Skúsenosti so spodným prádlom Attractiv
Vraj dobra predajňa, aj meranie obvodu zadarmo. Personál bol milý, ale to je asi všetko. Podprsenky nepohodlné a za jednu spolu s nohavičkami chceli 220 eur? Čakala som, že budem mať aspoň jedno exkluzívne prádlo, ale toto je už moc. A hlavne tie podprsenky čo mi vybrali v predajni ma neskutočne tlačili, ale presviedčali má že to tak má byť...no neviem...
Tato tema uz je tu dlhsie, dostala som sa k nej vyhladavac, lebo vsade citam na nich len dobre ohlasy, ale ja som s attractiv naozaj nebola spokojna a fakt mi neslo do hlavy, ze by som bola jedina :D neviem ci pani Julia je jedna zo zamestnankyn, ked ich brani zubami-nechtami, ale ani s predavajucou ani s ich pristupom, ked som chcela moju nespokojnost riesit, nemam dobru skusenost...
Tato tema uz je tu dlhsie, dostala som sa k nej vyhladavac, lebo vsade citam na nich len dobre ohlasy, ale ja som s attractiv naozaj nebola spokojna a fakt mi neslo do hlavy, ze by som bola jedina :D neviem ci pani Julia je jedna zo zamestnankyn, ked ich brani zubami-nechtami, ale ani s predavajucou ani s ich pristupom, ked som chcela moju nespokojnost riesit, nemam dobru skusenost...
@proste0monika a veď napíš viac..zvedavá som určite nielen ja
@proste0monika a veď napíš viac..zvedavá som určite nielen ja
@anonym_autor bola som u nich na brafittingu, skusali sme tiez velmi vela modelov, pocas skusania mi pani upravovala aj ramienka, prsia v podrpsenke, cize vsetko malo sediet tak ako ma a nakoniec sme vybrali dva, ktore som si chcela kupit. Jeden model mali hned na mieste, z druheho mi predajkyna odporucila objednat si o cislo mensiu velkost, vraj pride tak do dvoch tyzdnov. Na podprsenku som cakala myslim okolo dvoch mesiacov a ta prva bola zatial tak rozgajdana (mala som ju mozno 5 krat,bezne nosim sportove a prala som podla ich instrukcii) ze som zapinanie mala niekde v polke lopatiek. Ked som si sla po druhu podprsenku, poprosila som predajkynu,inu ako predtym, aby sa na to pozrela ci je to podla nej vporiadku. Povedala, ze urcite nie, podprsenka mi je vraj velmi velka a musela som velmi schudnut. Ked som jej oznamila, ze som veru neschudla,zacala hapkat, ze ale ved to vlastne nie je az take zle, to sa mi asi len zda ze sa mi to taha hore a podobne... Ked som prebrala objednanu podprsenku, zistila som ze je o cislo mensia, ako tu co mam na sebe. Cize som skusala dve rovnake velkosti od rovnakej znacky a jednu mi predala a druhu bolo treba objednat mensiu, co mi nedava zmysel. Napisala som im teda tuto skusenost do mailu. Par sprav sa so mnou bavili doslova ako s debilom, ze nerozumeju, co od nich chcem. Ked som im povedala, ze by som podprsenku rada vymenila, alebo vratila, kedze je nenositelna a vyberala som ju na zaklade ich brafittingu, odpisali mi, ze nikto ma nenutil si ju kupit a tym bol pripad uzavrety.
@anonym_autor bola som u nich na brafittingu, skusali sme tiez velmi vela modelov, pocas skusania mi pani upravovala aj ramienka, prsia v podrpsenke, cize vsetko malo sediet tak ako ma a nakoniec sme vybrali dva, ktore som si chcela kupit. Jeden model mali hned na mieste, z druheho mi predajkyna odporucila objednat si o cislo mensiu velkost, vraj pride tak do dvoch tyzdnov. Na podprsenku som cakala myslim okolo dvoch mesiacov a ta prva bola zatial tak rozgajdana (mala som ju mozno 5 krat,bezne nosim sportove a prala som podla ich instrukcii) ze som zapinanie mala niekde v polke lopatiek. Ked som si sla po druhu podprsenku, poprosila som predajkynu,inu ako predtym, aby sa na to pozrela ci je to podla nej vporiadku. Povedala, ze urcite nie, podprsenka mi je vraj velmi velka a musela som velmi schudnut. Ked som jej oznamila, ze som veru neschudla,zacala hapkat, ze ale ved to vlastne nie je az take zle, to sa mi asi len zda ze sa mi to taha hore a podobne... Ked som prebrala objednanu podprsenku, zistila som ze je o cislo mensia, ako tu co mam na sebe. Cize som skusala dve rovnake velkosti od rovnakej znacky a jednu mi predala a druhu bolo treba objednat mensiu, co mi nedava zmysel. Napisala som im teda tuto skusenost do mailu. Par sprav sa so mnou bavili doslova ako s debilom, ze nerozumeju, co od nich chcem. Ked som im povedala, ze by som podprsenku rada vymenila, alebo vratila, kedze je nenositelna a vyberala som ju na zaklade ich brafittingu, odpisali mi, ze nikto ma nenutil si ju kupit a tym bol pripad uzavrety.
@proste0monika tak toto je iná káva. Ja si zo zásady neobjednavam podprsenky,naozaj musím skúšať.
@proste0monika tak vitaj v klube..mrzí ma tvoja skúsenosť

ok ja fakt musim... lebo mozno to niekomu pomoze tak ako mne pomohla tato diskusia tu. dnes som bola v attractiv, prvykrat v takom obchode kde ti niekto pomoze vybrat podprsenku. a uprimne... bola som uplne vystresovana.
mam odjakziva problem s prsiami – jednu mam vacsiu a druhu mensiu, a ked som sa na seba pozerala v zrkadle, tak som si casto vravela ze to vyzera divne. a tazko sa o tom hovori, lebo vsetci len ze to je normalne ale mne to normalne nikdy neprislo.
vela krat som si objednavala podprsenky z netu, snazila som sa najst nieco co bude “sediet”, ale bud mi viseli ramienka, alebo mi to tlacilo, alebo mi proste z tej mensiej nic nevyplnalo kosik a vyzeralo to este horsie. uz som sa fakt zmierila s tym, ze asi nikdy nebudem mat taku podprsenku, co by mi fakt sadla.
no ale dnes… prisla som tam, pani ku mne prisla uplne v klude, povedala mi ze ma zmeria (nebolo to vobec trapne ako som sa bala), a potom mi zacala nosit rozne podprsenky, vysvetlovala preco mi co sedi alebo nesedi, a preco mam inu velkost ako som si myslela.
a teraz to pride… ja som si prvykrat v zivote obliekla podprsenku, pozrela som sa do zrkadla… a rozplakala som sa.
nie nejako mega, len tak potichu, ale proste ten pocit ze “aha, takto to ma vyzerat, a takto sa mozem citit dobre” bol pre mna taky silny, ze som to nedala.
stravila som tam skoro dve hodiny, skusala som asi milion modelov, niektore som si nechala doniest aj druhykrat, lebo som nevedela ktory z nich mi sedi lepsie, a na konci som si kupila styri. ano, STYRI. 😂 ale nelutujem ani jednu.
takze ak mate podobne pocity ako som mala ja, a citite sa v podprsenkach trapne, nesvoje alebo proste nijako... tak chodte. da sa to zmenit. a nie, neni to chyba v nas. len nas to nikto nenaucil dobre.