Poradíte čierne nepremokavé barefoot tenisky do 50 EUR?
Ahojte. Tie, čo nosíte barefoot, vedeli by ste mi poradiť čierne barefoot tenisky do cca 50eur. Ako nepremokavé mám na mysli, že nemajú byť zo sieťoviny a pod. (aby som pri daždi nemala hneď mokré nohy). Chcem prejsť na BF kvôli tomu, že mám haluxy. Ide mi hlavne o to, aby topánka mala širokú špičku. Ďakujem vopred za rady
Inak ja mám do dažďa biele tenisky Vivobarefoot kožené, presný model si nepamätám, vyzeraju podobne ako Geo Court. Ale stáli 130. Froddo má také lacnejšie tenisky, ale nemám skusenost
Včera v daždi som celý deň chodila v Camper-och. Deti majú celoročky Froddo a tiež zvládnu dážď. A Vivo tiež.
Bata ma super kozene barefooty a mne krasne vydrzia aj dazd uz 2.rok.
Mám Froddo laces kožené, sú to moje prvé bf a sú super.
Znacka Merrell v Sportisime robi aj barefooty.
Tieto by ti mohli vyhovovať, ja ich mám už vyše roka a za tú cenu sú super. Špička by podľa mňa mohla byť ešte širšia, no lepšie ako klasické. Ak by nesadli, tak ich vrátiš…
https://www.anatomic4all.eu/NATURAL-WATER-REPEL...
Mám Froddo laces kožené, sú to moje prvé bf a sú super.
@summer23456 odkial ste ich objednavali? vedeli by ste mi tu pridat foto, ako vyzeraju na nohe? dakujem
Bf gumaky, inak hladat po bazaroch, ale ani tam nezvyknu byt do 50e. Este je otazka, aky typ nohy mate a aka znacka Vam sadne na nohu.
U nás je predajňa obuvame.sk. tsk som vyskúšala osobne. Popoludní odfotim. Nie sú veľmi široké. Brala som veľkosť aku bežné nosím. Zatiaľ som spokojná, vyzerajú kvalitné.

Nosíš bf topánky? Zohnať pod 100€ barefootky je zázrak, to jedine nosené