icon

S čím skombinovať bordovu/vinovu kabelku?

21. jún 2025

Ahojte, kúpila som si takú kabelku farba burgundy, je to taká vínová/bordová farba... Teraz neviem k čomu ju nosiť,neviem sa moc zladiť... Napr k čiernej farbe môže byť? Nebude moc kričať? Chcela som nejakú farebnú kabelku a teraz neviem či to nebol krok vedľa. Vôbec neviem k čomu ju nosiť...

biba_18
21. jún 2025

ja som nosila vínovú ku všetkému okrem tmavej hnedej… k čiernej sa hodí, k bielej, k smotanovej, ku kvetinovým vzorom kde je svetlomodrá, ružová a žltá, aj ku karamelovej alebo aj camel… k púdrovej ružovej je pekná kontrastná, k niektorým červeným (ale to treba reálne vyskúšať), rovnako tehlová (pozrieť doma, starostlivo zvážiť…), k určitým sivým tiež ide… aj k olivovej ide, aj k horčicovej…
možností je kopec…
len naozaj treba tie 2 farby dať dokopy a vyskúšať - lebo tie kombinácie až reálne vidíš či sa hodia odtiene… lebo nie je vínová ako vínová a sivá ako sivá…

evcagabi
21. jún 2025

Foto?

koniarova
21. jún 2025

Dn s sa už vôbec nenosia kabelky s ničím kombinované. Ani farebne nič ladiť nemusí. Takže k hocičomu.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
21. jún 2025
@evcagabi

Foto?

autor
21. jún 2025
@koniarova

Dn s sa už vôbec nenosia kabelky s ničím kombinované. Ani farebne nič ladiť nemusí. Takže k hocičomu.

@koniarova tak len nechcem vyzerať komický. Nosím skoro stále čiernu farbu a hľadala som niečo, čo by tak rozžiarili tu čiernu. Chcela som buď konakovu, burgundy alebo olivovom zelenú... Napr tričká nám vždy čierne..nechcem tu čiernu meniť, ale niečo k tomu na oživenie. Napr v zime k tejto farbe doplním šál, čierna bunda,to bude ok... Ale napr k čisto čiernemu outfity alebo čierno bielemu je táto farba ok?

autor
21. jún 2025
@biba_18

ja som nosila vínovú ku všetkému okrem tmavej hnedej… k čiernej sa hodí, k bielej, k smotanovej, ku kvetinovým vzorom kde je svetlomodrá, ružová a žltá, aj ku karamelovej alebo aj camel… k púdrovej ružovej je pekná kontrastná, k niektorým červeným (ale to treba reálne vyskúšať), rovnako tehlová (pozrieť doma, starostlivo zvážiť…), k určitým sivým tiež ide… aj k olivovej ide, aj k horčicovej…
možností je kopec…
len naozaj treba tie 2 farby dať dokopy a vyskúšať - lebo tie kombinácie až reálne vidíš či sa hodia odtiene… lebo nie je vínová ako vínová a sivá ako sivá…

@biba_18 ďakujem, veru keď si to takto napísala, tak áno, mohla by pasovať ku všetkému a hlavne k čiernej ... Teda nebude moc bit do očí myslíš?

basulaak
21. jún 2025

Bezovu. Taku az taviu

katka533
21. jún 2025

Za mna je toto naj

autor
21. jún 2025
@katka533

Za mna je toto naj

@katka533 no to je pekne, aké žiaľ také svetle veci vôbec nenosím..

evcagabi
21. jún 2025

Krasna je 🙂 ja milujem tuto farbu s nie svetlou riflovinou, tmavomodrou a statoruzovou.

