icon

Šaty na venček pre modernú mamu

23. sep 2025

Možno ma vysmejete a možno mi poradíte. Šaty na venček pre 41 ročnú, vyzerám mladšie, preto žiadne babkovské šaty či kostýmy nechcem. Niečo v modrej farbe, nad kolená, krátky rukáv alebo bez. Tieto dvoje sú podľa vás vhodné, alebo ani nie?

Šaty na venček pre modernú mamuŠaty na venček pre modernú mamu
autor
23. sep 2025
@luccys

Asi som blba, ale co je "venček"?

@luccys tak sa volá slávnosť, ktorú mávajú deti pri ukončovaní ZŠ. Majú hodiny tanecnej výchovy, na tom venčeku tancujú spoločenské tance. Ale viac osobne neviem, ja som na ňom nebola ešte

dadis
23. sep 2025
@anonym_autor

@luccys tak sa volá slávnosť, ktorú mávajú deti pri ukončovaní ZŠ. Majú hodiny tanecnej výchovy, na tom venčeku tancujú spoločenské tance. Ale viac osobne neviem, ja som na ňom nebola ešte

@anonym_autor Napisala si to presne, je to slavnost deti, podla toho sa aj rodicia obliekaju

januska12323
23. sep 2025

Nič trblietavé s vytaseným dekoltom, si tam ako mama nie hlavný hosť.

biba_18
23. sep 2025

mne matky v krátkych šatách na slávnostných akciách detí pripadajú nepatrične…

lenuska999
23. sep 2025

farba je krásna, ale sú príliš krátke... možno ak by si pohľadala nejaké podobného strihu, len trošku dlhšie...?

anonym_bbfb1a
23. sep 2025
@biba_18

@biba_18 mne ako ženy, ktoré sa nevedia obliecť na príležitosť, na ktorej sú.

autor
23. sep 2025
@lenuska999

farba je krásna, ale sú príliš krátke... možno ak by si pohľadala nejaké podobného strihu, len trošku dlhšie...?

@lenuska999 uz som to tu písala, že také cca ako pridala jedna pani, ale nad kolená. Nie každému svedcia midi, a dlhé sa tiež na venćek nehodia

gerberocka
23. sep 2025

Mne napríklad niečo takéto príde elegantné.

anonym_43816f
23. sep 2025

Stara čo chce mladou byť - podľa tvojich úvodných foto. Podľa veku by si už mohla vedieť aj sama zhodnotiť čo sa hodí ako matke na spoločenskú udalosť a je jedno na aký vek vyzeráš

autor
23. sep 2025
@anonym_43816f

Stara čo chce mladou byť - podľa tvojich úvodných foto. Podľa veku by si už mohla vedieť aj sama zhodnotiť čo sa hodí ako matke na spoločenskú udalosť a je jedno na aký vek vyzeráš

@anonym_43816f je mi jedno čo si myslíš, a nemáš pravdu. A stará nie som, v najlepších rokoch 😁 a nechcem ani omylom byť mladou...ale potrebuješ si rypnúť, že? Mne sa tie šaty páčia, nie je na tom nič zlé.

autor
23. sep 2025
@gerberocka

Mne napríklad niečo takéto príde elegantné.

@gerberocka tieto sú celkom pekné, aj ked mi neprídu také príležitostné. Podobné mám a nosím.ich bežne

anonym_43816f
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_43816f je mi jedno čo si myslíš, a nemáš pravdu. A stará nie som, v najlepších rokoch 😁 a nechcem ani omylom byť mladou...ale potrebuješ si rypnúť, že? Mne sa tie šaty páčia, nie je na tom nič zlé.

@anonym_autor no tak si ich obleč keď si myslíš že na nich nie je nič zlé, čo iné ti povedať 😃

autor
23. sep 2025
@anonym_43816f

@anonym_autor no tak si ich obleč keď si myslíš že na nich nie je nič zlé, čo iné ti povedať 😃

@anonym_43816f keby si vedela čítať, tak by si vedela, pre ktorý typ som sa rozhodla. To nemení nič na tom, že sa mi páčia. Ale na čo reaguješ, keď nečítaš všetko, len rýpeš?.

michelle567
23. sep 2025

Podľa mňa sú tie tvoje vybrané vulgárne - veľký výstrih + mini dĺžka. Ukazujú príliš veľa, nevhodné na detskú slavnosť. Menej je niekedy viac

autor
23. sep 2025
@michelle567

Podľa mňa sú tie tvoje vybrané vulgárne - veľký výstrih + mini dĺžka. Ukazujú príliš veľa, nevhodné na detskú slavnosť. Menej je niekedy viac

