Som divná, ak ma neoslovuje aktuálna móda?
Som divná keď sa mi hnusí terajšia móda? Fashion trendy ktoré teraz a v minulom roku frčali? Mám 22 a neviem si na seba predstaviť všetko možné čo nosia dievčatá v mojom okolí. A z toho potom aj vyplýva že si nemám čo kúpiť, keďže všade sú tieto výstrelky.
Nikdy som sa neriadila trendmi, ale vlastným pohodlím…
@grof_monte_christo no ved to mi je jasne. Ja len hovorím ze v niektorých veciach vyzerajú hrozne, najmä keď sú na nich veci o 5 čísiel väčšie. Skôr je to smiešne 🤭😄. Ale jasne ze je to ich vec....
Moja 12 ročná dcéra nosí tie baggy rifle, neznášam ich a čo sa mám zabiť 😂😂 nám mama tiež kúpila čo bolo v móde, podľa možnosti
Mne príde tiež dnesna móda úplne strašná😀, našťastie ešte existujú obchody,kde sa dá aj niečo pekné a slušne kúpiť,ja rada nakupujem v Orsay,mohito, prípadne mango, Bonprix
Je to ako so všetkým. Zdá sa vám že všade je plno obchodov s haldami tovarov, ale keď si chcete kúpiť niečo konkrétne, tak si nevyberiete. Kedysi som si vypočul rozhovor s človekom čo robí vo fashion odvetví a ten povedal, že módne značky sledujú čo ľudia nosia a podľa toho robia kolekcie. Takže ak mladí budú nosiť vrecovinu, budú v regáloch len vrecia 🙂
Ja som mal napr. jednu obľúbenú bundu, ale zaprvé som ju roztrhal a za druhé mi bola časom malá. Dovtedy som checkoval internet (aj v zahraničí), že som objavil takú istú o číslo väčšiu a dokonca novú. Mám rifle, ktoré majú snáď 10 rokov a keby som ich videl niekde na nete, hneď ich beriem. Mňa nezaujíma móda (som chlap). Ale potrpím si na veci v ktorých sa cítim dobre.
Mne pre teba pride najschodnejsie Reserved. V akciach veci skutocne pristupne a pekne. Alebo si tiez pockat na zlavy v Mohito. Mam neskutocne cierne saty kludne aj na prilezitost za 15e (tusim z 50 alebo kolko), aj kamoska si ich utekala kupit
Neviem teda, ale mňa všetky tie módne výstrelky obchádzajú. Široké rifle som nosila asi pred 20 rokmi. Teraz je taky výber nohavic, že si neviem vybrať. Nakupujem v kvalitnejších obchodoch ako new yorker a to ze orsay ti je drahý, tak žiaľ, nie je to obchod s voľnými riflami a crop topmi. Takisto v reserved vieš zohnať pekne veci, v lindex a dalsich
Kupuj vo vypredajoch. Označ si vec ako obľúbenú a príde ti, keď bude zlacnena. Zaregistruj sa a budeš vedieť kedy sú výpredaje.
Ja som cez výšku brigádovala, aby som si mohla kúpiť lepšie oblečenie. Zasa nepotrebuješ toho haldy, pozeraj aj na kvalitu. Tie nadčasové kúsky práveže môžeš dlhsie nosiť a kombinovať.
Skor si myslim, ze sa nevies nastailovat. Dnes mas vsetko v obchodoch. Ak chces aj ine ako skinny, tak k dobre sediacemu saku, najdes aj sirsie rifle, ziadny problem, len zisti, ake strihy Ti sedia. Miesto saka je v ponukach xy bluzok, svetrilov, topov. Pekne tooanky to doladia.
Z lacnejsich obchodov HM, Reserved, aj to spominame Mohito. Nakolko si v mensom meste, ine je zbytocne ponukat ine obchody, tie v mensich mestach zvacsa nie su.
@mk1111111111 obliekať sa viem, nič iné ako skinny sa mi vôbec nepáči. Široké rifle neviem ani vystáť, blúzky tak isto. Pár svetrov mám no tie sa môžu nosiť v zime a na jar maximálne. Ako som písala v meste je len h&m a new yorker
Ty sa absolutne nevies obliekat. Nosis nieco ine ako skiny a tricko? To ze si oblecies rifle a tricko a das k tomu tenisky neznamena ze sa vies obliekat. Iba teda ak by si to myslela tak ze sa dokazes obliect aj sama bez mamkinej pomoci. Lebo clovek ktory sa “vie obliekat” nepovie ze nic sa mi nepaci a toto a tamto neviem vystat.
@really8 ale viem sa obliekať 😀 veď ty ani nevieš aké kusky mám doma. Na skinny mám postavu, niesom v tom ako jaternica. Sako a elegantné topy sú u mňa v šatníku stále a stále aj budú. Tričká nenosím, iba keby idem športovo. A ano nič sa mi z tejto novej módy nepáči tak sa aj na hlavu postav.
Mám 22 som mala skoro 4rocneho dievčatá. Áno som to čo sa paci mne .
Tiež sa mi nepáčia a nenosím crop a obdobne veci
V dnešnej dobe si môžeš dať na seba prakticky hocičo. Fakt je asi všetko v móde. Záleží na tom, ako to vieš na sebe "odprezentovať".
Prečo iba rifle? Veď dnes sú aj rôzne strihy nohavíc, od cullotes, cez pallazzo, členkové "mrkváče" až po skinny, alebo šaty, sukne, kratasky. Rôzne pančuchy. Už sú aj hrubé, flisove pančuchy aj vzorované aj farebné. Fakt si každý vie nájsť to svoje. Ja nosím aj skinny aj širšie rifle, aj široké elegantné nohavice, saká aj slimkove aj oversize, hlavne veľa šiat a krátkych sukní. Mať 22 a svoju postavu, čo som v tom veku mala 🙊😅, inak by som sa vedela vyblázniť. Teraz sa musím prispôsobovať okolnostiam 🤣
@tilly juj, len ona si ide svoje. Ine sa jej nepaci, ale tvrdi, ze nic pre nu nemaju. Pre nas maju vsetkoooo a este kolkoooo...🙈🤣 uz radsej chodim menej po po obchodoch, na mna , podozrivo, vzdy nieco maju... 😬🤣

si uplne v pohode... ja si tiez neviem vybrat dokopy nic. A to som starsia a nepaci sa mi ani tato moda...