Šaty na svadbu
Prosím baby su vhodne tieto šaty na svadbu? Dnes som skúsila asi 30 modelov, strihov, farieb v troch požičovniach a žiadne sa mi nehodili najviac tieto 😔 samozrejme že to bolo fotene na rychlo pri dvoch deťoch ..a ešte pred svadbou sa daju upraviť cez prsia a veľkosť bruška ...

A takéto niečo? Máš to v rôznych farebných prevedeniach : https://www.krolowa-shoppingu.pl/sukienka-dluga...
@katkami123 100 ľudí - 100 chutí... možno by si si mala viac naštudovať " bontón " , pretože sú rôzne druhy svatieb - luxusné, záhradné, dedinské, pri mori.... atď. A na každú sa hodí iný typ šiat....
A záleží i na type postavy
A krátke sa tiež nachádzajú v "bontóne"
👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉
@katkami123 konkrétne tieto , co som odfotila , boli zo stránky, kde bolo uvedené - šaty na svadbu
👉
@lilope Z tych vsetkych co boli s fotkamii, sa mi najviac pacia tieto, co si ty dala. 👍
@dominika7990 akurát si odstrihla to, kde to píše. Ja som pochopila, že aj keď má tých 75kg, tak aj vtedy má lýtka s obvodom 45cm. Hej, aj ja keď mám 55kg, tak to je skoro 70 🙈
@gab Prosim ta, odkial su tie fotky? Celkkm pekne saty!
@lilope ja som to pochopila tak že to myslela ako take že sa citi na 90 ale po pôrode aj keď má teraz tých 75 má stále tie lýtka 🙈 alebo sa len v niektorom prípade tej váhy len preklikla v čísle 🙂 ale mne napríklad keď pozries na jej foto v zelených šatách tak v hrudníku pod prsiami v tom stiahnutom leme vôbec nepríde že by mala nadváhu nejakú veľkú alebo že by mala extrémne široký hrudník. Aj kľúčne kosti jej je krásne vidieť a celkovo tá odhalená vrchná časť ramena hrudník krk mi príde ako postava normálna. 🙂 V tých čiernych satoch sa radšej nepozeraj tie zdeformovali opticky všetko čo sa dalo vďaka tomu hroznému strihu. 🙈
@dominika7990 ani mne to nepríde, že by mala 90kg, ale ja to tak neviem odhadnúť. Ja som malá a pre mňa je to veľké číslo, ale vzhľadom k jej výške to tak nemusí byť. V každom prípade či má hmotnosť takú alebo takú, na jej mieste byt som si vybrala dlhé šaty aby som sa cítila pohodlne a nemyslela celý čas na to ako vyzerajú moje lýtka, keď s nimi nie som stotožnená a hotovo.
Tie zelene- ,,tvrdá,, farba, blbý materiál, typ šiat ktorý nadnesie kila - za mna NIE.
Tie cierne- otras, zhovadi ti to postavu a budeš spadat do kategórií 60+
Tieto požičovne ani nenavstevuj, kúp si príjemný, ľahký, letný vzdušný materiál, s výstrihom do V, strihanie v páse a midi dĺžka. Vzor a farba je už na tebe, resp aby sa ti hodila k vlasom a pleti.
Tie zelené sú pekné ale prídu mi veľmi dlhé pre teba. Trochu kratšie by som zvolila. V takej dlške po päty midi. Farba je pekná.
@katkami123 Pekne saty. Velmi podobne poradila @lilope.
Autorka, tie zelene neviem ci by sa ti dal upravit top, ale to co je na fotke je velmi zle. Vyzera to akoby ti to padalo. Mas to cez prsia prilis nizko. Brusko tiez neviem ako by upravili, kedze je sukna nazberana tak ti na brusku odstava a robi ho vacsie.
Tie cierne nie su pekne, ani material ani farba ani strih.
Co tie modre za tebou? Nemaju v tvojej velkosti?
Tiez by som asi radsej skusila obchod.
Chapem ten problem s lytkami, tiez to tak mam. ☹
Ahoj ja som bola cez víkend na svadbe, polovica báb mala aj takéto mega róby ako máš na foto , ale druhá polka len také letné ľahké. Ja som mala sukňu a blúzku, možno skús poskusat aj to. Pošlem ti foto je to z Mohita. Ešte som mala doma kúpené aj šaty z H and M , pošlem ti link, celkom pekne sedeli aj na plnsiu postavu. Ak bude svadba teraz v lete , tak kľudne hľadaj letný outfit a nie megarobu.
Skús skôr púzdrové po kolená. Vo veselších farbách. Tie dlhé, voľné Ťa zbytocne rozširujú a sú skôr na ples.
Autorka, tie tmave naozaj nie. Vypadaju akoby ti viseli v skrini už dobrých 15 rokov. Moja starká mala na svojej 70ke podobne...dievčatá ti poposielali skvelé šaty, ktoré vieš kúpiť za "babku" a hlavne ich aj vynosis na akukolvek prilezitost. Na lytka sa vykasli, v tych satach sa predsa chces aj vediet hýbať a dychat. Požičovňa sú vyhodené peniaze
Tak potom za mna dake dlhe letne maxisaty. Ja som zas nizka s velkymi prsiami, s 10 kg nadvahou a sirokymi bokmi.
Na Tvojom mieste odhalim vrch, dake svieze letne farby, kludne aj kvety. Tenke ramienka, nie takto spadnute. Skus mozno objednat aj z Bonprix, ja som ulovila tam, ale ja som chcela kratke. Za 25 eur. A vynosim aj inokedy.
a ty máš kde tie tučné lýtka🙈volila by som tie druhé z týchto dvoch, presne taký strih ti robí dobrú postavu, ešte hľadaj 🙂 kedy ideš na tu svadbu?
kľudne aj takéto, mám ich a sú ešte krajšie ako na obrázku https://www.bonprix.sk/saty-so-sietovinou/p-254...
prípadne https://www.bonprix.sk/saty-s-cipkou/p-25528594...
ak je to teda letná svadba a chceš dlhé https://www.bonprix.sk/saty-s-volanikmi-a-opask...
mne sa moc pacia tie farebne. k nim pekny makeu a uces a si kocka. daj hlavne na svoj pocit, v ktorych sa citis lepsie a pohodlnejsie, tak tie si vezmi. predsa len tvoj pocit je najdolezitejsi
Mne sa páčia tie modré. Tie na druhej fotke myslím
Mne sa tie saty co si dnes pridala nepacia ani jedny. Tie koselove by ti aj sadli strihom, ale ta latka sa mi vobec nepaci a na svadbu mi pride nevhodna. Mozno keby boli v nejakej inej farbe, napr.kralovska modra. A tie druhe mi pridu ako pre tetusku. Mne sa podla foto nezda, zeby si mala nejaku extra nadvahu, alebo zlu postavu. Myslim, ze ked este trochu pohladas, najdes urcite nieco lepsie 🙂

Ja mam rovnako kg. Casto si kupujem pekne saty v tescu reservede ci mohite. Skus popozerat