icon

Sedia veľkosti oblečenia na e-shope Andžela?

24. okt 2025

Ahojte,ma niekto skúsenosť,či rozmerovo sedia veľkosti oblečenia na eshope Andžela? Chcem si objednať vetrovku, recenzie sú rôzne...

michaella24
24. okt 2025

Ahoj, nikto ti neodpovedá, tak skúsim, aj keď nemám veľa skúseností... Univerzálna veľkosť mi sadla aj v období, keď som nosila L-XL (voľnejšie strihy) a zimnú bundu som si objednala o číslo menšiu (M), lebo som sa bála, že bude veľká a nakoniec bola malá... Aktuálne som už schudla na veľkosť M-L a dokážem ju už zapnúť. Čiže by to sedelo...

nattyond
24. okt 2025

Veľkostne asi sedí, ja som bola sklamaná kvalitou, prišlo mi to trošku ako handra za tie peniaze a po prvom praní sa mi na legínach spravila diera.

autor
25. okt 2025
@michaella24

Ahoj, nikto ti neodpovedá, tak skúsim, aj keď nemám veľa skúseností... Univerzálna veľkosť mi sadla aj v období, keď som nosila L-XL (voľnejšie strihy) a zimnú bundu som si objednala o číslo menšiu (M), lebo som sa bála, že bude veľká a nakoniec bola malá... Aktuálne som už schudla na veľkosť M-L a dokážem ju už zapnúť. Čiže by to sedelo...

@michaella24 ďakujem

lasona
25. okt 2025

Veci kvalitou nič moc. Mam jedny saty ako kamoška presne tie isté. Ja som kupila za 30 eur a ona navlas rovnaké zo sheinu za 8 eur.

autor
25. okt 2025
@lasona

Veci kvalitou nič moc. Mam jedny saty ako kamoška presne tie isté. Ja som kupila za 30 eur a ona navlas rovnaké zo sheinu za 8 eur.

@lasona ďakujem za odpoveď...ja si chcem objednať zimnú vetrovku, tak uvidím,čo príde