Ako vybrať správnu veľkosť podprsenky?

29. dec 2021

Ahojte žienky. Ako si mam kúpiť správnu veľkosť podprsenky? Kedysi som mala také dobré podprsenky,, pekne mi vedeli spojiť prsia, aby mi vytvorili ciaročku, v podstate teraz som už po 2 deťoch obe kojené, prsia mam v podstate veľké ale ovysnute, v ochabnuté proste otrasné.. A keď to chcem trosku spraviť podprsenku neviem si nájsť ten správny typ, bud ich mam meter od seba alebo mi vyliezaju von. Teraz som zopár kíl pribrala, čo ma dosť mrzí, aj trosku sa prsia zdvihli lebo mi je podprda malá, ale neviem akú podprdu kúpiť. V obchode mi jedna predavačka ponúkla podprsenku pre starú babku bez kostic, bez výplne, hanbila som sa jak pes a hovorím ci toto žartuje ponúknuť mladej žene... Potom som sa na to muž smiala. Väčšinou si podprdu objednávam cez astratex. No mne by upne stačilo ako dosiahnuť to, aby neboli tak ďaleko od seba aby mi vznikla ta ciaročka ako kedysi Ďakujem za každú radu.

lentilka23
29. dec 2021

Pozri si na astratex.sk podprsenky MAIA. Mne velmi sedia na velke prsia a maju dobry strih na ciarku 😀. Ak by nesedela, da sa poslat spat a vratia ti peniazky na ucet velmi rychlo.

lilope
29. dec 2021

Tu nájdeš návod ako si správne vybrať podprsenku. Mimochodom, prsia nemajú byť v podprsenke natlačené jedno o druhé, takže by si nemala mať ani čiarku medzi nimi.

https://www.mojepradlo.sk/sk/content/10-ako-spr...

autor
29. dec 2021

@lentilka23 ďakujem za radu pozriem

autor
29. dec 2021

@lilope ďakujem veľmi pekne a dobre vysvetlené

enoula
29. dec 2021

Ja mam rada lindex, chod do predajne, zober vsetky typy co su tam, rozne veľkosti a skusaj... A daj sancu aj tym nevypchatym alebo bezkosticovym 🙂 ved sú aj pekne, nie len ako pre babky a pohodlneeee. Maju aj take s makkou tenkou vyplnou, no rozne

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
29. dec 2021

Tvoje veľké prsia nepotrebujú vystuženú podprsenku, lebo budeš ich mať ešte väčšie. Jedine, že chceš. Kosticu by mala mať, aby sa ti prsia "nerozliali", aby držali tvar . Ja kupujem v Tescu, tam majú rôzne značky, môžem si vyskúšať v pohode.

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz