icon

Problémy s nohavičkami Snugss

26. okt 2025

Som jediná, ktorej po doslova 2 hodinach pretiekli tieto bohom ospevované nohavicky? Čo robím zle? Extrémne som sklamana a nahnevana!

anonym_0099e2
26. okt 2025

@anonym_autor záleží na tom, akú savosť majú konkrétne nohavičky, súčasne je dôležitá správna veľkosť a tiež, či z teba krv vyteká postupne alebo nárazovo 🙂

autumn1
26. okt 2025

Kúpila si si s dostatočnou ochranou? Sú na slabšiu aj silnejšiu MS. Ale tak ja pri silnej vložky mením niekedy po 2hodinách, na konci MS stačí 3x denne... Takže tú intenzitu krvácania treba zohľadniť. Cez silnú nohavičky mám k vložkám ako dvojitú ochranu lebo viem, žeby nemali šancu vydržať, až na konci si nechávam len nohavičky. Ale každá žena má to krvácanie iné, niektorým môžu stačiť celú MS len nohavičky a nepretečú.

majamat
26. okt 2025

zavisi od savosti, od toh v akej faze ms si.
ja ich nastastie uz nepotrebujem, ale pouzivala som ich a sice nepretiekli tak moc,a le ked som si ich menila, spinave za ciste, tak som tie spinave polozila vo wc na dlazbu a nahodne som na ne stupila ( boli zbalene do klbka ) a krv z nich normalne pretiekla,a le cez latku, nie bokom.
mam pocit, ze veru nevydrzia moc.

anonym_6bd920
26. okt 2025

@anonym_autor Budem jedina, ked poviem, ze to musi byt riadne nechutne, nosit pol dna nohavicky a potom prat. Rozkladajuca krv, bakterie, smrad. Potom to ako peries? Radsej tampony, vlozky, co mi pride zo zdravotneho a hygienickejsieho hladiska prijatelnejsie.

lauha21
26. okt 2025

Prve dva dni aj mne, tie najviac savé… veľkosť správna aj všetko ostatne, mam proste silnú MS… mam kamarátky ktorým tak nepretekaju a je to v pohode😃 proste ich vymením po 2h, veď aj tak viem že mam silnú, vložky mením každú hodinu a tampon vtedy ani neskúšam 😂 je to beznádejne…zas treba k tomu pristupovať aj hygienicky 😊 pokial si však nemala silnú MS a pretiekli možno nemáš správnu veľkosť alebo savosť… ale teda za mňa su nohavičky zdravotne prijateľnejšie ako vložky a tampony (napustené chemikáliami a lepidlami)… na kalíšok som si netrúfla 🙃

autor
13. nov 2025

Ahojte. Dávam update, tak prvé dni pretekali, mám velkost aj savost dobru, kúpila som si len jeden kus na skúšku, a na tretí deň som to skúsila zas, a bola som prijemne prekvapená, skúsila som ich cez vikend v pohodlí domova, popravde v jednej chvíli som aj zabudla, že menstruujem😁 ale diskomfort prišiel, keď som šla cikat (asi po 2-3 hodinách, nesledovala som to) a mala som si naspäť dať tie nohavicky naspäť. Necítila som sa vôbec dobre, bolo to studené. Tak som to nezvládla a dala si vlozku 😁 ale na druhý deň som in dala šancu a dala som si ich na noc a bolo to super. Asi nájdem zlatý stred a nezahodim ich do koša, na noc sú fakt pohodlne. Aaa nieje to vôbec take nehygienicke, ani sa tam nič nerozklada ani nič nekvasi, rano som mala pocit sucha. A prala som ich najprv rucne potom v práčke. Tým, že mám deti a preslo mi rukami kadečo, tak neni to nič hrozne 😁 Ďakujem za rady🙂

autor
13. nov 2025
@anonym_6bd920

@anonym_autor Budem jedina, ked poviem, ze to musi byt riadne nechutne, nosit pol dna nohavicky a potom prat. Rozkladajuca krv, bakterie, smrad. Potom to ako peries? Radsej tampony, vlozky, co mi pride zo zdravotneho a hygienickejsieho hladiska prijatelnejsie.

@anonym_6bd920 mna zas z tampónov začína vždy migréna, používam len fakr v nevyhnutných prípadoch, inak som cely život na vložkách, kalisok kúpený mam, ale tiež manipulácia hlavne vyberanie mi nevyhovuje a lezi v skrinke už nejaký ten piatok bez povšimnutia. Tak možno ešte niečo nové vymyslia nech mozme testovať 😂