Poradíte s výberom tenisiek na behanie?
Ahojte,
cvičím už 15 rokov, prešla som z chôdze na bike, z biku na stepaerobic, potom tabata a taebo, všetko ma už nudilo, tak behávam, tu som, ale musela začať riešiť dobré tenisky,
viete mi poradiť? čítam na nete a rozmýšľam na asics, adidas joma,ale možno ma usmerníte iným smerom...
@uskrnica len HOKA je skôr na ozaj cestu a ja teraz behávam iba na páse, na jar pôjdem von
Aj ja som za HOKA
tenisky nech Ti poradime akekolvek, Ti nemusia sadnut. Mne napr. Hoka vobec nesedia. mam ine na asfalt, ine do lesa, co je je nutne.
nezabudni kupit o cislo vacsie tenisky a dostatocne pohodlne, oni sa neroztiahnu.... tak aby ta netlacili....
asics mam na asfalt a som max spokojna
hoka su dobre alebo on cloud ... na pase ale ja osobne bezim len v ponozkach ...
mala som hoka teraz mam saucony, ostavam pri nich....
Na pás mám On , na von Salomon
@autorka, pokojne si kup take, ktore sa ti pacia a budu ti sediet. Je vela znaciek, z ktorych mas na vyber a je to prudko individualne. Baby uz spomenuli par znaciek. Ja za seba mozem povedat, ze HOKA mi vobec nesadli. Su velmi makke a mala som v nich pocit akoby som bezala v piesku. Avsak, su dost siroke, tak sadnu aj na sirsie chodidlo. Naopak, velmi uzke sa mi zdaju Nike. Asics su dost popularne, kupis takmer vsade, no dizajn sa podla mna zasekol niekde pred 20 rokmi. Mne najviac sedi znacka on cloud, aj ked mam vyhrady k dizajnu 😀 Sama si musis vyskusat a najst tu svoju znacku a niekdy proste netrafis ale to zistis az po par behoch, zial.
@carrot_apple my ta neusmernime,treba ist do špecializovaného obchodu kde ti pozru na nohu a odporučia.

Ja mam Hoka a nevymenila by som ich za nic na svete. Ale tak to je individualne, kazdemu sadnu a vyhovuje ine.