Silónky do lodičiek s otvorenou špičkou na oslavu
Ahojte. Kocky, ktore sa rozumiete mode, mozu byt do tychto lodiciek (sandalov?) silonky? Ked idem na oslavu v zime, alebo v case, ked sa este neda ist bez siloniek, mozem si na tancovanie dat taketo topanky ...samozrejme bez zosilnenwj spicky? Vobec sa neorientujem v takychto veciach. Dakujem

No je to že vraj obrovské faux pas, ale popravde tie silonky bez špičiek sú neskutočná hlúposť. Vyzerá to hrozne, keď máš časť nohy inej farby ( za mňa oveľa horšie ako silonky bez spevnenej špičky) a je to nenormálne nepohodlné. Veľmi to tlačí medzi prstami. Ja by som teda zvolila silonky (nepredpokladám že Ťa tam za to bude niekto spôsobovať), alebo teda iné topánky.
@viestta Viem, aj ich mam, ale pride mi divne, ked su nohy v silonkach a z topanok trcia hole prsty. Je naozaj take velke modne faux pas ked su silonky pri takychto topankach?
@martinka13 v rovnakom case si napisala, ako som pisala ja spravu vieste. 100% suhlasim
Ano, podla mna to vyzera strasne. Nevydrzis naholo? Ved vnutri uz zima nie je, ake dlhe mas saty?
Ja sa inym nepozeram na nohy/topanky a uz vobec nie tak dlho, zeby som si zapamatala kto co ma 🙈. Ja by som si dala silonky bez tej zosilenej špičky alebo nasla ine topanky
bola som koncom januara na plese, topanky tiez takehoto stylu, a teda bez pancusiek. vnutri bolo teplo, nechybali mi. ak ich potrebujes, tak ine topanky radsej
Čo to sú za topánky niekedy som mala podobne a boli mega pohodlné 🙂
Po polnoci sa tancuje naboso aspon tak koncia oslavy kam chodim ja 🤣 daj si silonky s jemnou spickou a zabav sa.
Ja som bola v januári na plese, a mala som tiež topanky podobného strihu ale na dosť vysokom podpätku. Mala som normálne samozdrziace pančuchy(klasicke pančuchy nenosím, vadia mi) bez zosilnenej špičky a dobre. Pretancovala som celú noc bez jediného otlaku. V máji ideme na svadbu a plánujem si ich obuť zase, keďže sú mega pohodlné a tiež si dám pančuchy, aby som nemala otlaky. Pre mňa je pohodlnosť prvoradá.
Ja som bola na stužkovej v novembri, otvorené topánočky, bez siloniek. Veru niektoré mali a bolo to otrasne. Fakt vydržíš aj bez, ved vnútri bude teplo
Mne sa bez siloniek veľmi potia nohy a smykaju sa v topánkach tak ze neviem v nich ani chodiť normálne, takže ja si vždy dám silonky bez zosilnených spiciek a mne to nepríde hrozne, videla som tak aj iné.
Ja si neviem pomôcť, ale proste silonky do týchto topánok nie
Ja osobne by som si silonky do takýchto topánok nedala 🤷♀️
Pokiaľ je to spoločenská udalosť tak silonky aj v 45 stupnovej horúčave. Nie, nemyslím to ironicky.
Autorka, daj si ako to citis. Ja by som si asi dala silonky. Na spolocenske udalosti je vraj faux pas aj otvorena obuv. Dama by vraj mala mat lodicky a v nich urcite silonky.
Silonky bez špičky kúpiš v Bepone, mala som ich pres mesiacom na plese. Zopár žien malo nádherné šaty, nádherné črievice a silonky so špičkou s nalakovanými nechtami - vyzeralo to komicky. Odporúčam silonky bez špičky, sú jemnejšie ako tie klasické, noha v nich vyzerala veľmi pekne.
Podľa toho čo je to za udalosť. Na bežnú oslavu by som šla bez siloniek keby mám také topánky. Do spoločnosti a väčšia oslava a podobne by som volila lodičky a silonky. Tam sa nepatrí byt bez ani keď je leto
Na toto som ja háklivá u mňa.
Daj si silonky a nerieš, nikto nebude riešiť módnu políciu. Žijeme vo svete, kedy sa dávajú ponožky do sandál, ale silonky v otvorenej lodičke sú faux pas 🤦
@mullerova46 Deichmann
V ziadnych lodickach nevydrzim dlhsie ako pol hodiny. Mam nejake divne palxe, vsetky ma tlacia (väčšie číslo zas vupadava) . Naposledy ked som mala lidicky na svadbe, tak som mala oba nechty na palcoch modre a do mesiaca mi zliezli.
Mne sa nepacia nohy bez siloniek...teda aspoň mioje, mam ich flakate, pretze mam minulorocne stipabce od komarov, z ktorych som mala skrabance a nasledne ostali flaky, jazvy.
Jaj tak to nič 😁 neznesiem tieto lodičky ktoré stoja 3 koruny 😀 najviac som vydržala v tanečných a to je iná káva skúste si nejaké tanečné vyskúšať 😉
@mullerova46 tanečné sú super, pretancovala som v nich teraz 2 plesy. Ani som nevedela, že ich mám na nohách.
dnes sa nosí naozaj všetko a predsa aj modelky nosia silonky do otvorených špičiek len nech sú nezosilnené a budete v poriadku

predavaju sa aj silonky bez spicky