Mám problém so svokrou
Ahojte 😁
Tie, ktoré bývate so svokrou... stará sa vám do zivota? Alebo spolu vychadzate dobrr?
My keď s manželom prídeme o pár hodín neskôr tak s nami ani nerozpráva, pretože je nahnevaná, že sme niekde spolu von... 🤣
Aké veci robia vaše svokry? 😃
Nikdy sme so svokrou nebyvali a preto mame pomerne dobre vztahy. Takze ak sa Ti u svokry nepaci, tak si treba zadovazit vlastne byvanie a nebudes sa musiet spovedat, kde a s kym si kedy bola.
ja osobne by som nikdy so svokrovcami nechcela bývať, ani s mojimi rodičmi.. všetci sú zlatí ľudia, máme dobre vzťahy, ale ja neznášam, ak sa mi niekto stará do mojich vecí a odjakživa som vo všetkom chcela byť samostatná...
Nuž máš tu kopec diskusii, aké je to bývať so svokrou. Môžeš čerpať inšpirácie tam.
No to si neviem predstaviť lebo s našimi sme bývali teda chvíľu pri nich a ..občas mi liezla na nervy aj vlastná mama. Zavesila som si veci na sušiak a ona prišla a mi to prevesila podľa seba so štipcami 🤦akooo
bývali sme len krátko, kým sme si prerobili byt, nikdy sa nám do ničoho nestarala. Keď sa s vami nerozpráva, fajn, nie? Aspoň máte pokoj 😎 . Nie, žartujem, za každú cenu by som sa odsťahovala aj keby som mala dočasne ja aj manžel dve práce, aspoň do malého bytu.
Treba si pozrieť tuto v tejto skupine. Ale aj for o bývaní so svokrou je tu veľa, sú skôr na plač ako na smiech... moja svokra ma z beloživotného bývania so svokrovcami choré srdce a neurozu
https://www.modrykonik.sk/group/3436/
keďže si schopná sa opýtať - stará sa vám do zivota? - domnievam sa, že si na MK možno 5 minút aj s registráciou + zadaním debatnej témy...
Keby sme byvali tak je zle, to som si vedoma a ista. Ale kedze sme samy, tak je to v pohode. Su veci kde si radsej zahryznem do jazyka a nepoviem nic, ale pri niektorych zase si poviem svoj nazor. Ked nebyvame spolu tak nemam s tym problem.
Jaj, celkom dobre by padla tema pre zmenu nemam problem so svokrou. Ako je toto mozne, ze my zeny mame zakazdym problem so svokrami. Samozrejme cest vynimkam.
@anonym_autor no nerozprávanie by bolo super, nás čakal krik hneď pri vchodových dverách, ani vyzuť sme sa nestihli. Kde sme šli a prečo sme nepovedali, kedy sa vrátime. Keď sme pri odchode oznámili kam ideme a kedy prídeme, zas krik pri príchode, prečo sme ju nevzali so sebou, akože k našim známym sme mali brať svokru 🤷 dobré bolo i keď chcela zaviesť k svojmu synovi na návštevu. Kedže ju poznáme, pýtame sa, volala si? Čakajú ťa? Hej, hej čakajú, že mám prísť. Odvezieme ju a dvere otvorí naštvaná švagriná, že jasne povedala, že dnes im to nevyhovuje a nemá chodiť. No vypočuli sme si to my, svokra si už šla sadnúť do obývačky.. fakt najlepšie bolo sa odsťahovať a s návštevami to nepreháňať..

Za 17 rokov bola strazit vnukov 3 krat.Nikdy nemoze,bud ma lekara,alebo sedi u svojej matky alebo....