icon

Porovnanie dámskeho oblečenia: Trendyol alebo Shein?

19. apr 2025

Baby, ktoré viete porovnať, čo je lepšie, trendyol alebo shein? Ide mi len o dámske oblečenie, nič iné. Mením prácu a musím tomu podriadiť aj šatník. A keďže nemôžem všetko len z dostupných obchodov u nás, na chvíľu volim túto cestu, ale ešte som nič neobjednavala z týchto stránok. Prosím o príspevky len tie dámy, ktoré tam nakupujú. Viem, že mnohé z Vas sa tomu vyhýbajú, rešpektujem, ale tieto rady si neprosím. Ďakujem za skúsenosti a rady.

lucy_ms
19. apr 2025

Mne viac veľkostne a strihovo vyhovuje shein

123kika1234
19. apr 2025

Shein má určite väčší výber.. mám veci aj z Trendyolu, ale za mňa shein lepší

denisa_deniska
19. apr 2025

Kvalitou trendyol, pretože sú to poväčšine turci. Shein väčší výber, ale tá kvalita teda katastrofa..

huxy
19. apr 2025

Ja objednávam z týchto dvoch spomenutých zo shein. A som spokojná. Treba stále čítať aj recenzie.

lucia13022023
19. apr 2025

Cielene som na týchto eshopoch nikdy nenakupovala, no moja sestra si z trendyolu objednala jeden set. Bol pekný, kvalita priemerná ale veľkosť nesedela. Malo to byt Sko a obliekla to moja mama co nosí XL...
Co sa tyka Shein, kamoška mala super kratasy na cvičenie, kvalitné, super sedeli.. Pýtala som sa odkiaľ ich ma, a skoro som odpadla, keď povedala, že zo sheinu. To bola jedima vec ktorú som si tam kúpila za pár eur, asi 4€, a sú ozaj kvalitné, kľudne to môžem porovnat s gymsharkom napr. Ale iné veci neviem.

autor
19. apr 2025

Ďakujem Vám veľmi pekne! Ja potrebujem nejaké sukne, blúzky, topy. Pár ľahko kombinovatelnych kusov z každého, možno nejaké nohavice. Tak skúsim shein. Pomohli ste mi ♥️

lenkakravcova
19. apr 2025

Oba majú menšie veci o 1 veľkosť voči našim. A pri oboch treba pozerať fotky v recenziách. Trendyol sa dá, keď nesadne. So sheinom neviem. Aj tam aj tam nájdeš aj dobre aj nekvalitné veci. Treba fakt dlho hľadať a aj porovnávať - častokrát majú danú vec na oboch.

huxy
19. apr 2025

@lenkakravcova no s tými veľkosťami je to ako kedy. Všade sú uvedené rozmery, ale aj tak sa môže stať, že nesadne. Bežne nosím veľkosť S, spodok M. Ale stalo sa mi aj že M spodok mi bolo tesné ale napr.šaty S boli veľké 🤷🏼‍♀️

lenkakravcova
19. apr 2025

@huxy asi aj od "výrobcu" záleží, ako píšeš.

Zo shein som kupovala napr od tohto Anewsta a príde mi že zatiaľ všetky boli menšie. S sa rovnalo nášmu XS.
https://m.shein.com/euqs/Anewsta-Women-s-Long-S...

janci27
21. apr 2025

ja som zatial kupovala z tychto dvoch len zo Shein avsak nie pre seba, ale pre dceru rifle, tie sadli perfektne, riadila som sa velk. tabulkou aj recenziami, aj co sa tyka vzhladu a kvality, tak za tu cenu perfektne. Pre seba som sa zatial neodvazila kupit z oblecenia nic, stale vaham 🙂

janci27
21. apr 2025

A na MK je aj skupina Shein, tam pridavaju baby rozne fotky veci, ktore nakupili, cize skus pozriet aj tam