Príliš krátke kraťasy
Ahojte, objednala som kraťasy. Sú kratšie, ale keď som ich dala na seba zistila som, že mi v istom uhle vidno trochu zadku. Podľa mňa je to v pohode, nič hrozne to nie je a je to vidieť naozaj len z určitého uhla. Môj muž tvrdí, že to nie je vhodné, ale jeho názor neberiem ako objektívny. Čo si o tom myslíte? Mne je to jedno, páčia sa mi a vyzerám v nich podľa mňa dobre, ale nerada by som vyzerala až príliš pohoršujuco, tak si idem po radu, či je podľa vás nevhodné aby 27 ročnej žene bolo vidieť tri centimetre z rici 🤣
nie, nie je to nevhodne, pokial nikomu neublizujes a nezasahujes do osobneho priestoru mozes robit co ti hrdlo raci a kedze nie sme v SAE tak si to uzi!
Za mňa nevhodné, aby bolo vidieť rici.. A už dupľom, keď sa to nepáči mužovi. Max.doma, ale nie tak ist medzi ľudí... To je môj názor, aj tak si urobíš podľa seba 🙂🤦♀️
Jedine doma pred mužom, inak by si bola lacná vieš čo..
presne ako mas vyssie tam mas kontrolorku
Ďakujem vám za názory, dala som opasok, tak to celkom drží tam kde má. Ono ten zadok vidieť fakt len ked niekto sedí a ja stojím chrbtom, alebo sa ohněm v chrbte, ale tak to snad žiadne nerobí len tak na verejnosti. Môj muž je v tomto strašná konzerva, on je dosť žiarlivý na sexy oblečenie nemusí byť ani odhaľujuce, keď zistil že mám v práci ako uniformu minišaty skoro ho vystrelo 🤣🤣 aj by som sem dala fotku, ale mám tu mamu, ktorá by spoznala moje znamienko
@viestta
@mamina7070 božeeee 🤣🤣🤣
Každého vec, vo si oblečie, ale mne osobne sa to nepáči a necítim sa v tom pohodlne, ak si to oblečies budem to mat na salame a budem to riešiť, len vtedy, ak to budeš mať na sebe a bude vonku 10 stupňov 😉
Toto je podľa mna móda pre 15-16 ročne dievčatá, nie pre 27 ročnú.
Ešte sa vám jednu vec opýtam. Keď už tu rozoberám moju riť. Mali sme taký spor, že brazilky ako spodok plaviek, či je to ok. Ja si prídem v obyčajných plavkách ako v plienke, totálne mi to deformuje postavu a cítim sa nepritažlivá. Môj zas na brazilky, že komu potrebujem ukazovať riť. Myslíte, že je v pohode nosiť brazilky? Na strednej som nosievala aj tangá, ale tam už je moja hranica, že vydatá už nebudem
Pošli fotku, posúdime 🤷 😉
keď máš dobrú postavu a nepohoršuješ nikoho trasľavou celuitidovou riťou za mňa v pohode.
Myslím, že problém bude tvoj chlap. v živote sa môj muž nestaral do typu mojich nohavičiek. A to nosím aj tangá aj teraz a to mám prosím pekne 49 rokov. Ešte kým sa tu niekto začne pohoršovať nad tangáčmi a mojim vekom, tak napíšem, že veľkosť mám stále 36 a nosím tangáče pod rifle, neznášam pocit obrysov nohavičiek na riti. A bezšvíkové nohavičky som posunula dcére, neviem si na ne zvyknúť, takže tangá to istia.
Paci sa mi primerane sexy oblecenie.Ale na trcani zadku nie je sexy nic.Je to prvoplanove,lacne a vulgarne.A ak by mi este aj manzel povedal,ze to nie je vhodne urcite by som v tom nechodila.
Podľa mňa je každého vec, tiez som nosila pred par rokmi kratšie, podla mňa už to nie je veľmi moderné, tento rok som na seba dala 1 x a hned som sa prezliekla "elegantnejsie"
však daj foto...
ja mám kraťasy a ešte si ich aj vyhŕňam že mi ozaj asi vidno kus zadku... no a? mne to nevadí , na ostatných kašlem...
Ano brazilky plavky aj nohavicky su sexy.
