icon

Skinny rifle sú out a nemoderné?

Dnes o 09:02

Sú podľa vás skinny rifle nemoderné a už sa nenosia? V téme kde dala autorka fotku a má na sebe skinny rifle viacero z vás píše ako sa už nenosia a sú nemoderné, podľa mňa na ženách vyzerajú najlepšie, nie ako to čo sa teraz nosí 🙈

Strana
z2
andrejka2424
Dnes o 11:23
@benit

@andrejka2424 ja milujem tieto mom. Konecne som nasla aj siroke. Len zvoncovym neviem prist na chut. Nosim aj skinny.

@benit Ja by som prijala, keby boli o 10 cm dlhšie.Mám 170 cm a taký chlapčisko som v nich, nemám veĺmi boky.Ale najradšej nosím jogger z Lidla.Tam mi ani dlžka nevadí, lebo majú gumku v páse a sú fakt pohodlné a mäkké a celé sú pružné .

petracandle
Dnes o 11:23

Kašľať na to čo je moderné. Ale faktom je, že skinny jeans si môže "dovoliť" naozaj máloktorá žena. Väčšina v nich nevyzerá dobre, lebo neodpúšťajú ani gram tuku navyše, nevyformovanú postavu či naopak prílišnú štíhlosť. Straight jeans alebo mum dokážu všeličo "zakryť"

anonym_10f84a
Dnes o 11:27

@anonym_autor mam 180cm.a 90kg, ak rifle tak nosim skinny, v sirsich by som.vyzerala ako ladoborec. Takze ja som.za skinny vdacna.

anonym_cdf527
Dnes o 11:27

Vravi sa že dnes už nie je nič moderne/nemoderne. Nech všetci nosia v čom sa cítia dobre. Ja iné rifle ani nemám, sedia mi super tak nemám dôvod nosiť iné. Inak nevšimla som si že by sa nosili nejak menej.

nikoletta1712
Dnes o 11:32

@anonym_autor Vyzerajú lepšie…Ale nie na malých, tučných, krátkych nohách…

lea93
Dnes o 11:39

Aj skinny rifle sú v súčasnosti moderné (so stredne vysokým alebo vysokým pásom). Niektorým typom postáv sa hodia, niektorým typom postáv priam škodia. Samozrejme, každá nech v prvom rade nosí to, v čom sa cíti dobre.

anonym_7edb74
Dnes o 11:41
@nikoletta1712

@anonym_autor Vyzerajú lepšie…Ale nie na malých, tučných, krátkych nohách…

@nikoletta1712 a nie na plochych a ziadnych zadkoch😃, vtedy treba dlhy top, to len doplnam k tvojej reakcii

zara3
Dnes o 11:42
@minenkaa

@anonym_autor prave že keď si vyberieš vhodne široké nohavice(ľudia existuju aj iné látky ako riflovina,ja nechapem čo to je ,aj tu kopec žien píše ,len rifle a legíny)tak ti krásne upravia postavu,na obtiahnuté nohavice ma fakt malo ktorá zena postavu a o leginach ani nepíšem a ešte tie boty k tomu čo niektoré nosia

@minenkaa tak tak nie kazda zena sa vie obliekat, aj zena s par kilami naviac moze dat do vrecka stihlu zenu so svojim stylom.

abbey1
Dnes o 11:56

@anonym_autor Včera som si jedny skinny kúpila. Sú to jediné džínsy, ktoré nosím.

adriana107
Dnes o 12:00

Ja sama ich nosím a zase keď som v meste tak ich vidím často na ženách

prasiatko30
Dnes o 12:02

Skinny neznasam a rovnako neznasam baggy co su ako o 4 cisla vacsie - ale medzi tymi dvoma typmi dzinsov je kopec inych strihov a nosim aj wild leg cropped, bootcut tiro medio, cropped flare tiro alto, aj straight tiro alto, aj culotte tiro alto. Podla toho ako mi to sedi ten vyber nie je len medzi skinny a baggy. A tento rok prichadzaju aj balloon fit to uz bude zase co hejtovat 😂😂😂😂😂

anonym_524749
Dnes o 12:28

Tie široké sa mi absolútne nepáčia, a to ani na mladých, totálne antiženské.

cimage
Dnes o 12:32

Toto ja vobec neriesim co je a nie je moderne. Zalezi od postavy a vkusu. Ja nemam rada mrkvace a nedala by som si ich aj keby boli za milion, vykladane diamantami.

rozculena
Dnes o 13:21

@anonym_autor lenže autorka mala nadváhu a vyzerala v tom otrasne.

Strana
z2