Recenzie menštruačných nohavičiek
Uz je na trhu viac druhov,zaujimall by ma ci niekto skusal napr dostupne v dm a ci stali za to. Dakujem.
Za mňa Snuggs absolútne nie. Kúpila som si pre istotu tie na silnú menštruáciu (mám trochu silnejšiu ale nič hrozné) a pretiekli mi za necelých 5 hodín. A nie zboku ale normálne celé! Našťastie som bola vtedy doma inak si neviem predstaviť čo by som robila v práci alebo niekde na výlete..
Mám snuggs a sú v pohode, zatiaľ nepretiekli, ale nedávam si ich v prvý najsilnejší deň. Nevravím že to nezvládnu, ale to je môj taký vnútorný pocit, že radšej nie.... Hodnotím ich pozitívne, ale cítim sa pri nich tak "vlhko". Netuším, ako to cítia iné ženy.
Dcera ma snugss,nodi len na noc a teda spokojna je.
Ja mám troje Jessa z DM,OB tie som vyhrala a Belinda tie boli v dobrej cene vo výpredaji.Najlepšie najpohodlnejšie dobre sedia sú Jessa pretiekli po 6 hodinách pri normálnej menšt. po bokoch,vlhkosť cítiť už po 3 hodinách testovala som ich doma celý deň. Ostatné za mňa nula bodov su hrubé,nepohodlné nedržia poriadne ako keby som mala hrubú vložku a pretečú po pár hodinách,používam ich iba ked mi končí menštr. a iba doma .
Ja mám Perties, dajú sa len objednať, za mňa asi najlepšie, mám aj snuggs, ale tie mi až tak nevyhovujú.
Ja mam rozne, ale nedavno som objavila v Lindexe a pre mna su najlepsie, strih, material, vydrz.
Ja mam perties, snugs, ob, belinda. Najlepšie sú podľa mňa peries
Z DM som mala menštruačné nohavičky aj látkové pratelne vložky. Za mňa nie. Určite nie na silnú menštruáciu, po hodine pretiekli. Navyše sa rolkuju, sú nižšie v páse
mam vyskusane len snuggs a su super

Neviem či ich majú v DM viac ale viem že predávajú (alebo niekedy predávali) aj snuggs a tie sú za mňa super 🙂 (ale kupovala som priamo zo stránky snuggs, neviem aký výber je na predajni v DM)