icon

Som divná, ak ma neoslovuje aktuálna móda?

27. jan 2025

Som divná keď sa mi hnusí terajšia móda? Fashion trendy ktoré teraz a v minulom roku frčali? Mám 22 a neviem si na seba predstaviť všetko možné čo nosia dievčatá v mojom okolí. A z toho potom aj vyplýva že si nemám čo kúpiť, keďže všade sú tieto výstrelky.

fantaghiro21
27. jan 2025

Ja neviem,ale ja som teraz celkom dosť nakúpila v mohite .
Rada tam nakupujem,vždy si tam nájdem niečo,čo sa mi páči.
Orsay tiež nie je na zahodenie...
Ale popravde neviem,čo je v móde ....
Kupujem len to,čo sa mi páči .niekedy prehodím internet hore nohami.ale nájdem.

ivik4
27. jan 2025

Pockaj,mohito drahe ??? Ja som tam AJ dnes kupila nadherny kusok za 3,99. A maju kopu veci na predajniach zlacnenych teraz za par e

really8
27. jan 2025

@enmery nie ty, autorka napisala ze je drahe. Neoznacila som len dala novy odsek. Sorry.
Ja teda uz len takmer vyhradne nakupujem online. Cena za nocne vstavanie k detom😂 len nechapem ze v dnesnej dobe niekto place ze si nema co kupit. Ved sme zahlteny handrami. AY, vint, trendyol, shein…vsade miliardy vsemoznych handier aj za pusu

kiki68
27. jan 2025

Podla mna nespravne obchody, kup si inde. Alebo objednaj. Pozri si Zalando a daj si tam take znacky ako Anna Field, Mango ma pekne veci, nech mi nikto nehovori, ze musis nosit tieto veci, ked to nechces a nesedi to. Moje 23/24 rocne kolegyne nosia casto top, uzsi, na tom pekne sako a bud maju jeans, alebo naopak volnejsie nohavice z peknej latky. Pripadne rozne dlzky a strihy sukni, cez to mozes dat aj nejaky oversize prvok. Ved trosku pozri na nete a zistis sama.

lily246
27. jan 2025

Keď máš veľmi nízky budget a drahé je ešte aj mohito, tak veľa nezmôžeš, to je najväčší problém, skús možno zohnať lepšiu brigádu ak ti to dovoľujú možnosti. Aj tak by som sa radšej sústredila na kvalitu, prelustruj zalando, about you, answear, bývajú tam veľké výpredaje, na nete zľavové kupóny. Radšej si kúp iba zopár kúskov, ale nadčasových, dobre padnúcich, z kvalitného materiálu.

kiki68
27. jan 2025

Ked neni budget, tak mame shein, kolegyne tam kupili vsetko mozne za 5 eur. Tiez temu.

heln
27. jan 2025

trochu sa cudujem, ze 20 rocne baby si obliekaju to co pises. trochu ta chapem, tiez nie som typ nakupnej maniacky a nenosim to co je v trende. som trochu starsia od teba, takze mi to trvalo viac casu najst svoj vlastny styl a tiez nebol vzdy na to rozpocet. ale teraz mas velku vyhodu - 90% obchodov ma eshopy, takze si vies vsetko popozerat, od lacnych triciek zo sinsaya cez reserved, house, cropp, caa, mohito, ham, az po orsay, medicine, tchibo..... mne sa napriklad hodi v reservede jeden typ triciek, v mohite jeden druh bluzky atd., ked vidim ze maju dizajn, ktory sa mi paci, ulozim si do oblubenych a cakam na nejaky vypredaj a potom kupujem. alebo druha moznost, ist do sekaca a skusat, hladat a skusat.

kavasmliekom
27. jan 2025

Nie si divná

autor
27. jan 2025

@ivik4 práve nemám tieto obchody v meste, na nakupaku je new yorker, h&m a pepco. Veci si potebujem najskôr vyskúšať, sadne mi tak 10% veci čo sú v obchodoch.

autor
27. jan 2025

@kiki68 tiež nosím obsiahnuté trička sako a skinny, nič iné mi nejako nesedí, len nechcem nosiť stále to iste

littledaisy
27. jan 2025

Mám 26. Nakupujem hlavne v sekacoch, na internete a pod. Tiež sa mi nepáči dnešná móda. Mám vlastný štýl a viem čo sa mi nosi dobre. To nosim a hľadám 🙂

kiki68
27. jan 2025

Tak ved stale mozes k tomu dat sako, mozes menit styl tych veci, ale stale to moze dobre vyzerat tak, ako si. Tvoj styl a hotovo. Nemusis to menit. Tieto veci vzdy zozenies

zuzulkika
27. jan 2025

No ja som zasa v šoku z jednej live na FB ...tam ľudia kupujú snáď všetko čo tam ponúkajú...som v udive ako to vedia vynosit ...kvantum veci 🫣

akvi
27. jan 2025

Mne sa dnesna moda tiez nepaci, pritom ja som generacia, ktora velmi podobne veci nosila prave v tom teen veku a veru som mala aj siroke rifle, aj mikinu ako mech 😅 Siroke rifle sa mi dnes tiez nepacia, uz by som si ich neobliekla,ale teda ja nemam problem si kupit v obchodoch aj nieco uplne normalne, ved prave tych strihov rifli je na vyber dnes naozaj dost. Ja sa uz veru davno neriadim nejakou modou, kupujem si veci, ktore sa mi pacia a je mi uplne jedno, ci su modne.

