icon

Príliš krátke kraťasy

4. aug 2023

Ahojte, objednala som kraťasy. Sú kratšie, ale keď som ich dala na seba zistila som, že mi v istom uhle vidno trochu zadku. Podľa mňa je to v pohode, nič hrozne to nie je a je to vidieť naozaj len z určitého uhla. Môj muž tvrdí, že to nie je vhodné, ale jeho názor neberiem ako objektívny. Čo si o tom myslíte? Mne je to jedno, páčia sa mi a vyzerám v nich podľa mňa dobre, ale nerada by som vyzerala až príliš pohoršujuco, tak si idem po radu, či je podľa vás nevhodné aby 27 ročnej žene bolo vidieť tri centimetre z rici 🤣

Strana
z2
januska12323
4. aug 2023

Problém nie je oblečenie ale tvoj muž. Takto pred týždňom som ležala na pláži a vieš čo bola jediná plavková vec, nad ktorou som sa zamyslela? Plavky v tvare slipov u chlapov, či im je to pohodlné a plavky u jednej slečny vo forme tangá ale u tej som obdivovala zadok. 😁

katka700
4. aug 2023

Veľmi záleží akú máš postavu, oblečenie čo na niekom vyzerá nudne a obyčajne môže na inej postave pôsobiť sexi až provokatívne (nevravím že sa nemôžeš obliekat sexi, to je chvalabohu zatiaľ každého slobodné rozhodnutie). Tiež s čím kratasky skombinujes, zrejme ich neplánuješ nosiť s 15cm opatkami a crop topom ala podprda. Všeobecne ak máš trochu sudnosti (čo na 100 percent máš keďže si napísala že kratasy považujes za voľnočasový odev) a držíš sa zásady že buď "odhalís" spodok alebo vrch, nikdy nie naraz, kratasy sú ok.

0silvia0
4. aug 2023

@januska12323 no tie vajcorezky by mali fakt prestať vyrábať.

majada35
4. aug 2023

@0silvia0 ani estetické nie sú

0silvia0
4. aug 2023

@majada35 čo nie je estetické?

majada35
4. aug 2023

@0silvia0 tie slipové pánske plavky 😁

0silvia0
4. aug 2023

@majada35 jaj no fakt, hrôza strašná. Aj celkovo slipy mne už pripadajú divné odkedy to už doma nikto nenosí.

elenka.k
4. aug 2023

@viestta 😀 😝 s tým odkazom si zabila 👍

lenkakravcova
4. aug 2023

Mne dnes vyskočilo toto video v upútavkach. Áno, sú zahalené dosť (pre niektorých asi až veľa), ale podľa mňa vyzerajú úžasne. Ako dámy, nejaké japonské princezné. A pritom to sú bežné ženy. 😀
https://www.instagram.com/reel/Cu4xkwppNPW/

.

mamamasama
4. aug 2023

Ja nosim bezne taketo sortky. Nie, ze vidno pol zadku, ale spodnu cast ano. Nemam ziadnu celulitidu a zadok mam pekny, tak preco nie. Manzelovi sa to paci. 🙂 Kto ma problem, nech nepozera.

mamamasama
4. aug 2023

@autorka k brazilkam. Ved to je najkrajsi strih aky mohli vymyslieť. Som mama 3 deti a ine plavky ani nemam.

zmrzlinka2021
4. aug 2023

Pokiaľ to máš na záhradu, či pláž ok. Medzi ľudí tak trocha trapas, že nepoznáš vlastnú veľkosť

mameha7
5. aug 2023

Ak máš pekný zadok, tak prečo nie. Na pláž /na festival atď. to môže byť v pohode. Kedy vyskúšať tieto druhy oblečenia, ak nie teraz? Ako 60 ročná ešte budeš spomínať na svoju peknú riť. 😃

Strana
z2