icon

Poradíte mi, ktoré tenisky sú najkrajšie?

neznamy786
1. júl 2024

Ahojte poradíte mi aké topánky sú najkrajšie? ja som strašne nerozhodný 🙈

Poradíte mi, ktoré tenisky sú najkrajšie?Poradíte mi, ktoré tenisky sú najkrajšie?Poradíte mi, ktoré tenisky sú najkrajšie?
Strana
z2
luccija
1. júl 2024

Zelené sú najkrajsie, červené a posledné biele nie budú hneď špinavé myslím ten semiš kožu...

janickacrazy
1. júl 2024

@neznamy786 mne sa páčia prvé a druhé, ale tak každému sa páči niečo iné, tie tretie mi prídu dosť nepraktické, lebo sú veľmi výrazne, ale ak sa ti páčia, tak si ich kúp

anjelok
1. júl 2024

Kup si oboje a vybavene. Ja to tak robim, ked sa neviem rozhodnut 😀. Vynosis oboje.

monciika
1. júl 2024

Tie zelené sa mi najviac páčia z týchto troch 😊

judar
1. júl 2024

@palicka mna by zaujimalo ci si ty take vobec aj mala na nohach ked hned vies ze podla teba su predrazene, nepohodlne, tazke a neprievzdusne...zjavne NIE....ja sama ich mam niekolko H nie L v roznych farbach a tie uz stoja uz priemerne od skoro 200€ nahor, niesu vobec tazke ani nepohodlne a to je u mna sakris citelny rozdiel narozdiel od topanok napriklad z daichmanu v nich vydrzat bez bolesti noh cez 8 hodin a hlavne nedostat z nich krce a to mne neni ani 15 a 20 mam uz daaavno prec rovnako ako vacsina starsich ludi ktory v nich tiez chodia bezne kazdy den po uliciach ...a co sa tyka ceny 80€ za tieto to je uplne super akciova cena ked bezne aj pumy aj nike aj adidasy rovnakeho low typu idu tiez priblizne rovnako

anjelok
1. júl 2024

Inak tie dunky maju vsetci pubisi. S tymi zelenymi by si bol aspon trochu originalnejsi.

neznamy786
autor
1. júl 2024

@marca12 🤣🤣🤣 ale hej

neznamy786
autor
1. júl 2024

@judar presne tak

kristiii
1. júl 2024

Červené sú super. Zelené sa mne osobne vôbec nepáčia, biele môžu byť.

candii
1. júl 2024

Mne sa páčia tie červené

januska12323
1. júl 2024

Mne sa páčia len červené ale tá cena 😳 a že zľava no diky

soldi
1. júl 2024

mna okamzite oslovili zelene. prve dvoje mi pridu velmi tuctove.
a kludne mozes mat oranzove tricko, cierne nohavice a zeleno cierne tenisky. ked k nim das cierne nohavice, budu vyzerat dobre s hocijako farebnym trickom.

neznamy786
autor
1. júl 2024

@januska12323 a za koľko si kupujete? Tenisky

neznamy786
autor
1. júl 2024

Inak riešite aj polky alebo rovno beriete celé číslo pretože ja neviem raz tak mam raz tak skúšal som si 44, 5 a 45 a moc rozdielu tam není račej si vždy vyberiem 45

neznamy786
autor
1. júl 2024

A tých zelených skôr bolo lepšie 44,5 ale keďže si vyberiem asi tie červené nebudem riskovať a kúpim si 45 číslo keďže tie som v predajni neskúšal

neznamy786
autor
1. júl 2024

Je podľa vás 80 už hodne veľa za topánku? Asi viac by som už nešiel, dneska je taka sprostá doba ze také drahé topánky nosia aj keď moc dobre nezarabaju ale kúpia si pretože spoločnosť ich dotlacuje tým smerom a je to aj pekne, mne sa páčia prvom rade, keď idem do daichman prídu mi všetky také obycajne fabne

neznamy786
autor
1. júl 2024

Pozerám koľko detí chlapov nosí 200€ topánky a pochybujem ze zrazu všetci dobre zarábajú a tie 1500€ iphony atď je to skôr o preferencií keď sa mu to páči si to kúpi aj, keď moc na to nemá ale to už je jeho problém

palicka
2. júl 2024

@judar topánky som na nohách mala, predsa nehodnotim topánky podľa obrázka 😜. Máme ich doma niekoľko, sú súčasťou “botníka” nášho syna. A stále trvám na tom, že sú nepriedušné, ťažké, pre mňa teda nie… ale máš pravdu, topánky z deichmanu sú na to podobne…ale zas, tam nekupuješ asi topánky za stovku a viac… lebo teda u bas sa Jordan-y šplhali na podstatne viac (a nechválim sa, sama to beriem ako vtedy pomätenie zmyslov, že som na to kartu vôbec priložila). Topánky sú niečo, čo musí spĺňať veľmi veľa kritérií, keďže ma nosia… som ochotná za ne zaplatiť, ale požadujem, resp. očakávam veľa… toto je pre mňa len značka a módny hit…

zmrzlinka2021
2. júl 2024

@neznamy786 neboj, 99 percent ľudí nevie odhadnúť cenu veci. Byzorovo by som povedala úplne kľudne cenu 40 eur.

tykat
2. júl 2024

@neznamy786 mas 24r. Otazka k comu ich chces nosit? Ak k rifliam/teplakom tak je to uplne jedno, ak k obleku/oblekove nohavice+kosela tak za mna tak zelene, pripadne hladaj dalej.

monciika
2. júl 2024

@neznamy786 mám adidasy v zľave za 40€ už mi držia pár rokov, a tak isto mám za 80€ botasky a tiež držia dlho. Takže ak si nekupuješ pravidelne botasky za 100+ € tak je to podľa mňa v pohode cena 🙂

tilly
2. júl 2024

Prvé. Tretie mal môj syn vo vysokej verzii, sú pekné, ale na dospeláka moc farebné

zara1357
2. júl 2024

@neznamy786 tie zelene su take najviac pánske. Prvé dvoje tak žensky vyzerajú.
Inak posledné zelene su koženne skor na koniec leta/ jeseň...

kristiii
2. júl 2024

@zara1357 podľa mňa sú všetky rovnako kožené, len na tých fotkách sa to tvári ako semiš, resp. brúsená koža. Ale podľa mňa ide o ten istý model, len v rozličných farebných prevedeniach.

blackberrymt
2. júl 2024

1 alebo 3 :D

lakebabe
2. júl 2024

@neznamy786 1 alebo 2 ale skôr prvé, tie zelene sa mi vrcholne nepáčia , až ma z nich striasa😄

neznamy786
autor
2. júl 2024

Dobre diky ľudia za vás názor, nakoniec som si objednal tie bordové dunk

Strana
z2