Pomôžte mi vybrať šaty na večierok
1. Iba z týchto dvoch
2. Žiadne nieje odpoveď.
3. Idem na večierok.
4. Postavu mám rovnakú ako modelka.
Ďakujem srdiečka za normálne rady ❤️

Prve
Prvé
Ked musim vybrat jedny z tychto dvoch, tak prve.
Ale oboje (a aj tie kamoskine) mi pridu vhodne na jarnu zahradnu party (vzorom aj dlzkou), skratka mi nepridu vhodne na firemnu jesennu/zimnu akciu 🤷🏼♀️
1
Mne sa obidve veľmi páčia ale keď máš vlasy a pleť alebo si tlmena ako prvá modelka tak o to viac sa prikláňam k 1.
Šaty č2 sa viac hodia k takej modelke ako na obrázku, ktorá má také kontrastné farby vo vlasoch a v tvári.
Ale tie prvé sa mi aj tak viac páčia
No dobre budete dogabane. Nezabudnite kondomy.
Prve
@really8 😯😯😯😯😯 To vážne sú tu aj také ženy ??? Ja neverím 🙂↕️🙂↕️
Vyhrali prvé šaty, už sú objednané. Ďakujem veľmi pekne ❤️
Druhé
asi som divna, ale nie je to jedno? ved tie saty su skoro rovnake (a uplne tuctove), cize nechapem, co riesis
@really8 kondómy, what? 😅
Prvé sú krajšie, no na večierok sa podľa mňa hodia tmavšie farby. Toto sú šaty vyslovene na deň, záhradnú párty… kamoške poraď, že toto nie
Prvé. Druhe sú už úplne letné, nie na večierok
Za mňa 2, tak ťa oživia 👍
Kamoškine mi prídu vulgárne a gýčové , sle ak si das tie prve , tak urcite budes kocka . Sú vážne pekne .
Prve 😍
Ja by som osobne volila c2, ale oboje v tvojom výbere (aj to, čo bude mat kamoska) vyzeraju už na pohľad ako 100% polyester. 🙄🫠
Za mňa druhé, ale nehodia sa podľa mňa na večierok ani jedny a osobne by som si ani jedny nekúpila.
Kup di jednofarebne puzdrove saty. Funguje este Orsay?
Toto je ako na plaz ukazat gatky 🥲
Na večierok 1
Ak ti niekto drzi pistol pri hlave tak tmavsie. A mna fakt zaujima preco len z tychto dvoch, lebo su na vecer absolutne nevhodne jedine ze mate temu "kvetinova hroza".
ved mozno len chcu s kamoskou zvysenie platu, co ju hned odsudzujete 🙂
@autorka, napríklad mne sa tiež nepáčia tieto šaty. Najmenšie zlo je 1tka. Ale ber to tak, že máš mix názorov od rôznych žien. Najhoršie na oboch je, že z nich kričí som polyester, pôsobia laco a aj sú lacné. Ale nie každý si môže dovoliť investovať do drahých šiat na nejaký večierok, ktorý je neformálny a nemá žiaden dress code. Takže, koniec koncov tá jednotka neurazí a bude to určite elegantnejšie ako šaty kolegyne.
Za mna prve, ale pekne su oboje.