiem topanky s memory foam, celokozene tvrde tenisky s kozenou stielkou su top 🤷🏻‍♀️

lizatko1009
14. máj 2025

pre mna ano, mam úzku nohu a sedia mi perfektne, ale napriklad syn, by ich na svoju nohu ala "papuca" nedokazal ani obut. Záleží od tvojej nohy

slavomira236
14. máj 2025

Mam dvoje obuvam ich max 5krat doroka. Mne niesu pohodlne mam sirsie chodidlo.

lucik194
14. máj 2025

tlacia ma na prstoch, kedze mi prsty idu "dohora" a ako je tam vpredu ta guma - nezmestia sa mi prsty, za mna nie su vobec pohodlne..... takze ich ani nekupujem, lebo uz pri skusani v obchode mi nesedia ☹

zuzkaadusko
14. máj 2025
mk1111111111
14. máj 2025

Ja ich milujem, zle sa v tom chodi na dlhe trasy, ale mne to nevadi.🙄🤣 Tiez mam uzku nohu.

hankab
14. máj 2025

Nosim ich v mnohych farbach, ale za pohodlne ich teda nepovazujem. Je to iba tenka rovna plastová guma, takze pohodlne ani nemaju byt preco. Mam v nich taku zvlastnu dupavu chodzu oproti kozenym tvarovanym topánkam, ktore nosim cez zimu/na jar.
Ale vyhovuju mi vzhladom aj tym, ze ich mozem kombinovať so vsetkym, co nosim.

ayanamirei
14. máj 2025

Converse robia aj wide verziu pre siroke nozky,mam ich a su mega pohodlne 😉 len sa tazko zhanaju, mala som ich na Zalande vo wishliste dlho 😂

martinadomianova
15. máj 2025

Tenisky typu Converse a pod za mňa pohodlné na dlhšie chodenie rozhodne nie sú. Ako väčšina iných topánok.

leskovael
15. máj 2025

Sú na uzku nohu a kedysi som ich rada nosila ale pri conversoch veľmi o pohodlnosti rec nieje.. Ak chceš pohodlne tenisky tak New balance, alebo pohodlné majú aj Adidas ci Nike len trebq vyberať z iných ako plochých a tvrdých podrážok.

mikella912
15. máj 2025

ja odporučam vans su max pohodlné prijemne na nohy ako na oblačiku keby si chodila a to ja mam širšiu nohu takže mne uplne vyhovuju

judit47
15. máj 2025

Ja som ich nosila cely zivot, su pohodlne ak v nich nechodis vela-ja chodim vela a teda po 3 hodinovej prechadzke v meste ma boleli nohy pol dna. Mala som asi 10 parov su to klasiky pekne nic tym nepokazis. Mam velmi uzku nohu aj patu ale proste prsty tam mas vzdy deformovane. Po narodeni syna som ich vsetky dala prec.