S čím vhodne zladiť túto košeľu?
Ahojte, poraďte mi prosím s čím zladiť tuto košeľu. Veľmi sa mi paci ale nejak ju neviem dat dokopy :/

Vysoké široké nohavice , top zakásany vo vnútri 😊 krásny kusok
Podla mna aj normálne modré skinny jeans ( nastastie sa zas vracaju 😆 )a nejake stekle ci lodicky ci kotnikove čižmy a ci blazer ci kozenkovu bundu
Straight fit jeany, svetlo modré. Nekaz to koženou čiernou bundou, len tu blúzku "zabiješ". Koža a čipka to nejde dokopy
@akyia mám len zvonove bezove ale to sú skôr take leginove, nie materiálovo ale strojovo.. alebo široké rifle, no konkrétne nohavice nemam. Asi by som si mala zaobstarať
@jovka opätky vôbec nenosím praveze 🙈
Ona je podšitá béžovou podšívkou alebo je taká "deravo" priehľadná?
@lenkakravcova je deravá, kupila som si pod to telový natelnik tak už len hladam spodok 😊
@lonely66 kazdy podľa svojho vkusu 🙂
@jovka toto je veľmi pekne !;)
Tak ja by som k tomu dala potom asi aj sukňu. Od dĺžky po kolená (niečo na štýl flisovanej sukne v tvare A) až po zem. Ale tak aby to šlo trochu do šírky dole.
K tomuto cokolvek, co lichoti Tvojej postave. Pod bluzku Ti staci podprsenka, ziadne body netreba. Ja k takej nosim najradsej "cigaretove" gate a lodicky, roznych vysok, ci nizke elegantne topanky. Na to uz nic, je to letny kusok

Možno nejaké voľné nohavice s vysokým pásom?