icon

Samodržiaca podprsenka pre veľkosť 70F

27. júl 2025

Veľkosť mám 70F. Prsia samé o sebe nie sú až také veľké, no keď do nich nazbieram všetku prebytočnú kožu po dojčení, tak vzišla takáto veľkosť.
Podprsenky nosím vždy výhradne iba s kosticou a nevystúžené.
Pozerám na Astratexi, no prišla som si aj po radu od vás.
Ďakujem

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
katkaseiner
27. júl 2025

Osobne radim kamennu predajnu, ja som pred svadbou mala uzasnu podprsenku Wonderbra, dalsiu az oo detoch som si kupila a ja teda mam 85e velkost...urcite nekupuj na slepo. Skusila som si poobjednavat rozne samodrziace, lepiace a ço ja viem ake... všetky leteli do koša...na velke prsia potrebujes pozerať a poradit, skus pohladat v okoli oredajnu kde maju wonderbra - mierky ma iné ako normalne podprsenky

nevenka
27. júl 2025

Ja mam tuto, ale vo velkosti 85F, ale drzi dost dobre, tie Tvoje su mensie, takze podla mna by mohla byt ok. https://www.leontyna.sk/ava-podprsenka-1787-min...

nevenka
27. júl 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat a bezne ine podprsenky mas aku velkost? Aj ja som nosila tu Avu 80G, ale uz musim mat 85 a F, ale uz mam jednu aj 85G, je kusok volnejsia, ale takyto typ bez ramienok musi byt pevnejsia. Ze podla coho vybrat, skusila by som, len neviem, aku velkost. Vdaka.

anonym_2591c3
27. júl 2025

@anonym_autor nazbierat prebytocnu kozu znamena, ze si rolujes prsia do podprsenky?

majamat
Autor odpoveď zmazal
hopsas
27. júl 2025

@anonym_autoras máš rovnakú veľkosť ako ja a ja tiež zháňam podprdu bez ramienok a takú čo by nedeformovala prsia lebo to je častý problém týchto podprseniek.....pripajam sa teda

anonym_9a4763
27. júl 2025

@anonym_autor skus tuto stranku