icon

S čím vhodne zladiť túto košeľu?

1. feb 2025

Ahojte, poraďte mi prosím s čím zladiť tuto košeľu. Veľmi sa mi paci ale nejak ju neviem dat dokopy :/

S čím vhodne zladiť túto košeľu?
akyia
1. feb 2025

Možno nejaké voľné nohavice s vysokým pásom?

mony970
1. feb 2025

Vysoké široké nohavice , top zakásany vo vnútri 😊 krásny kusok

jovka
1. feb 2025

Podla mna aj normálne modré skinny jeans ( nastastie sa zas vracaju 😆 )a nejake stekle ci lodicky ci kotnikove čižmy a ci blazer ci kozenkovu bundu

lucia13022023
1. feb 2025

Straight fit jeany, svetlo modré. Nekaz to koženou čiernou bundou, len tu blúzku "zabiješ". Koža a čipka to nejde dokopy

autor
1. feb 2025

@akyia mám len zvonove bezove ale to sú skôr take leginove, nie materiálovo ale strojovo.. alebo široké rifle, no konkrétne nohavice nemam. Asi by som si mala zaobstarať

autor
1. feb 2025

@jovka opätky vôbec nenosím praveze 🙈

jovka
1. feb 2025

To mi len tak narychlo naslo , aj balerínky sa daju, ja inak tiez nenosím , ale tak som si to vedela predstaviť

lenkakravcova
1. feb 2025

Ona je podšitá béžovou podšívkou alebo je taká "deravo" priehľadná?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
1. feb 2025

@lenkakravcova je deravá, kupila som si pod to telový natelnik tak už len hladam spodok 😊

autor
1. feb 2025

@lonely66 kazdy podľa svojho vkusu 🙂

autor
1. feb 2025

@jovka toto je veľmi pekne !;)

lenkakravcova
2. feb 2025

Tak ja by som k tomu dala potom asi aj sukňu. Od dĺžky po kolená (niečo na štýl flisovanej sukne v tvare A) až po zem. Ale tak aby to šlo trochu do šírky dole.

mk1111111111
2. feb 2025

K tomuto cokolvek, co lichoti Tvojej postave. Pod bluzku Ti staci podprsenka, ziadne body netreba. Ja k takej nosim najradsej "cigaretove" gate a lodicky, roznych vysok, ci nizke elegantne topanky. Na to uz nic, je to letny kusok