Šaty na venček pre modernú mamu
Možno ma vysmejete a možno mi poradíte. Šaty na venček pre 41 ročnú, vyzerám mladšie, preto žiadne babkovské šaty či kostýmy nechcem. Niečo v modrej farbe, nad kolená, krátky rukáv alebo bez. Tieto dvoje sú podľa vás vhodné, alebo ani nie?

https://www.nextdirect.com/sk/sk/style/su605079...
Je aj strih pre nizku postavu
Ja by som sla do tohto.. nie je to ala disco ale ani pohreb. Aj trochu elegantne aj trochu sexi aj ukazu aj skryju
https://www.nextdirect.com/sk/sk/style/su605079...
Je aj strih pre nizku postavu
Ja by som sla do tohto.. nie je to ala disco ale ani pohreb. Aj trochu elegantne aj trochu sexi aj ukazu aj skryju
@anonym_497d19 uz som si vybrala, čipkovaný vrch so sukňou do A, tesne nad koleno, niečo podobné ako na prvej foto, čo tu pridala jedna prispievateľka.
Nechcela som celé obtiahnuté a dĺžka pod kolená u mňa nehrozí. Nesedí to na mne dobre.
Mne sa páčia takéto.
@koniarova tie prvé sú celkom fajn, aj keď farbu si predstavujem takú peknú modrú
41 ročnej sa nehodia tieto šaty, skús siahnuť skôr po nejakých dlhších a menej vyzývavých.
U syna jedna mamička mala saty, že vystrih po pupok, vlastne od pása dva pásy latky za krkom uviazane a dole od pása rozparok. Ma umelé prsia, pery,nechty, vlasy, mihalnice. Vyzerala ako z bordelu. A čo čert nechcel, tak jej vyskočil prsnik pri tanci v kruhu s ostatnými. No komédia.
Autorka, obleč sa hlavne primerane a vkusne. Aby si nevyzerala smiešne pri tých mladých slečnách. 😉
@anonym_autor a niečo také?
@margotka17 pekné, ale podla mňa bežné. Nie na takú slávnosť.
@anonym_autor prepáč ak budem priama - toto nevyzera síce babkovsky, ale zato skôr “lacno” nez moderne. Predstavujem si v tom babu s dlhými spicatymi gelivymi nechtami a v sandáloch s vysokým opätkom a platformou. Ja nemám ešte 40, nosím myslím si že šik veci/strihy (fakt baby tesne po 40 v tvojom okoli chodia v babkovskom? to odkial si?) a na spoločenskú akciu by som skôr volila niečo taketo (a to mám 165 cm):
Ešte som zabudla dodať (a už končím ;)) - dĺžku si samozrejme vies pri všetkých vyššie upraviť po kolena, ak na tom teda trváš. Aj keď si myslím, že v dobrom midi strihu a s vhodnými doplnkami vie žena vyzerať omnoho viac rafinovane, nez v prvoplánovom mini/krátkom. Postavu na vsetky predpokladam máš, keď zvažuješ kombo krátke+výstrih+flitre…
@margotka17 pekné, ale podla mňa bežné. Nie na takú slávnosť.
@anonym_autor ak chceš nad kolená aj mne sa sa zdajú fajn tie co aj tebe, tuším tie tretie ze nad kolená v predu a v z zadu predĺžené. Mne by sa nehodili, ale o tom to je, že každému niečo iné pristane a sa paci.
@anonym_autor prepáč ak budem priama - toto nevyzera síce babkovsky, ale zato skôr “lacno” nez moderne. Predstavujem si v tom babu s dlhými spicatymi gelivymi nechtami a v sandáloch s vysokým opätkom a platformou. Ja nemám ešte 40, nosím myslím si že šik veci/strihy (fakt baby tesne po 40 v tvojom okoli chodia v babkovskom? to odkial si?) a na spoločenskú akciu by som skôr volila niečo taketo (a to mám 165 cm):
@mirkam3 zabudnime na fotky, ktoré som pridala, dokolecka píšem, že som našla niečo v štýle, ako pridala prvá pani, tie sa mi páčia. Z týchto tebou pridaných ani jedny, absolútne ma nezaujali. Bežne nosím v lete šaty, a pekné. Tieto mi prídu obyčajné, samozrejme dĺžka na mňa otrasná a aj strih nič moc. A presne toto je pre mňa babkovský štýl 🤷🏼♀️ a akoby vo vreci, neforemné.
@anonym_autor ak chceš nad kolená aj mne sa sa zdajú fajn tie co aj tebe, tuším tie tretie ze nad kolená v predu a v z zadu predĺžené. Mne by sa nehodili, ale o tom to je, že každému niečo iné pristane a sa paci.