biba_18
21. jún 2025

camel alebo béžové gate, biela blúzka alebo tričko, biele tenisky a ideš… biele šaty s kvetinovým letným vzorom, nude alebo pudrové sandálky (tu treba pozrieť aj na vzor a strih šiat, tá kabelka je dosť formálna a strohá)… horčicové šaty a možno aj čierne sandáliky keď nie okrové…
na jeseň tmavši camel na spodok a bežový svetrík… alebo 2 odtiene sivej…

biba_18
21. jún 2025

aj k rifliam alebo riflovej sukni a k čiernej košeli či tričku to určite pôjde…

autor
21. jún 2025
@biba_18

camel alebo béžové gate, biela blúzka alebo tričko, biele tenisky a ideš… biele šaty s kvetinovým letným vzorom, nude alebo pudrové sandálky (tu treba pozrieť aj na vzor a strih šiat, tá kabelka je dosť formálna a strohá)… horčicové šaty a možno aj čierne sandáliky keď nie okrové…
na jeseň tmavši camel na spodok a bežový svetrík… alebo 2 odtiene sivej…

@biba_18 ďakujem za inšpiráciu. Ja som v móde mimo...

biba_18
21. jún 2025

každý máme niečo 😉 ja som v móde a v líčení kreatívna, ale neviem piecť napr 😂

autor
21. jún 2025
@biba_18

každý máme niečo 😉 ja som v móde a v líčení kreatívna, ale neviem piecť napr 😂

@biba_18 no tak ja ani piecť ani sa obliecť 🤣🤣🤣

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
21. jún 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba prosím a aké sú jesenné farby?

lucia13022023
21. jún 2025

Pozri pinterest. Napíš tam vyslovene burgundy purse outfit a budeš mat veľa inspo. Ja si takto tvorím outfity, z hlavy by som nevedela vymyslieť ani jeden, musím to vidieť😅 ale piecť viem ✌️😅😅

autor
21. jún 2025
@lucia13022023

Pozri pinterest. Napíš tam vyslovene burgundy purse outfit a budeš mat veľa inspo. Ja si takto tvorím outfity, z hlavy by som nevedela vymyslieť ani jeden, musím to vidieť😅 ale piecť viem ✌️😅😅

@lucia13022023 ďakujem... No rozmýšľam, čo vlastne viem ja 🤣🤣🤣

autor
21. jún 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 ja som myslela, že iba ja sa neviem obliecť...aj preto som minimalistka, lebo kedysi som mala Xy veci a nič sa s ničím nedalo kombinovať... Tak nosím rufle, čierne tričko a rôzne kardigany na vrch, alebo teda tri štyri farby viacmenej. Teraz v lete sukňa a na vrch tiež viac menej čierne tričko... Tak aspoň kabelku som chcela na zvýraznenie a samozrejme ani tu som nevedela skombinovať...resp som si nebola istá, či je to ok...
..

merlinja
21. jún 2025

Krásne kabelka, odkiaľ prosím?

eeffka
21. jún 2025

Moj satnik sa sklada z bezovej ,bielej,pudrovej ruzovej, hnedej,olivovej a tmavomodrej, kabelku mam podobnu nosim ju k hocicomu

dadis
21. jún 2025

Velmi dobry vyber kabelky 🙂 baby vyssie poradili dobre.

autor
21. jún 2025
@eeffka

Moj satnik sa sklada z bezovej ,bielej,pudrovej ruzovej, hnedej,olivovej a tmavomodrej, kabelku mam podobnu nosim ju k hocicomu

@eeffka ja zas čierna, hnedá, olivová, sivá. Jeden kardigan bordovy 🤣 ok, budem ju nosiť...

autor
21. jún 2025
@merlinja

Krásne kabelka, odkiaľ prosím?

@dadis ďakujem 💗
@merlinja Ammyla značka

autor
21. jún 2025

Baby a keď píšete, že má strohý tvar... Aký tvar nie je strohý? Lebo sranda, že mne nepríde nejako formálne,stroho... Ale vravím, ja sa fakt v móde strácam...

biancaneve
21. jún 2025

Výborný tvar, farba... Minimalistická ku všetkému, aj k športovému outfit aj k elegantnému. Veselo do nosenia! 👍

autor
21. jún 2025
@biancaneve

Výborný tvar, farba... Minimalistická ku všetkému, aj k športovému outfit aj k elegantnému. Veselo do nosenia! 👍

@biancaneve ďakujem 🥰

janulka1802
21. jún 2025

K bielej, čiernej, béžovej, šedej, odtieňom hnedej. Mám tiež jednu vínovú a rada ju nosím. Veľmi dobre sa mi kombinuje.