icon

Šaty na 30. narodeniny do 50 EUR

29. mar 2025

Baby prosím poraďte mi šaty na oslavu 30tky chcela som buď ružové biele alebo fialové ale teda strih ktorý by zostihloval. Mám 168cm a 74kg akože nevyzeral úplne obézne ale nie som.ani chuda na moju výšku mi ale nepaduju podľa mňa šaty po a pod kolená. Chcela by som trochu schovať ruky ale nie dlhý rukáv také tie kridelkove šaty podľa mňa zbytočne rozširujú mala som také obhliadnute. Najlepšie niečo čo vynosim aj bežné a tak do 50 eur lebo všetko čo som.nasla podľa mňa má rozšíri ešte viac. Aspoň nejakú typ šiat.

gabrielka94
29. mar 2025

Ahoj, neviem odkial si, ale napriklad u nas v Poprade mame superobchod Olie. Maju tam straaasne vela siat roznych strihov a farieb. Chodia tu baby z celeho SR. Maju sice aj svoju internetovu stranku, ale ani len zlomok tam nieje odfoteny. A teraz maju kopec siat v zlave a memaju ich ani na stranke. A v pohode by ti to za 2 dni poslali. Mne by sa pacili aj take na tebe.

demodun
29. mar 2025

A Orsay si pozerala?

gabrielka94
29. mar 2025

Aj ruzove maju ak teda trvas na tych farbach🙂

autor
29. mar 2025

Ďakujem

ibatanecnica
29. mar 2025

Autorka podla.mna vyzeras uplne v.pohode. si normalna zena. Ziadny extrem ze tlsta a pod.

gabrielka94
29. mar 2025

Alebo pozri mohito. Ak by si k tymto mala sako biele, tak by to mohlo byt fajn. Mas fajn vysku, krasne by ukazali na tebe🙂

januska12323
29. mar 2025

Tie v ktorých si odfotena sú lepšie ako tie predtým. Choď do obchodu a skúšaj.

annamarin
29. mar 2025

Čakala som oveľa horšiu fotku. 😮 Veď vyzeráš dobre. Daj si také šaty, aké chceš. Nikdy by som si o tvojom type postavy nepomyslela, že si nemozes vziať ani také šaty jak na fotke... Ved ti aj pasujú.

autor
29. mar 2025

@annamarin tie šaty na fotke som si vtedy skúšala na ples toto nebude nóbl oslava chcem.len niečo jednoduché ale ďakujem

zmrzlinka8
29. mar 2025

podľa mňa vôbec nemáš zlú postavu, naopak peknú ženskú postavu máš.

minenkaa
29. mar 2025

https://www.reserved.com/sk/sk/zena/saty?srslti...

Chod do prvého nákupného centra ,majú teraz toľko letných šiat a skúšaj a prestaň byt vztahovacna

matrioshka333
29. mar 2025

Za mňa skús nejaké košeľové šaty s 3/4 rukávom.

normab
29. mar 2025

Tak do 50 eur, obehni H&M a podobne retazce a vyskusaj.. cez net budu vsetky drahsie aj kvalitou horsie podla mna..v tej cene myslim

m4r_tina
Odpoveď bola odstránená
lucia13022023
29. mar 2025

@gabrielka94 prepáč, ale autorka nemá 60 ale 30🙈 tieto šaty sú ako pre staršie dámy.

minenkaa
29. mar 2025

@m4r_tina kde som napísala,že nemá postavu v poriadku ,opýtala som sa či vie koľko ma kg a akú ma postavu

gabrielka94
29. mar 2025

@lucia13022023 Tak ta modelka v prvych modrych a v mohito satach nema urcite 60😬.

m4r_tina
29. mar 2025

alebo: len koselove uz je taky tvrdsi material, nemusi sadnut …

m4r_tina
29. mar 2025

alebo nejake z Gate su lacnejsie len materialovo nebudu asi velmi slavnostne

m4r_tina
29. mar 2025

@minenkaa tak to nabuduce sformuluj inak 🙂

minenkaa
29. mar 2025

@m4r_tina napisala som to uplne obyčajne , ja za to nemôžem ,ze vsetko negatívne sa berie hned ako útok, vies ono to je o človeku co ma v hlave,treba niekedy len citát a nie hned aky je ten clovek zly a ako to na mna posoby,baba na nízke sebavedomie ,za ci ja nemôžem a ani raz som ju neurazila a neviem preco by mala vyzerať ako torta s volanom a nariasenim na šatách ,pri jej výške a váhe

annamarin
29. mar 2025

@m4r_tina Tie prvé a posledné sú krásne 🥰.

demodun
29. mar 2025

@minenkaa ono to v súvislosti s tým predchádzajúcim komentárom vyznelo dosť tvrdo. Ale máš pravdu, že volanove šaty pre autorku nebudú dobrá voľba.
Autorka S objednavanim oblečenia z týchto čínskych obchodov nemám veľa skúseností. Ale pochopila som, že treba objednať úplne maxi veľkosť , lebo majú úplne iné číslovanie.

bielasovicka
29. mar 2025

No žiadnom prípade tie kvetinové nazbierané určite nie. Tie ešte viac rozširujú. Kúp šaty do Áčka

mima73
29. mar 2025
oli18
Autor odpoveď zmazal
oli18
30. mar 2025

Ja mam 168 cm a 61 kg. Ty o 13 viac, to teda niekde musu byt vidiet. Tam uz treba saty vyberat starostluvo.

margotka17
30. mar 2025

@m4r_tina tie prvé aj druhé sú perfektné 👍. Veď je mladučká v jej veku 30 môže obliecť čokoľvek a podľa mňa ani tá váha nie je nejako mimo. Choď do nákupného centra, skúšaj, obliekajú a určite si niečo vyberieš 👍.

marca12
30. mar 2025

Vobec nemas zlu postavu ani tie ruky nie su hrozne. Takyto typ siat hladaj. Ackove saty tie su idealne,opticky zostihlia

adrianap83
30. mar 2025

Jaaaj, ved celkom dobre vyzeráš. Deťušky hajde k babinke, zober kamošku, sestru. A za hodinu máte vybrané jedny super šaty, ktoré Ti urobia radosť 🙂