@smilingwoman no do prvých pôjdem približne, nechcem vpredu kratšie, skôr rovnaká dĺžka, ale taký typ sa mi páči
@lenuska999 uz som to tu písala, že také cca ako pridala jedna pani, ale nad kolená. Nie každému svedcia midi, a dlhé sa tiež na venćek nehodia
@anonym_autor moja staršia dcéra mala vencek pred 2 rokmi a väčšina mamičiek mala dlhé saty aj niektoré dievčatá. Tie šaty co si pridala by si mohla obliect tvoja dcéra
Daj si leginy. V tej teme nam modne expertky tvrdili ze leginy sa kludne mozu nosit vsade a v roku 2025 predsa nebudeme riesit co je vhodne a co nie. Hlavne pohodlne ✌️✌️✌️✌️
Btw keby sa babky obliekali ako poslala mirka bola by radost sa pozerat. Ale ty vyzeras ako ina cenova.
Daj si leginy. V tej teme nam modne expertky tvrdili ze leginy sa kludne mozu nosit vsade a v roku 2025 predsa nebudeme riesit co je vhodne a co nie. Hlavne pohodlne ✌️✌️✌️✌️
Btw keby sa babky obliekali ako poslala mirka bola by radost sa pozerat. Ale ty vyzeras ako ina cenova.
@anonym_24a520 haha, vtipné.
U nas nosia babky-panie dôchodkyne na akcie taký neforemný typ šiat 🤷🏼♀️
Je od teba hlúpe a primitívne hodnotiť ako vyzerám, keď ma vôbec nepoznáš.
@anonym_autor moja staršia dcéra mala vencek pred 2 rokmi a väčšina mamičiek mala dlhé saty aj niektoré dievčatá. Tie šaty co si pridala by si mohla obliect tvoja dcéra
@memma kľudne by som si dala aj dlhé, ale na venček sa údajne také nenosia 🤷🏼♀️
@anonym_24a520 haha, vtipné.
U nas nosia babky-panie dôchodkyne na akcie taký neforemný typ šiat 🤷🏼♀️
Je od teba hlúpe a primitívne hodnotiť ako vyzerám, keď ma vôbec nepoznáš.
@anonym_autor asi tak primitvne ako tvoja otazka. Nevieme ako vyzeras ale mame vybrat saty ktore budu na tebe dobre. Mozno si sama uplne mimo a v satach nad kolena budes posobit jak stara koza co sa chce vyrovnat mladym babam.
Vencek nie je ziadna velka slavnost na prehnane roby a podla toho sa treba obliect. Ziadne flitre Ti netreba, treba Ti decentne saty, aby mali smrnc. Par takych tu baby dali. Mozu byt aj nad kolena max 2 cm, mne tiez sedia take lepsie. Ale fakt sa napasovat do dievcenskych siat? Mozes mat aj s kruhovou suknou, ale iny materiak a ubrat z precackania. Treba ist za elegantnu, nie za zenu, co nevie, co sa k veku hodi.
Vencek nie je ziadna velka slavnost na prehnane roby a podla toho sa treba obliect. Ziadne flitre Ti netreba, treba Ti decentne saty, aby mali smrnc. Par takych tu baby dali. Mozu byt aj nad kolena max 2 cm, mne tiez sedia take lepsie. Ale fakt sa napasovat do dievcenskych siat? Mozes mat aj s kruhovou suknou, ale iny materiak a ubrat z precackania. Treba ist za elegantnu, nie za zenu, co nevie, co sa k veku hodi.
@anonym_2d2b3b keby si čítala všetko, vedela by si, ze som si vybrala a dala poradiť 🤷🏼♀️
@anonym_autor asi tak primitvne ako tvoja otazka. Nevieme ako vyzeras ale mame vybrat saty ktore budu na tebe dobre. Mozno si sama uplne mimo a v satach nad kolena budes posobit jak stara koza co sa chce vyrovnat mladym babam.
@anonym_24a520 ja som sa nepýtala, ktoré saty budú na mne dobre. Nauč sa čítať namiesto hlúpych komentov. Bla bla

Za mna tiež nie. Moja mama mala obtiahnuté midi s volanom cez ruku a čierne lodičky. Nič zložité a vyzerala super.
@barborka2_2 obtiahnutým na zadku som sa chcela schválne vyhnúť. A nie, nie je to preto, ze by som mala veľkú riť. Práveže to mi príde trošku nevhodné, aby bol vidieť obrys celého tela 🤷🏼♀️ a nepíste o velkom výstrihu (na foto), uz som písala,ze by sa to dalo upraviť, už som si to tak upravovala.