terezkaarthuramax
27. jan 2025

Mna modA nezaujima ani nikdy nezaujimala. Ani sa nemalujem.

akvi
27. jan 2025

A este - skus zacat nosit sukne a saty. Tie vies najst tiez od vymyslu sveta, maju velku vyhodu oproti skinny rifliam, ze mozes pribrat/schudnut a teda ja napriklad mam niektore saty roky rokuce a su mi vzdy dobre, lebo nezalezi na centimetri hore dole.. Na rozdiel od uzkych rifiel, kde veru citim aj ked priberiem 1cm. A este to aj vyzera krajsie, ked su zeny v satach a sukniach.

saxana000
27. jan 2025

Presne preto som si za posledne roky okrem nohaviciek a ponoziek nic nekupila.derave obrovske nohavice dlzky ktoru ani nedokazem zaradit crop topy presivaky jak na bezdomovca.no zaplatpanboh za to co mam v skrini a ked bude ozaj zle uz asi len sekac alebo chodit nahata.

nyusika
27. jan 2025

ked ta moda frustruje a hnusi sa ti, si divna.
normalna zerna by taketo hluposti neriesila a nosila to, co sa jej paci.

thereisabear
27. jan 2025

Mne sa tiež nepáči to, čo opisuješ. Najhoršie, že tiež som to pred vyše 20 rokmi nosila 😅

ivangeline
27. jan 2025

Ja som zas divná, že to nosím. ;D Nič to. Ale tiež si myslím, že nie je problém dnes nájsť všetko možné v obchodoch. A nielen to, čo nosia mladi. Náročnejšie je to skôr s farbami. ;D

lucia13022023
27. jan 2025

Ale ved máš milión možnosti. "dnešná móda" je aj sako, skort, basic tričko a vysoké čižmy = to nosím ja.
Alebo uggy, straight fit jeany a basic béžová bunda = môj každodenný outfit pomaly 😁
Vieš nájsť rifle ktoré vyzerajú ako vrece, ale vieš nájsť pekne rifle.
Vieš nájsť mikinu 5xl, ale aj obyč mikinu bielu napr...
A teda hm ma toho na výber až až. New yourker je pre 12 ročne dievčata, ved také nekvalitne veci by si dospelá žena hadam nekúpila.
A dalsia vec, sme v 21. Storočí, môžeš si kupovať veci online a kľudne vrátiť. Zalando, about you to všetko vraciaš zdarma lebo poštovné uhrádza eshop.

veltraud
27. jan 2025

@enmery "iny" obchod, s celkom nadcasovymi kuskami, je Tatuum. Maju tam iny sortiment ako zvysok obchodov, celkom fajn strihy a meterialy. Jednoduche, mhoho jednofarebnych. Potom mam rada znacku ragwear, blutsgeschwister a celkom fajn veci cena/kvalita/vykon dostat v tchibe. a potom je mnoho cz/sk lokal vyrobcov. mne sa mnoho z nich nepaci, prave kvoli "vrecovitym" strihom, ale daju sa najs aj fajn a pekne (ale pomerne drahsie) veci

enmery
27. jan 2025

@veltraud Ďakujem. Konečne som dostala odpoveď. Lebo tu mám butiky atď alebo na skok taliansko a proste, keď prídem na SK a ideme nakupovať, je to des.

n3la
Odpoveď bola odstránená
tibor79
27. jan 2025

@grof_monte_christo no veru nevyzerá. Každá doba má to "svoje", ale toto pekné nie.

jana_eyre_2
27. jan 2025

Mne sa na dnešnej mode páči to, že každý si môže vybrať čo nosiť chce 😉 aspoň ja to tak vnímam.. neriešim čo majú ostatní, riešim čo mám ja a čo si myslia iní mi je jedno.. taká má byť móda - nosím to čo sa mi páči..

angeli121212
27. jan 2025

Ak si nevieš nič okrem spomínaných vecí nakúpiť tak sa evidentne málo pozeráš lebo sa dajú normálne zohnať aj klasické basic kúsky... Ano niečo špeciálne je náročné zohnať ale dá sa..

haraburdova
27. jan 2025

Ani mne sa to nepáči, väčšina týchto mladých vyzerajú vďaka svojim outfitom ako feťáci. Nie je to divné, len objektívne zhodnotenie skutočnosti :D Ja sa teda neobliekam vôbec podľa tohto trendu, ale nemôžem povedať, že by som nevedela nájsť oblečenie na seba. Len by som ani nešla do obchodov ako je new yorker. alebo bershka, teranova alebo tak a to nielen kvôli tomu že predávajú tieto "módne" handry. tie jednotlivé kusy pôsobia lacno od pohľadu a ešte aj sú zo šmejdných látok.
ja mám rada napríklad obchod sézane, to mi presne hrá do môjho vkusu a toho čo sa mi páči aj kvalitou látky aj šitia.

bielasovicka
27. jan 2025

@grof_monte_christo nemyslím, že to na nich vyzerá dobre. Vyzerajú strašne. Nikdy som nepochopila, ako sa môžu mladé baby takto zhovadit.

grof_monte_christo
27. jan 2025

@bielasovicka Mladych treba nechat nosit to, co sa im páči. Je to vyjadrenie ich životného štýlu, sú vo veku, kedy si buduju svoju osobnosť. Aj my sme preberali rôzne štýly, kým sme našli to svoje. Proste mi k mladosti sedí akekoľvek oblečenie.