S čím skombinovať bordovu/vinovu kabelku?
Ahojte, kúpila som si takú kabelku farba burgundy, je to taká vínová/bordová farba... Teraz neviem k čomu ju nosiť,neviem sa moc zladiť... Napr k čiernej farbe môže byť? Nebude moc kričať? Chcela som nejakú farebnú kabelku a teraz neviem či to nebol krok vedľa. Vôbec neviem k čomu ju nosiť...
Foto?
Dn s sa už vôbec nenosia kabelky s ničím kombinované. Ani farebne nič ladiť nemusí. Takže k hocičomu.
Dn s sa už vôbec nenosia kabelky s ničím kombinované. Ani farebne nič ladiť nemusí. Takže k hocičomu.
@koniarova tak len nechcem vyzerať komický. Nosím skoro stále čiernu farbu a hľadala som niečo, čo by tak rozžiarili tu čiernu. Chcela som buď konakovu, burgundy alebo olivovom zelenú... Napr tričká nám vždy čierne..nechcem tu čiernu meniť, ale niečo k tomu na oživenie. Napr v zime k tejto farbe doplním šál, čierna bunda,to bude ok... Ale napr k čisto čiernemu outfity alebo čierno bielemu je táto farba ok?
ja som nosila vínovú ku všetkému okrem tmavej hnedej… k čiernej sa hodí, k bielej, k smotanovej, ku kvetinovým vzorom kde je svetlomodrá, ružová a žltá, aj ku karamelovej alebo aj camel… k púdrovej ružovej je pekná kontrastná, k niektorým červeným (ale to treba reálne vyskúšať), rovnako tehlová (pozrieť doma, starostlivo zvážiť…), k určitým sivým tiež ide… aj k olivovej ide, aj k horčicovej…
možností je kopec…
len naozaj treba tie 2 farby dať dokopy a vyskúšať - lebo tie kombinácie až reálne vidíš či sa hodia odtiene… lebo nie je vínová ako vínová a sivá ako sivá…
@biba_18 ďakujem, veru keď si to takto napísala, tak áno, mohla by pasovať ku všetkému a hlavne k čiernej ... Teda nebude moc bit do očí myslíš?
Bezovu. Taku az taviu
Za mna je toto naj
@katka533 no to je pekne, aké žiaľ také svetle veci vôbec nenosím..
Krasna je 🙂 ja milujem tuto farbu s nie svetlou riflovinou, tmavomodrou a statoruzovou.
camel alebo béžové gate, biela blúzka alebo tričko, biele tenisky a ideš… biele šaty s kvetinovým letným vzorom, nude alebo pudrové sandálky (tu treba pozrieť aj na vzor a strih šiat, tá kabelka je dosť formálna a strohá)… horčicové šaty a možno aj čierne sandáliky keď nie okrové…
na jeseň tmavši camel na spodok a bežový svetrík… alebo 2 odtiene sivej…
aj k rifliam alebo riflovej sukni a k čiernej košeli či tričku to určite pôjde…
camel alebo béžové gate, biela blúzka alebo tričko, biele tenisky a ideš… biele šaty s kvetinovým letným vzorom, nude alebo pudrové sandálky (tu treba pozrieť aj na vzor a strih šiat, tá kabelka je dosť formálna a strohá)… horčicové šaty a možno aj čierne sandáliky keď nie okrové…
na jeseň tmavši camel na spodok a bežový svetrík… alebo 2 odtiene sivej…
@biba_18 ďakujem za inšpiráciu. Ja som v móde mimo...
každý máme niečo 😉 ja som v móde a v líčení kreatívna, ale neviem piecť napr 😂
každý máme niečo 😉 ja som v móde a v líčení kreatívna, ale neviem piecť napr 😂
@biba_18 no tak ja ani piecť ani sa obliecť 🤣🤣🤣
Pozri pinterest. Napíš tam vyslovene burgundy purse outfit a budeš mat veľa inspo. Ja si takto tvorím outfity, z hlavy by som nevedela vymyslieť ani jeden, musím to vidieť😅 ale piecť viem ✌️😅😅
@lucia13022023 ďakujem... No rozmýšľam, čo vlastne viem ja 🤣🤣🤣
Pozri pinterest. Napíš tam vyslovene burgundy purse outfit a budeš mat veľa inspo. Ja si takto tvorím outfity, z hlavy by som nevedela vymyslieť ani jeden, musím to vidieť😅 ale piecť viem ✌️😅😅
@lucia13022023 ja som myslela, že iba ja sa neviem obliecť...aj preto som minimalistka, lebo kedysi som mala Xy veci a nič sa s ničím nedalo kombinovať... Tak nosím rufle, čierne tričko a rôzne kardigany na vrch, alebo teda tri štyri farby viacmenej. Teraz v lete sukňa a na vrch tiež viac menej čierne tričko... Tak aspoň kabelku som chcela na zvýraznenie a samozrejme ani tu som nevedela skombinovať...resp som si nebola istá, či je to ok...
..
Krásne kabelka, odkiaľ prosím?
Moj satnik sa sklada z bezovej ,bielej,pudrovej ruzovej, hnedej,olivovej a tmavomodrej, kabelku mam podobnu nosim ju k hocicomu
Velmi dobry vyber kabelky 🙂 baby vyssie poradili dobre.
Moj satnik sa sklada z bezovej ,bielej,pudrovej ruzovej, hnedej,olivovej a tmavomodrej, kabelku mam podobnu nosim ju k hocicomu
@eeffka ja zas čierna, hnedá, olivová, sivá. Jeden kardigan bordovy 🤣 ok, budem ju nosiť...
Baby a keď píšete, že má strohý tvar... Aký tvar nie je strohý? Lebo sranda, že mne nepríde nejako formálne,stroho... Ale vravím, ja sa fakt v móde strácam...
Výborný tvar, farba... Minimalistická ku všetkému, aj k športovému outfit aj k elegantnému. Veselo do nosenia! 👍
Výborný tvar, farba... Minimalistická ku všetkému, aj k športovému outfit aj k elegantnému. Veselo do nosenia! 👍
@biancaneve ďakujem 🥰
K bielej, čiernej, béžovej, šedej, odtieňom hnedej. Mám tiež jednu vínovú a rada ju nosím. Veľmi dobre sa mi kombinuje.

ja som nosila vínovú ku všetkému okrem tmavej hnedej… k čiernej sa hodí, k bielej, k smotanovej, ku kvetinovým vzorom kde je svetlomodrá, ružová a žltá, aj ku karamelovej alebo aj camel… k púdrovej ružovej je pekná kontrastná, k niektorým červeným (ale to treba reálne vyskúšať), rovnako tehlová (pozrieť doma, starostlivo zvážiť…), k určitým sivým tiež ide… aj k olivovej ide, aj k horčicovej…
možností je kopec…
len naozaj treba tie 2 farby dať dokopy a vyskúšať - lebo tie kombinácie až reálne vidíš či sa hodia odtiene… lebo nie je vínová ako vínová a sivá ako sivá…