@michelle567 tie prvé v reáli také kratke nie sú, ako na modelke. Sú tesne nad kolená. A výstrih sa dá upraviť, už som si tak upravovala 🤷🏼‍♀️
Ale ako už po x-tý krát píšem, rozhodla som sa pre iné

anonym_c86ee9
23. sep 2025

Otrasné ako pre Nizlove.Trochu elegancie by to chcelo

michelle567
23. sep 2025

https://www.miadresses.sk/kratke-saty/modre-kra... tieto som našla podľa tvojich požiadaviek, pôsobia moderne. Nebola by som si istá tou mašľou vzadu ale možno by som vzala na vyskúšanie

cukroska
23. sep 2025

@anonym_autor Pre dcéru skôr. Skôr niečo decentné .

michaela329
23. sep 2025

Ideš na formálnu akciu, určite nie nad kolená a je úplne jedno, že si myslíš, že Ti to nepristane. Do polky kolien aspoň, mini by nemali mať ani mladé dievčatá tam.

autor
23. sep 2025
@michelle567

https://www.miadresses.sk/kratke-saty/modre-kra... tieto som našla podľa tvojich požiadaviek, pôsobia moderne. Nebola by som si istá tou mašľou vzadu ale možno by som vzala na vyskúšanie

@michelle567 pekné, ale mne prídu také skôr na bežné nosenie. Podobné mám a nosím do mesta, do prace

autor
23. sep 2025
@michaela329

Ideš na formálnu akciu, určite nie nad kolená a je úplne jedno, že si myslíš, že Ti to nepristane. Do polky kolien aspoň, mini by nemali mať ani mladé dievčatá tam.

@michaela329 šaty tesne nad kolená nie sú mini. A mne je zas jedno, ze sa to údajne nehodí. Už som našla také, ktoré by mohli vyhovovať. A vyzerajú elegantne.

anonym_bc833d
23. sep 2025

@anonym_autor áno su vhodné pre tvoju dcéru...je jedno pre mna za mna nech vyzeráš aj na 20 ale sa uvedom ze ideš na oslavu svojho dieťaťa

michaela329
23. sep 2025
@anonym_autor

@michaela329 šaty tesne nad kolená nie sú mini. A mne je zas jedno, ze sa to údajne nehodí. Už som našla také, ktoré by mohli vyhovovať. A vyzerajú elegantne.

@anonym_autor sú mini a nie, nehodia sa. Na pár vencekoch som bola ako pedagóg a vždy sme mali dress code...a vždy sa našla matka, čo chcela mladou byť...tak teraz to budeš Ty 🤷

autor
23. sep 2025
@michaela329

@anonym_autor sú mini a nie, nehodia sa. Na pár vencekoch som bola ako pedagóg a vždy sme mali dress code...a vždy sa našla matka, čo chcela mladou byť...tak teraz to budeš Ty 🤷

@michaela329 asi ti robí problém čítanie, inak by si neodpisovala takúto blbosť. Omieľam dookola, že som sa rozhodla pre typ, ktorý pridala jedna pani tu, tie prvé cca, len tesne nad kolená. A nie, to nie sú MINI, ani omylom.

koniarova
23. sep 2025
@biba_18

@biba_18 ako si to decentne pomenovala. 😂😂👍👍👍

michaela329
23. sep 2025
@anonym_autor

@michaela329 asi ti robí problém čítanie, inak by si neodpisovala takúto blbosť. Omieľam dookola, že som sa rozhodla pre typ, ktorý pridala jedna pani tu, tie prvé cca, len tesne nad kolená. A nie, to nie sú MINI, ani omylom.

@anonym_autor myslíš tie modré, vpredu kratšie? Tie na modelke dobrých 10 cm nad kolená? Decentnost sama, to musím uznať.🤣 Ale ako píšem, minimálne jedna taká sa tam vždy vyskytne

autor
23. sep 2025
@michaela329

@anonym_autor myslíš tie modré, vpredu kratšie? Tie na modelke dobrých 10 cm nad kolená? Decentnost sama, to musím uznať.🤣 Ale ako píšem, minimálne jedna taká sa tam vždy vyskytne

@michaela329 myslím úplne prvé, ale aby boli tesne nad koleno 🙈 ćítaj!!! A ty si pedagóg?.

barborka2_2
23. sep 2025

Za mna tiež nie. Moja mama mala obtiahnuté midi s volanom cez ruku a čierne lodičky. Nič zložité a vyzerala super.

anonym_93a055
23. sep 2025
@michelle567

@michelle567 presne.stoj čo stoj čo najkratšie.. jak nejaká š****a

autor
23. sep 2025
@anonym_93a055

@michelle567 presne.stoj čo stoj čo najkratšie.. jak nejaká š****a

@anonym_93a055 stoj co stoj? Aj čítaš diskusiu či si len domýšľaš?