Ja mám vyše 40, plavky nosím brazilky alebo úplne nízke na viazanie na boku že sú zboku len šnúrky. Aj niektoré letné šaty bez podprsenky s holým chrbatom si dám. Ale môj muž nemá problém sám so sebou ako ten tvoj. Môj skôr povie že nech aj iní vidia že jeho žena je kus. Za mňa toto nie je o veku ale o štíhlej a pevnej postave. A potom o mužovi, ktorí nemá problémy ako tvoj.
je to jednoducho vulgarne nevkusne a neelegantne. Take shortky si elegantna žena oblečie tak akurat k manželovi do postele 😉
Niekde na dovolenke, pri mori, na večernú prechádzku si to viem úplne v pohode predstaviť... K tomu oversize bielu košeľu..
Bežne do mesta, do potravín a na vybavovačky by som si to neobliekla.
@0silvia0 tak tanga nohavičky snáď nikoho nemôžu pohoršiť
@tamta samozrejme, že keď chcem vyzerať slušne, keď idem do banky alebo k doktorovi, tak sa adekvátne oblečiem. Celkovo kraťasy sú podľa mňa určené ako voľnočasový odev a nie odev na formálne udalosti.
Autorka, tak si to musíš vykomunikovat s muzom.. Ja sa neriadim trendami ale tým, v com sa cítim dobre a keď sa vieš obliekať primerane na jednotlivé udalosti, tak v tom nevidím problém...
Ale ja by som si ich obliekla len keby mam opálený a fakt vypracovaný zadok, inak by sa mi to nepáčilo... 🙂
no ja tu teraz budem asi za blbku z uple inej galaxie, ale teda aj ku kratasom, aj k brazilkam, kludne to nos ked sa v tom citis dobre 🙂 nazory inych ludi ti mozu byt ukradnute .... a ci budes niekoho pohorsovat ? a? kazdy ma inu mieri toho, co je vhodne a co uz je za hranicou. Ja mam tiez 27, mam male dieta, ale teda kratke kratasy nosim pravidelne v lete, aj minisaty, aj holy chrbat, aj croptopy, aj vystrih , a je mi jedno co si kto o mne mysli. Ja sa citim dobre, citim sa sexi, moj muz je tiez spokojny, ostatnych mam na haku. Na kupalisko si kludne dam aj tanga, co je koho do mojej riti. A ked uz sme pri tom, skor, by si mali pytat nazory panie, ktore maju tak 90kg, a nosia bavlnene presvitacuje leginy, a pod nimi krasne vzorovane nohavicky. Toto je podla mna pohorsujuce a asexualne .
Nosievala som také kraťasy, keď som mala tak 20, dnes už sa mi to nepáči a neobliekla by som sa tak, ale je to vec štýlu, nie pohoršovania... keď sa ty v nich cítiš dobre, tak by som neriešila kto čo na to, pokým ti nevidno až tatam hentam 😂... z plavkového spodku klasického stirhu mám rovnaké pocity ako ty, takže brazilky vyhrali aj u mňa a neviem si predstaviť, že chlap by mi do toho kecal...
Obleč si čo chceš, v čom sa cítiš a vyzeráš dobre. Ja osobne by som si dala brazilky (tangá), keby som mala 100%- tnú postavu. Žiaľ, v dnešnej dobe keď vidím, kto si je schopný obliecť takýto kúsok, je mi na zvracanie.
Ked mas dobru postavu, tak OK.
Co sa plaviek tyka mam 33, dve deti, tretie v brusku a nosim ultra tanga. Spodnu bielizen a plavky neznesiem ani brazilky, nieto este ine vacsie strihy - presne ako pises, ako v plienke a to opalenie potom je katastrofa a ked si dam iny strih plaviek alebo sa vidim naha, tak to cudne opalenie uplne skresli moju namahu vo fitku a na surfe.
Moj muz je ale presny opak, ten by bol najradsej keby som chodila naha 😃
Takze ak si to mozes dovolit a citis sa dobre, tak jasne.
na festival si ich kľudne daj ale po meste na spacirku radsej nie, lebo sa babky budú prezehnavat
je to v pohode
Pred dvomi rokmi by som si take este dala (bola na to mysia vaha), samozrejme len niekde na zmrzku a podobne, tento rok volim ine odevy 🙂 na brazilkach nevidim nic pohorsujuce, je to na kupanie, tam clovek vidi aj horsie veci…

už to nie je moderné ... je to za nami táto móda.. ale keď ich už máš doma, tak si ich daj