icon

Prečo sa píšu mená na svadobné topánky?

viktorianna
9. jún 2024

Ahojte budem sa vydávať a chcem tam zahrnúť tradície ale je tu niekto kto vie vysvetliť písanie mien zo spodu aj v seriáloch to je aj to niekto spomínal ze to je tradícia ale ja chcem ten význam že prečo ďakujem

mk1111111111
9. jún 2024

Na Google som nasla. Je to z Turecka a Grecka pisala sa na podrazku osoba, ktora sa bola na rade, ako dalsia, vydavajuca sa. Snazili sa to uhadnut a potom sa to ako dokaz ukazalo.
V USA sa ta tradicia pozmenila, pisali sa tam mena priatelov a rozne odkazy

mk1111111111
9. jún 2024

Oprava; v USA nena nevydatych kamaratiek

januska12323
9. jún 2024

Túto tradíciu som ešte nevidela.

anavixy
9. jún 2024

Chces tam akoze tradicie z celeho sveta? 😀
Ak naozaj myslis to, ze mena priatelov sa pisu na podrazku, tak tam sa pisu mena nevydatych kamosiek a ktora sa prva zosucha, ta by mala byt akoze dalsia v poradi na vydaj. Ak myslis mena mladomanzelov alebo datum a take somarinky, tak to tradicia nie je. A vlastne ani tie kamosky by som tradiciou nenazvala, skor novodobou zabavkou, hadzat kyticu je snad vacsia tradicia.

rozculena
9. jún 2024

bože,to sú sprostosti.....ja som povedala,že na mojej svadbe žiadne takéto hovadiny sa robiť nebudú..akože rozbíjanie tanierov,a ich následné zametanie,jedenie z jedného taniera...

kitycat
9. jún 2024

@rozculena my sme tiez nerozbijali tanier ani nic take co je na uvod 😄 ani ziadne tomboly, kviz.
Ale! Jedli sme z jedneho taniera jednou deeavou lyzicou, covbola prva a nikto si to nevsimal lebo sme jedli naraz, krajali tortu, vypletali kyticu a mali novomanzelsky tanec a prskavky

mamickalisticka
9. jún 2024

@rozculena presne, strašne trápne sú tieto tradície, mne už bolo trápne z rozbitého taniera. Iné blbosti sme našťastie na svadbe nemali 🙏😂

viktorianna
autor
11. jún 2024

Prepáčte že vás to pohoršilo každej rodine to je iné...mame malú svadbu a na voľný čas chcem určite niečo dat a len som nad tím rozmýšľala nič viac