icon

Poradíte s výberom tenisiek na behanie?

carrot_apple
9. jan 2025

Ahojte,
cvičím už 15 rokov, prešla som z chôdze na bike, z biku na stepaerobic, potom tabata a taebo, všetko ma už nudilo, tak behávam, tu som, ale musela začať riešiť dobré tenisky,
viete mi poradiť? čítam na nete a rozmýšľam na asics, adidas joma,ale možno ma usmerníte iným smerom...

uskrnica
9. jan 2025

Ja mam Hoka a nevymenila by som ich za nic na svete. Ale tak to je individualne, kazdemu sadnu a vyhovuje ine.

carrot_apple
autor
9. jan 2025

@uskrnica len HOKA je skôr na ozaj cestu a ja teraz behávam iba na páse, na jar pôjdem von

acer11
9. jan 2025

Aj ja som za HOKA

lucik194
9. jan 2025

tenisky nech Ti poradime akekolvek, Ti nemusia sadnut. Mne napr. Hoka vobec nesedia. mam ine na asfalt, ine do lesa, co je je nutne.

nezabudni kupit o cislo vacsie tenisky a dostatocne pohodlne, oni sa neroztiahnu.... tak aby ta netlacili....

asics mam na asfalt a som max spokojna

ukgirls
9. jan 2025

hoka su dobre alebo on cloud ... na pase ale ja osobne bezim len v ponozkach ...

76california
9. jan 2025

mala som hoka teraz mam saucony, ostavam pri nich....

sense
9. jan 2025

Na pás mám On , na von Salomon

ariannazara
9. jan 2025

Ja mam tieto behám na pase topka

bludna
9. jan 2025

@autorka, pokojne si kup take, ktore sa ti pacia a budu ti sediet. Je vela znaciek, z ktorych mas na vyber a je to prudko individualne. Baby uz spomenuli par znaciek. Ja za seba mozem povedat, ze HOKA mi vobec nesadli. Su velmi makke a mala som v nich pocit akoby som bezala v piesku. Avsak, su dost siroke, tak sadnu aj na sirsie chodidlo. Naopak, velmi uzke sa mi zdaju Nike. Asics su dost popularne, kupis takmer vsade, no dizajn sa podla mna zasekol niekde pred 20 rokmi. Mne najviac sedi znacka on cloud, aj ked mam vyhrady k dizajnu 😀 Sama si musis vyskusat a najst tu svoju znacku a niekdy proste netrafis ale to zistis az po par behoch, zial.

sundew
9. jan 2025

@carrot_apple my ta neusmernime,treba ist do špecializovaného obchodu kde ti pozru na nohu a odporučia.