Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Prosim baby, neviete co by to mohlo byt? Mam to uz straaasne dlho-nejaky ten rok..vzdy zabudnem ukazat to lekarke. Nebolí to, nepáli, mozno tak trolinku sa zvacsilo..

    Prosiiim🙏 Pálenie stehien z prednej strany, k tomu bolest v bedrach... Zacalo to akoby len jemnou svalovkou v stehnach, medzitym som zacala chodit na fyzio s krčnou chrbticou a vtedy zacalo palenie v stehnach a bolest v bedrach. Krvne testy, zapalovky - vsetko v norme. Borelie vylucene... Moze to byt ako nasledok fyzio? Spomenula som to fyzioterapeutke, dala mi 2x na krizovu cast nejake pristrojove osetrenie-razovu vlnu a elektrinu, ale boli ma to este vuac, uz aj v slabinach😫. V nedelu idem na púť autobusom do Talianska🥴..
    PS: Uz som pisala aj do skupiny "zdravotnici", kde mi odporucaju neurol. vysetrenie a zobrazovacie metody chrbtice a cestu busom zvazit..
    Nestretli ste sa niekto s tym, ze by to bolo ako odozva po rehabke, fyzio?

    Ahojte maminky, prosím, odmerali by ste mi dĺžku chodidla vášho novorodenca, alebo max 1 mesačného bábätka /trebars aj z odtlačku nožičky/ a obvod jeho hlavičky?🙏 Háčkujem topánočky a čelenku do krstu pre kolegyňu a má to byť darček😊. Ďakujem❤️

    Baby, je to normalne? Mam zlatu retiazku z iZlato uz vyse roka. Vzdy ju cistim a vzdy takto tato uplne cista handricka vyzera...a stale robi šmuhy😟... Zakazdym🤦‍♀️
    Aj ju tak cudne citit akoby za kovom obycajnym. Stava sa vam to?

    Harry Potter studio v Londyne - boli ste niekto?
    - prosim, chceme ist pozriet v maji studia v Londyne a idem kupit vstupenku v predstihu. Staci tato? - sme 2 dospeli a dve deti /11 a 10 rokov/. Lebo pisu, ze ak by sme chceli nejake ine zazitky, tak musime dokupit este cosi..Chceme iba klasicku prehliadku🤷‍♀️.

    Nahodou mi neviete poradit co sa to manzelovi urobilo na hornom viecku? Ma s tym ist na kozne, ci na ocne? Ma to dlhsie, neboli, nesvrbi...

    LONDÝN - Poradte, prosim, nejaky hotel s raňajkami na 3 noci, alebo aspon cast Londyna, odkial je v pohode spojenie k atrakciam v meste. Obdobie - maj 2023. 2 dospelí a 2 deti /11 a 10 rokov/...uz to pozeram 2 tyzdne a nevyznam sa v tom🧐.

    Polyp-zhrubnuta sliznica, ci hematom na hlasivke...mali ste niektora? Zistili mi ho dnes, o mesiac mam prist na kontrolu, ci sa vstrebal po liekoch. Zmizlo vam to samo?

    Fibroskopia - boli ste niekto?😵‍💫. Na ORL ma poslali kvoli dosetreniu hlasiviek...Ako sa to robi? Cez nos ci usta?

    Ahojte, minule som sa tu pytala na skusenosti s hlasivkami...
    Ide o to, ze koncom augusta som silno zvrieskla na dceru, nieco ma pri tom v hrdle zastipalo-zasteklilo a odvtedy som sa par dni budila prakticky bez hlasu. Ked som poprehltala, zakaslala, tak postupne sa mi hlas cez den vratil, vecer som vsak opat pozorovala, ze mi hlasivky slabnu. Vybrala som calciovy sirup-nepomohlo, vyse tyzdna som cmulala panthenolove pastilky-nepomohlo...😪.
    Hlas je cez den v pohode, aj rano ok, ale akoby som mala to hrdlo zapalene, teplotu nemam, len ho mam zvnutra akoby horuce, rozpalene, mam potrebu odkasliavat, zvlhcovat...
    Som uz objednana na ORL buduci tyzden, len sa chcem opytat, ci nemate skusenosti a co s tym😐

    Baby vy tu viete vzdy poradit😉...
    Pred viac ako mesiacom som nárazovo brutalne skríkla na dcéru /vytočila ma do vývrtky🤦‍♀️/ az ma vtedy cosi akoby zasteklilo v krku..
    Odvtedy sa rano prebudzam bez hlasu, az ked poprehltam, poodkasliavam je ok. Potom cez den da sa, ale vecer sa mi akoby stensoval opät. Isto s nim nieco nieje v poriadku, lebo dnes som skusila spievat Imagine Dragons😂 vyssie tony a nejde to🤷‍♀️-predtym mi isiel spev v pohode😮‍💨.
    Neviete ci sa mohlo nieco stat hlasivkam? Uz som 4 dni pila aj kalciovy sirup...rano bolo po nom lepsie, cez den potom zase sa stensoval.

    Prosím, pracuje tu niekto v organizacii "Cesta von" /ako omama, mentorka.../? Chcem sa niečo opýrať😉

    Oravsky hrad 🏰- boli ste niekto teraz niekedy? Treba rezervovat vstup, ci staci prist? Co odporucate vidiet, kedze je tam moznost zvolit si viac prehliadok😉. Dakujem za tipy.

    gabrielka94
    Správa bola zmenená    30. jún 2021    

    Boli ste teraz / chystate sa,/ niekto v Spanielsku s detmi? Mam 9 a 10 rocne deti a neviem sa dopatrať k info, ci im treba pred odletom PCR test 🙏😑😫