Príliš krátke kraťasy
Ahojte, objednala som kraťasy. Sú kratšie, ale keď som ich dala na seba zistila som, že mi v istom uhle vidno trochu zadku. Podľa mňa je to v pohode, nič hrozne to nie je a je to vidieť naozaj len z určitého uhla. Môj muž tvrdí, že to nie je vhodné, ale jeho názor neberiem ako objektívny. Čo si o tom myslíte? Mne je to jedno, páčia sa mi a vyzerám v nich podľa mňa dobre, ale nerada by som vyzerala až príliš pohoršujuco, tak si idem po radu, či je podľa vás nevhodné aby 27 ročnej žene bolo vidieť tri centimetre z rici 🤣
Veľmi záleží akú máš postavu, oblečenie čo na niekom vyzerá nudne a obyčajne môže na inej postave pôsobiť sexi až provokatívne (nevravím že sa nemôžeš obliekat sexi, to je chvalabohu zatiaľ každého slobodné rozhodnutie). Tiež s čím kratasky skombinujes, zrejme ich neplánuješ nosiť s 15cm opatkami a crop topom ala podprda. Všeobecne ak máš trochu sudnosti (čo na 100 percent máš keďže si napísala že kratasy považujes za voľnočasový odev) a držíš sa zásady že buď "odhalís" spodok alebo vrch, nikdy nie naraz, kratasy sú ok.
@januska12323 no tie vajcorezky by mali fakt prestať vyrábať.
Mne dnes vyskočilo toto video v upútavkach. Áno, sú zahalené dosť (pre niektorých asi až veľa), ale podľa mňa vyzerajú úžasne. Ako dámy, nejaké japonské princezné. A pritom to sú bežné ženy. 😀
https://www.instagram.com/reel/Cu4xkwppNPW/
.
Ja nosim bezne taketo sortky. Nie, ze vidno pol zadku, ale spodnu cast ano. Nemam ziadnu celulitidu a zadok mam pekny, tak preco nie. Manzelovi sa to paci. 🙂 Kto ma problem, nech nepozera.
@autorka k brazilkam. Ved to je najkrajsi strih aky mohli vymyslieť. Som mama 3 deti a ine plavky ani nemam.
Pokiaľ to máš na záhradu, či pláž ok. Medzi ľudí tak trocha trapas, že nepoznáš vlastnú veľkosť
Ak máš pekný zadok, tak prečo nie. Na pláž /na festival atď. to môže byť v pohode. Kedy vyskúšať tieto druhy oblečenia, ak nie teraz? Ako 60 ročná ešte budeš spomínať na svoju peknú riť. 😃

Problém nie je oblečenie ale tvoj muž. Takto pred týždňom som ležala na pláži a vieš čo bola jediná plavková vec, nad ktorou som sa zamyslela? Plavky v tvare slipov u chlapov, či im je to pohodlné a plavky u jednej slečny vo forme tangá ale u tej som obdivovala zadok. 😁